ya zaten kardeş olup olmadıklarından emin değildim bu yüzden açtım bu topici siz de dalgaya getirdiniz konuyu
JASON KİDD JASON WİLLİAMS JASON RİCHARDSON JASON COLLİNS JORDIN MAYKIL bUNLARDA 5 İZ KARDEŞLERİMİZ SONUNCUSUNU KAFAM ESTİ EKLEDİM
quote:Orjinalden alıntı: ekobaba ya zaten kardeş olup olmadıklarından emin değildim bu yüzden açtım bu topici siz de dalgaya getirdiniz konuyu kırdıysam kusura bakma
quote:Orjinalden alıntı: vinceable JASON KİDD JASON WİLLİAMS JASON RİCHARDSON JASON COLLİNS JORDIN MAYKIL bUNLARDA 5 İZ KARDEŞLERİMİZ SONUNCUSUNU KAFAM ESTİ EKLEDİM Valla benim bildiğim soyadları aynı olanlar akraba olur bu arkadaş olaya yepyeni bir boyut getirmiş
quote:Orjinalden alıntı: yunusgiray quote:Orjinalden alıntı: vinceable JASON KİDD JASON WİLLİAMS JASON RİCHARDSON JASON COLLİNS JORDIN MAYKIL bUNLARDA 5 İZ KARDEŞLERİMİZ SONUNCUSUNU KAFAM ESTİ EKLEDİM Valla benim bildiğim soyadları aynı olanlar akraba olur bu arkadaş olaya yepyeni bir boyut getirmiş hepsi aynııııııı
quote:Orjinalden alıntı: vinceable quote:Orjinalden alıntı: yunusgiray quote:Orjinalden alıntı: vinceable JASON KİDD JASON WİLLİAMS JASON RİCHARDSON JASON COLLİNS JORDIN MAYKIL bUNLARDA 5 İZ KARDEŞLERİMİZ SONUNCUSUNU KAFAM ESTİ EKLEDİM Valla benim bildiğim soyadları aynı olanlar akraba olur bu arkadaş olaya yepyeni bir boyut getirmiş hepsi aynııııııı İyide sen isimleri aynı olanları yazmışsın yani ör:Murat Kaya,Murat Evliyaoğlu bunlar akrabamı şimdi isimleri aynı diye
quote:Orjinalden alıntı: vinceable JASON KİDD JASON WİLLİAMS JASON RİCHARDSON JASON COLLİNS JORDIN MAYKIL bUNLARDA 5 İZ KARDEŞLERİMİZ SONUNCUSUNU KAFAM ESTİ EKLEDİM koptum walla
quote:Orjinalden alıntı: MeTaLiTY quote:Orjinalden alıntı: subsonic bilip bilmeden konuşmayın.... Kardeş olanlar JERMAİNE ONEAL ile SHAQUİLLE ONEAL onlar 3 kardeş 2 değil Gerald wallace ,rasheed wallace ve ben wallace Bunlar Braveheart William Wallace'ın soyundan olmasn
quote:Orjinalden alıntı: LeBron_ James_ quote:Ben WALLECE ve Rasheed WALLECE kardeş mi? hayır onlar kardeş degıl ama Baron Davıs le Rıcky Davıs gardaş essah mı deyon leyyyn