Ben bu oyunu 3 gün oynadıktan sonra "non premium user is logged" diye bişey çıktı araştırdım oyunda premium olmak için satin almak gerekliymiş başka cozum yolu yokm???u
hayır mecburen sıkıntı cekmeden gırmek ıstıyorsan premıum alman gereklı ...
Oyun boşaldığı zaman girebilirsin ancak.Yani biri cıkacakki sana yer acılacak bu da en erken saat 12-1 demek.Knight Online'a hoşgeldin
beklicen biraz denicen öle griyo biraz sabır lazım
Oyun normal insanlar(ko oynamayanlar) için son derece anormal bir kısıtlama yapıyor oda oyuna para vermeden girmek oldukça güç imkansız demiyorum ama sinir hastası olabilirsin oyuna girmeye çalışırken dikkatli ol... Bak burdaki herkes sana aynı tavsiyeyi yapar oda OYUNA BAŞLAMAMANDIR... Şayet okuyorsan okulun, çalışıyorsan işin çok aksar. Ayrıca bu oyunda lvl kasmak kadar saçma ve sıkıcı bir şey olduğunu sanmıyorum.(manyaklık derecesinde günde 18 saat lvl kastığımı bilirim) Şayet oyuna aylık 9$ verir ve günde 3 saatten fazla oynamassan sağlıklı bir insan olarak kalabilirsin Aksi taktirde başlamamanı şiddetle tavsiye ederim.
oyuna girince kıyacaksın paraya kalmıcak derdin. ben para falan vermem deme verirsin arkadaş verirsin (alışırsın)
Pardon yeni bi oyuncu olarak sormak istedim. Göremedim bununla ilgili bi konu..... Bronz üyeliğin tek artısı oyuna rahat girebilmek mi ? item, exp gibi artıları olduğunu duymuştum...
Aydınlatırsanız sevinirim...
quote:
Orjinalden alıntı: aksakal01
Pardon yeni bi oyuncu olarak sormak istedim. Göremedim bununla ilgili bi konu..... Bronz üyeliğin tek artısı oyuna rahat girebilmek mi ? item, exp gibi artıları olduğunu duymuştum...
Aydınlatırsanız sevinirim...
Oyuna rahat girebilme, kutudan gelen coinlerin miktarı artar, daha fazla exp gelir, ölünce daha az exp gider ama çıkan itemlerin kalitesinde bir değişme olmaz ayrıca upgrade yaparkende bir değişme olmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk
Oyun normal insanlar(ko oynamayanlar) için son derece anormal bir kısıtlama yapıyor oda oyuna para vermeden girmek oldukça güç imkansız demiyorum ama sinir hastası olabilirsin oyuna girmeye çalışırken dikkatli ol... Bak burdaki herkes sana aynı tavsiyeyi yapar oda OYUNA BAŞLAMAMANDIR... Şayet okuyorsan okulun, çalışıyorsan işin çok aksar. Ayrıca bu oyunda lvl kasmak kadar saçma ve sıkıcı bir şey olduğunu sanmıyorum.(manyaklık derecesinde günde 18 saat lvl kastığımı bilirim) Şayet oyuna aylık 9$ verir ve günde 3 saatten fazla oynamassan sağlıklı bir insan olarak kalabilirsin Aksi taktirde başlamamanı şiddetle tavsiye ederim.
HEr zaman cevaplarını çok doğru buldum yine katılıyorum kesinlikle doğrudur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme