Şimdi Ara

Ben yandım eller yanmasın Huawei modem ping sorunu hakkında!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Superonline ın bana vermiş olduğu Airties modemi eski evde de yeni taşındığımız yerde de kullanıyodum bi sıkıntım yoktu.
    Gayet iyiydi hiç ping sorunum yoktu sonra binanın internet bağlantılarının olduğu pano(ankastre)da yaşadığımız sorun yüzünden sorunun modemde olduğunu düşünüp modemi değiştirdik.
    Huawei HG552e diye gömme antenli bi modem verdiler.Sonra ankastrede ki sorunu hallettik ama ping hala düşmüyodu, modemden kaynaklı olduğunu hiç düşünmedik.
    Hep bağlantıda bi sorun olduğunu düşündüm ama meğer modem sıkıntıymış.
    Kullanan arkadaşlar varsa söyleyim Huawei marka modemlerin çoğunda bu sorun varmış.
    Sadece siz kullanıyosanız sıkıntı yok ama bi kaç kişi daha bağlandığında pinginizde sürekli değişimler oluyor, artıyor vs.
    Bende Huawei HG552e modeli vardı. Superonline modemi dağıttığı halde sitesinde bile bilgileri içermiyo modemin, sıkıntılı bi modem olduğu belliydi zaten.
    Huawei modemin wlanını kapattığımda ping sabit 54 ken wlanı açtığımda sürekli değişime uğruyo ping 200 den aşağı düşmüyo ara ara da 600-700 görüyo.
    Aynısını Airties modemde denedim wlanı açtığım halde ping sabit 60. Şu an Airties kullanıyorum 60 sabit ping 4 kişi daha neti kullandığı halde.
    Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar illa ki vardır. Ben yandım eller yanmasın. Değerini bilemedim Airties :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.