Şimdi Ara

Bence LGBT dışlanmamalıdır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bir yere giderken gördüm,adamlar daldı birine,dedim ilk kadına mı saldırıyorlar? sonra anladım,ya yazıktır ya onlar da insan değil mi? sırf ruhu farklı diye nedir bu ayrımcılık?Onların insan gibi yaşama hakkı yok mu?

• ne alakası var ya? bugün görünce içim cız etti ya, insanlığımdan utandım.
  • Adam haklı . Sevmeyebilirsin ama zarar verme hakkın yok .

Bu arada hepsinin zamk benden uzak olsunlar
  • Havada ılımaya ba- şaka şaka. Onlar nasıl bize karışamazsa biz de onlara karışamayız.
  • dışlayanlar beni bloklasın yobazlardan nefret ediyorum

edit: Bir kaç tane türemiş itinayla blokladım ve bundan zevk alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan Akkaya -- 24 Mayıs 2015; 14:45:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ergen dolu bu forumda boyle onemli ve hassas bi konunun tartisilabilicegini sanmiyorum.
    Birazdan homofobikler dolusup konuyu sikayet ederler ve konu silinir.

• dışlamayalımda gençler kadın kıyafetlerimi giysin erkekle yüz yüze meks mi yapsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnsanların cinsel tercihlerini onaylamak veya reddetmek ayrı bir şey tercihleri yüzünden kötü muameleye maruz kalmamaları gerektiği gerçeği ayrı bir şey.. Bu mantıkla herkes kendisine göre doğru olan şeylere aykırı davranan herkesi ya vursun ya da dövsün..
  • Tabi ki dışlanmamalılar ancak ulu orta yerde de şey yapmasınlar, mazallah çoluk çocuk özenir falan.
  • eşcinselleri dışlamayacaksın ama onlarında kendi cinsiyetlerini dışlamaması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 24 Mayıs 2015; 14:46:51 >
  • Phaldor kullanıcısına yanıt
    Tercih değil yonelimdir. Yani öyle doğuruyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: LittleMonster

Tercih değil yonelimdir. Yani öyle doğuruyorlar

Diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: the space enginer

dışlamayalımda gençler kadın kıyafetlerimi giysin erkekle yüz yüze meks mi yapsın

yüz yüze seks ne demek?

ayrıca herkesin istediği gibi yaşamasında ne sakınca var tam olarak?
  • insanların düşünceleri önemli olmalı bence
  • Hakan Akkaya kullanıcısına yanıt
    bende sıtronghold kruzaydırda abdulü kesmeyi çok seviyorum çok fiyaka bir arkadaş kız olsaydım verirdim hatta evlenirdim.yanına sekreter olarak birk aç kere yapsaydık iyi olurdu.kadın abdul varsa beklerimde ne gelen var ne giden burası muştur yolu yokuştur giden gelmiyor acep ne zevktir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 24 Mayıs 2015; 15:16:22 >

• Bence ülke dışına sürdürülmeleri gerekli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.