Bildirim
Ben yeni üyeyim.Ne tavsiye edersiniz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Buraya takılan bi daa ayrılamas. söliim -
quote:
Orjinalden alıntı: pooca
Buraya takılan bi daa ayrılamas. söliim
+9999999999999 -
Hepsine takıl işte -
İlk tavsiyem ilerde FAKE nick alma
Gereksizler bu forumunun İNCİSİDİR ...
Ben HaDeS88 -
quote:
Orjinalden alıntı: peshhmerge
quote:
Orjinalden alıntı: pooca
Buraya takılan bi daa ayrılamas. söliim
+9999999999999
yaf sen nikini deiştirsene
-
Ya olurmu ben bu niki kaç gündür düşünüyorum.Çok zor buldum değiştirirsem çok üzülürüm sonra :)) -
benim tavsiyemden gerçek nickle girmendir.
Fake U!!! -
benle ii geçin -
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
benim tavsiyemden gerçek nickle girmendir.
Fake U!!!
tamam girdim gerçek nikimle
şaka la
-
Galiba nikim sorun oldu ama bu niki değişitiremem.Gerçek adımı yazamam hem kimse gerçek adını yazmamış zaten. -
quote:
Orjinalden alıntı: drony
benle ii geçin
-
quote:
Orjinalden alıntı: onakho mabunakho
Galiba nikim sorun oldu ama bu niki değişitiremem.Gerçek adımı yazamam hem kimse gerçek adını yazmamış zaten.
bu mesajının numarasının ne güsell olduunu farkettin mi?
http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=4444444 -
Mesajın numarası nerde yazıyor peki?Nasıl anladın 444444 olduğunu? -
quote:
Artık forum üyesiyim.Bana neler tavsiye edersiniz?Hangi bölümler daha eğlenceliyse oraya takılıyım .bana sanki gerkesizler en neşeli yermiş gibi geldi ama motor siporlarıda çok ilginç.Yani kararsız kaldım ama neyse hepsini bi dolaşıp karar veririm.Herkese kolay gelsin iyi forumlar.
Güvenmedim sana bilader samimi durmuyor nickin fln
KİMSİN SEN
çık dışarı çıkkkk
-
quote:
Mesajın numarası nerde yazıyor peki?Nasıl anladın 444444 olduğunu?
son atılan mesajların 44444** olduunu farkettim ben de 4444444 ü kim atmış acaba dedim.. verdiğim linki kullandım -
saçma sapan konular açıp insanları birbirine düşürdükten sonra aradan sessizce sıvışma konuları açma. bu yeter. sende bizim gibi (insan kişiliği taşıyabilen) takıl yeter. bazıları konuları bi sapıtıyo, sonra bide arkasında duracam diye kendini zorluyo. sen böyle olma yeter... bide bırak artık şu fake olmayı. gerçek ol... -
quote:
Orjinalden alıntı: ®ush
quote:
Artık forum üyesiyim.Bana neler tavsiye edersiniz?Hangi bölümler daha eğlenceliyse oraya takılıyım .bana sanki gerkesizler en neşeli yermiş gibi geldi ama motor siporlarıda çok ilginç.Yani kararsız kaldım ama neyse hepsini bi dolaşıp karar veririm.Herkese kolay gelsin iyi forumlar.
Güvenmedim sana bilader samimi durmuyor nickin fln
KİMSİN SEN
çık dışarı çıkkkk
+1
*ARCH@emu buna katılır*
-
arama motorunu kullanmaya çok önem gösteriyorlar ve kendilerincede haklılar sıkça tartışılan konular böylelikler ikide bir gündeme gelmemiş oluyor. takılma konusuna gelince neye ilgin varsa ona takıl sürüsüne bereket form var burada -
"saçma sapan konular açıp insanları birbirine düşürdükten sonra aradan sessizce sıvışma konuları açma. bu yeter. sende bizim gibi (insan kişiliği taşıyabilen) takıl yeter. bazıları konuları bi sapıtıyo, sonra bide arkasında duracam diye kendini zorluyo. sen böyle olma yeter... bide bırak artık şu fake olmayı. gerçek ol..."
tamam anlaştık bu arada şu alıntı yazıyı kutu içinde göstermeyi nasıl yapıyorsunuz?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X