Şimdi Ara

[BENCE]Black Ops - Call of Duty adına sürülmüş bir kara lekedir. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: thepunisherWZ

Merhabalar,
    Arkadaşlar öncelikle başlık biraz sert kaçtığı için özür dilerim.Ancak "Black Ops" zıkkımı beni Call of Duty'den soğuttu.
    "Call of Duty Modern Warfare" ve "Call of Duty Modern Warfare 2" bu serinin "epic" oyunları olmuştur benim gözümde.
    MW2'nin çıkmasını beklerken heyecandan ölüyorduk neredeyse.Birbirleriyle bağlantılı hikayeleri olsun, senaryoları olsun, oynanışı olsun birçok özellikleriyle MW'ler hem oyun dünyasının hem de Call of Duty serisinin *şahsımca* epic oyunlarıdır.

Madem oyun çıkarıyorsunuz ne demeye adına Call of Duty diyorsunuz?Black Ops'muş.Zerre geliştirilmemiş grafikler, rezalet oynanış, saçma sapan buglar.Adam kendi kendine bir şeyler yaşıyor ve biz de onu canlandırıyoruz.
    Ee?Hani diğer oyunlarla bağlantı?Reznov olunca oyun çok mu alakalı oldu diğer oyunlarla?

Infinity Ward yaptı mı tam yapardı benim gözümde.Muazzam işler koyardı ortaya.Ama Treyarch 2 kere serinin akışının içine etmeyi başardı.

Umarım MW3, Call of Duty'e eski şanını kazandırır.

Şimdilik bu kadar.

Not : İçim bayağı dolmuştu.

Black ops mw serisinin devamı değilki dostum sana tavsiyem ikinci dünya savaşının hakkında kapsamlı bilgi sahibi ol o zaman bağlantıyı kurarsın treyarch konusunda sana katılıyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.