Şimdi Ara

Benden bir mod :) İLK MODUM ::..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bicontac -- 24 Aralık 2010; 19:51:04 >

• Kasayı boyadın mı yoksa folyo mu kapladın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SergenKurt -- 18 Haziran 2008; 10:13:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SergenKurt

Kasayı boyadın mı yoksa folyo mu kapladın?
    Boyadım.Parlak siyah
  • quote:

Orijinalden alıntı: bicontac

Boyadım.Parlak siyah

Alıntıları Göster
    floppy ide kapatsaydın güzel olurdu

kaplama gibi olmuş bende kapmalama zannettim.başarılı çalışma olacak gibi devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratÇim

floppy ide kapatsaydın güzel olurdu

kaplama gibi olmuş bende kapmalama zannettim.başarılı çalışma olacak gibi devam

Alıntıları Göster
    Flopy'yi kaplamamamın nedeni oraya lcd koyacam.Sonra güzelce kapatacam kenarları..Önü diyorsanız ön kaplama hatta fan deliklerinin üstü ''kırışık'' gözüküyor.Oraya bilerek kırışık hava verdim.Ama resimde baya bir kötü çıkmış kasa.En kısa sürede daha net fotoğrafını koyacam.
    Bu arada Kasanın üstü ve yan kapağa plexi takmak için kestim.Yarın plexiyide alacam.Önerleriniz varsa ...

• quote:

Flopy'yi kaplamamamın nedeni oraya lcd koyacam.Sonra güzelce kapatacam kenarları..Önü diyorsanız ön kaplama hatta fan deliklerinin üstü ''kırışık'' gözüküyor.Oraya bilerek kırışık hava verdim.Ama resimde baya bir kötü çıkmış kasa.En kısa sürede daha net fotoğrafını koyacam.
    Bu arada Kasanın üstü ve yan kapağa plexi takmak için kestim.Yarın plexiyide alacam.Önerleriniz varsa ...

Alıntıları Göster
    Devamını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydın92

Devamını bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Bugün ledli fan alacam.Öne takmak için..Mavi bilgisayara uğrayayım.
  • quote:

Bugün ledli fan alacam.Öne takmak için..Mavi bilgisayara uğrayayım.

Alıntıları Göster
    valla resimde kırışıklık pek hoş durmamış oraya güzel parlak siyah boya atsan daha güzel olur
  • quote:

valla resimde kırışıklık pek hoş durmamış oraya güzel parlak siyah boya atsan daha güzel olur

Alıntıları Göster
    İLK hali daha güzel

• quote:

Alıntıları Göster
    halledecem orayı tamam ama şunu söyliyim yakından gerçekten güzel görünüyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Corvette.

İLK hali daha güzel

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hondaa_civic

İLK hali daha güzel

şaka yapıyon demi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hondaa_civic

İLK hali daha güzel

şaka yapıyon demi

Alıntıları Göster
    dostum neden üsteki fan deliğinin etrafını iyice zımparalamadın ? çok kötü gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SergenKurt

dostum neden üsteki fan deliğinin etrafını iyice zımparalamadın ? çok kötü gözüküyor.

Alıntıları Göster
    arkadaşım dedim ya oraya kırışık efekti verdim diye off ya - tamam çıkarıyorum orayı

• quote:

arkadaşım dedim ya oraya kırışık efekti verdim diye off ya - tamam çıkarıyorum orayı

Alıntıları Göster
    devam arkadaşım emeğe saygı

• quote:

Orijinalden alıntı: BL@DE

devam arkadaşım emeğe saygı

Alıntıları Göster
    saol kardeşim
  • quote:

saol kardeşim

Alıntıları Göster
    kırışıklık efekti vermeseydin keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corvette.

kırışıklık efekti vermeseydin keşke

Alıntıları Göster
    Hocam o kırışıklık efektini hazır vermişsin eğer o yarık kısımları parlak kırmızıya boyarsan belki hafif alev efekti gibi olur daha güzel olur.Ayrıca parlak boyayı güzel atmışsın tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Davidoffmath

Hocam o kırışıklık efektini hazır vermişsin eğer o yarık kısımları parlak kırmızıya boyarsan belki hafif alev efekti gibi olur daha güzel olur.Ayrıca parlak boyayı güzel atmışsın tebrikler

Alıntıları Göster
    Gerçekten bu kasayı bu hale sokman süper olmuş,daha da güzel olacak devamını bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Davidoffmath

Alıntıları Göster
    Bende ksamın fotosunu çekip yollayacağım,bu konuda tecrübem çok az,bana yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WITCHER -- 18 Haziran 2008; 22:38:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WITCHER

Bende ksamın fotosunu çekip yollayacağım,bu konuda tecrübem çok az,bana yardımcı olursanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    İlk önce her türlü yorumlar için çok teşekkürler.

@.Heracles. her türlü yardımı yapabilrim.
    @ Davidoffmath dediğini dikkate alacam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.