Şimdi Ara

Bende Brakıorum Oleyyy (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Full_Time_Hacker

quote:

Orjinalden alıntı: CzHunterCz

Evet arkadaslar az önce Ronark 1 de cz de iken gm yi gördüm ve koxp u kapatacaktımki hatta gözümle gördüm gm yi yani sonra 62 lvl CzHunterCz charımı banladı bu benim oyunu brakmama vesile oldu simdi diorum yav bu oyun beni istemiosa ben onu neden isteyem.. evet koxpdan yedim ban falan diyenlere verecegim cevap SANANE olacaktır.
    Knight Ofline
    Hayat Online

knight ı braktım demek forumu braktım demek değil yardımlasma için yine burdayım

Oh bir asalaktan daha kurtulduk.

Not:Ben koxperlara asalak diyorum.

not:anladık

• quote:

Orjinalden alıntı: ShangaiNooN

Çoq ii yapmışsın kardeş

adamın yaptığı bişey yok ki, ban yemiş. ii de olmuş. zaten koxp la kasan bir adam bu oyundan ne zevk alabilir ki ban yediğine üzülsün.bunun gibi adamların hepsi bir gün oyunu bırakırsa o zaman bırakılamaz bir oyun olacak işte.
  • koxpa bu kadar karşı olmayın.oyun içersinde auto atak olmalı bence. hele kutu toplamak tam bir eziyet.bence ko koxp tan bazı kazanımlar edinmeli ki insanlar koxp a ihtiyaç duymasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OrQuN

Bir Kopxer daha bu oyundan silindi Sanada tşk ederiz İyi olmuş..

Kopxer :SS
  • yaw en az 1 aydır oynamıyorum ne bilim manevi boşluk hissediyorum rüyamda charım beni unuttun diye duygu sömürüsü yapıyo:((( neyse ewde oblivion oynuyorum o gercekcilikten sora knight çocuk oyunu gibi geliyo adamlar öyle bi 3d öle bi grafik yapmışlarki akıllara zarar...aklınızda olsun oblivion oynarsanız sakın wampire dönüşmeyi gün yüzüne hasret kalıyosunuz bide eşya calarken dikkat edin göya ortacag ama guardlar cok hızlı be gözüm direkt soluğu hağiste alıyosunuz
  • Bide gelip burda sölüyorsun çok iyi olmuş bir ezikten daha kurtulduk

Bana göre koxp kullanan eziktir çünkü kendi emeği il kasmayı beceremediği için koxpa yönelmiştir
  • gm koxpdan banlayınca hemen suclu oluyo peki senin hicmi sucun yok bide tam koxpu kapatıcaktım banlandım diyosun demekki banlanmasan koxpla oynamaya devam edicektin
  • koxpundan çıkan okun hızıyla kocum yürüü...>>>>>>>>>>>>>
  • kardeş sen slk sın biz senelerdir sölüyoruz hiç boşuna şikayet etmeyin yiyosunuz koxp dan banı sonra konuşuyosunuz banlandık diye haklı deilmiyim bana ztn haksızzın diyen ksn koxp kullanıyodur bide bu topici açan kişiye sesleniyorum demişki koxpdan banlandım DİYENLERE SANANE DİYCEM DİYOSUN BİZENEYSE NEDEN TOPİCİ AÇIYOSUN KARDEŞİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TT_eXpReSs -- 19 Mart 2007; 15:31:32 >
  • level 52 den sonra bi çar kasamadım gitti:(.Oyunu bırakacaklar bana çarını verebilir.Hemde sevaba geçersiniz.ciddiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 19 Mart 2007; 15:49:13 >
  • iyi yapmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P.K -- 19 Mart 2007; 15:44:50 >
  • kutlama yapalım...büyük bi koxpcu daha silindi...darısı dierlerinin basına...ne edana da arenayı koxpcular bastı...allah kahretsin...
  • Knigtsız hayatında başarılar ..
  • Bir suru tek atacagım ezig cz de ardreamda np kasar olmus...benden lwl olarak dusuk olanlar benı gecmıs 70 olmus 80 olmus...itemleri beni gecmiş....
    Hic umrumda deil bir gun ban yemeye mahkumsunuz hepiniz illegal kasanlara ekmek yok bu oyunda er yada gec banlanıosunuz
  • Ohhh Ohhhh cz de koxp kullanıyodun ve banladın süper oldu...
    Git ex kas ne yaparsan yap koxpunla ama şu meletle cz ye inme
    Süper olmuş sana

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.