Şimdi Ara

Ben ve arkadaşım için antalya otel tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Çalışan insanlarız son yıllarda müsait olup tatile gidemedik, işimiz stresli ve yaşadığımız yer pek sosyal bir yer değil, iş dışında yapacak hiçbirşey yok diyebilirim, tek yaptığımız bir yerde oturup çay içmek veya bir meyhanede rakı içmek en büyük sosyal faaliyetimiz burada, çok sıkıldık ve bu yıl için tatile gitmeye karar verdik, yıllık izinimizi Nisan sonu Mayıs başı gibi kullanacağız, şuan nerde kalsak modundayız, Antalya'nın çeşitli yerlerinde tanış arkadaşlarım var otellerde disko larda çalışan, onların tavsiyelerini aldım ama seçenek çok olduğu için içime tam olarak sinmedi ve seçim yapamadım dahaca, şimdilik başka bir yer bulamazsak lara da bulunan club hotel sera yı seçeceğiz ve 3-4 gün içinde erken rezervasyon dan faydalanarak bir otel seçimi yapacağız sizede danışmak istedim, öncelikle belirtmek isterim konaklama için ayırdığımız bütçe ile birçok 5 yıldızlı otelde 1 hafta rahatlıkla tatil yapabilriz, tabi tek bay kabul etmeyen otellerde var, bulacağız artık biryer, nasıl biryer istediğimizi tahmin ediyorsunuz dur, biz kalabalık daha çok gençlerin ve turist kerin tercih ettiği otellerde konaklamak istiyoruz denize sıfır havuzu, bir çok barı bulunan eğlenceli bir yer arıyoruz stres atmaya ihtiyacımız var ve bu fırsatı bir kaç yıl daha bulamayız arkadaşda nişanlanacak yakında o hep unutsun zaten birdaha tek tatile gitmeyi, bizim için güzel geçecek bir otel arıyoruz ve çok kararsız kaldık, sizden isteğim direk olarak otel isimleri bildiğiniz duyduğunuz otel isimlerini benimle paylaşırsanız onlarıda değerlendirmek isteriz, ama şartlar belli siz anladınız ona göre :) şimdiden teşekkür ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rknydn -- 11 Şubat 2014; 14:03:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birde Kemer'de club med diye bir otel tavsiyesi aldım, otele 18 yaş altı kişiler girmemiyormuş full eğlenceymiş orayada bakacağım, sizinde otel tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.