Bir gün hamile bir kadın mağazada alışveriş yaparken, bir çatışma çıkar ve vurulur. Hemen hastaneye kaldırırlar. Doktor ameliyat sonrası kadına: "Hanımefendi hayati tehlikeyi atlattınız. Ancak iki kursunu çıkaramadık. Bunlardan biri doğacak olan kız çocuğunuza diğeri ise erkek çocuğunuza isabet etmiş. Şimdi çıkarırsak ölürler. Ancak üzülmeyin ileride bu kurşunları vücutlarından atarlar. Kadın doğum yapmış. Çocuklar sağlıklı. Aradan yıllar geçmiş. Kız çocuğu bir gün bahçede oynarken "Anne anne çabuk gel" diye bağırmış. Annesi telaş içinde "Ne oldu kızım?" diye kosmuş. "Bak anne vücudumdan bir demir parçası çıktı. Kadın sevinmiş: "Telaşlanma. Doktor amcan demişti. Bak kurşunu vücudundan attın. Bundan birkaç gün sonra bu kez erkek çocuk bağırmış. "Anne anne çabuk gel!" Kadın yine telaşla koşmuş: "Ne oldu oğlum?", "anne, mastürbasyon yaparken kediyi vurdum!"
hiç okumadım okumaya degmez okumayın
quote:
Orjinalden alıntı: hattori_HANZO
hiç okumadım okumaya degmez okumayın
o nasıl oluyor yaa okumadan yorum yapıosun baya kabiliyetlisin maşallah
ilk cümleden fıkrayı hatırlamıştır benim gibi
ben mod olsaydım kitlerdim topiği kötü örnek oluyonuz
quote:
Orjinalden alıntı: noobhunter
Kime ???
quote:
Orjinalden alıntı: Afedersin
quote:
Kime ???
bilmem kaza eseri topiği açanlar olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: Afedersin
quote:
Kime ???
cevap yazdım çıkmamış galiba: silindide birden
kime olcak kaza eseri topiği açanlar olabilir mesela misafir ziyaretçi çocuk okur yazıyı sora anne mas......yon ne der anne zor durumda kalır sora çocuk anne çocuk yapmış sen hiç yaptınmı ohooooooooo bak demin azıcık yazdım şimdi uzattım
komik diil
Ayıptı diyorum başka bişi demiyorum. Birde arkadaş benim html sayfaları aldı para verecekti sonra vazgeçti ama html sayfaları aldı editleyip kullanıtsan bitersin haberin olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme