quote:Orijinalden alıntı: Against MeHemen çık bu forum paralı net faturana yazılır görürsünhoşgeldin trollük yapacaksan git forumu zaten troller basmış
quote:Orijinalden alıntı: Kandırıkçı Hemen çık bu forum paralı net faturana yazılır görürsün çocukcağzı korkutma hiçbir ücret yok bn forumu kullanıyorum kaç aydır hiçbir ücret gelmedi
quote:Orijinalden alıntı: bilgisever55 quote:Orijinalden alıntı: Kandırıkçı Hemen çık bu forum paralı net faturana yazılır görürsün çocukcağzı korkutma hiçbir ücret yok bn forumu kullanıyorum kaç aydır hiçbir ücret gelmedi Çocuğu kazıklamaya utanmıyormusun Not: bu forumun patronu para kazanmak için böyle diyor
quote:Orijinalden alıntı: Kandırıkçı quote:Orijinalden alıntı: bilgisever55 quote:Orijinalden alıntı: Kandırıkçı Hemen çık bu forum paralı net faturana yazılır görürsün çocukcağzı korkutma hiçbir ücret yok bn forumu kullanıyorum kaç aydır hiçbir ücret gelmedi Çocuğu kazıklamaya utanmıyormusun Not: bu forumun patronu para kazanmak için böyle diyor kim demiş böyle birşey var diye platinum üyelüğü ücretli sadece başka ücret yok ? kapişşş
quote:Orijinalden alıntı: bilgisever55 quote:Orijinalden alıntı: Kandırıkçı quote:Orijinalden alıntı: bilgisever55 quote:Orijinalden alıntı: Kandırıkçı Hemen çık bu forum paralı net faturana yazılır görürsün çocukcağzı korkutma hiçbir ücret yok bn forumu kullanıyorum kaç aydır hiçbir ücret gelmedi Çocuğu kazıklamaya utanmıyormusun Not: bu forumun patronu para kazanmak için böyle diyor kim demiş böyle birşey var diye platinum üyelüğü ücretli sadece başka ücret yok ? kapişşş iptal ettirmek için sms atman gerekiyor birader. yeni kaydolan herkes premiumdur. telefon numaranı boşuna mı aldılar sanıyorsun?
quote:Orijinalden alıntı: bilgisever55 quote:Orijinalden alıntı: Kandırıkçı quote:Orijinalden alıntı: bilgisever55 quote:Orijinalden alıntı: Kandırıkçı Hemen çık bu forum paralı net faturana yazılır görürsün çocukcağzı korkutma hiçbir ücret yok bn forumu kullanıyorum kaç aydır hiçbir ücret gelmedi Çocuğu kazıklamaya utanmıyormusun Not: bu forumun patronu para kazanmak için böyle diyor kim demiş böyle birşey var diye platinum üyelüğü ücretli sadece başka ücret yok ? kapişşş Sana normalden ×2 daha pahalı olan premiumu aldırmaya çalışıyor inanma
quote:Orijinalden alıntı: Against Mequote:Orijinalden alıntı: bilgisever55 quote:Orijinalden alıntı: Kandırıkçı quote:Orijinalden alıntı: bilgisever55 quote:Orijinalden alıntı: Kandırıkçı Hemen çık bu forum paralı net faturana yazılır görürsün çocukcağzı korkutma hiçbir ücret yok bn forumu kullanıyorum kaç aydır hiçbir ücret gelmedi Çocuğu kazıklamaya utanmıyormusun Not: bu forumun patronu para kazanmak için böyle diyor kim demiş böyle birşey var diye platinum üyelüğü ücretli sadece başka ücret yok ? kapişşş Sana normalden ×2 daha pahalı olan premiumu aldırmaya çalışıyor inanmaAlıntıları Göster Zaten inanmıyom onlara
quote:Orijinalden alıntı: Kandırıkçı Hemen çık bu forum paralı net faturana yazılır görürsün Nick guzelmis knk