walla hep okçu dizmek istedim mükemmel bir çara benzio nedim hayırlı olsun
saolasın
quote:
Orijinalden alıntı: Satirnedo
Neversky edana'nın en ıyı okcusudur.edana'da oynarken bılırım bugune kadar edanada kımsenın takmadıqı bowları bu adam taktı.hll olsn walla
:) saol. Artık yeni char kasıyorum. bu sefer uzun surebilir , hem priest hem archer kasıyorum. Takmadıgım tek 9 bow , windforce kaldi. artık onu da yazın bnm ybncı ark a mı bastırırım(bugune kdr hangi itemi istediyse bastı ballı bebe ), ya da Gm den satın mı alırız bilemiyecem :P
Efe, 2 yıllık hayalime benden once ulastı :)
quote:
Orijinalden alıntı: eurotrip
quote:
Orijinalden alıntı: 007captiva
walla hep okçu dizmek istedim mükemmel bir çara benzio nedim hayırlı olsun
saolasın
quote:
Neversky edana'nın en ıyı okcusudur.edana'da oynarken bılırım bugune kadar edanada kımsenın takmadıqı bowları bu adam taktı.hll olsn walla
:) saol. Artık yeni char kasıyorum. bu sefer uzun surebilir , hem priest hem archer kasıyorum. Takmadıgım tek 9 bow , windforce kaldi. artık onu da yazın bnm ybncı ark a mı bastırırım(bugune kdr hangi itemi istediyse bastı ballı bebe ), ya da Gm den satın mı alırız bilemiyecem :P
Efe, 2 yıllık hayalime benden once ulastı :)
hehe
Çok güzel silah
umarım 9wfyıde takarsın.Ama senı oyunda gorduqum kadaryla sna +7 ibde werseler +7 hornda werseler sen cok ıyı playersın cunku bı ara senı ızledım arenada 69 lwl charla 83 leri yarı cana ınmeden ındrıyrdun hll walla.kımse yerını tutamaz su USKOda.
quote:
umarım 9wfyıde takarsın.Ama senı oyunda gorduqum kadaryla sna +7 ibde werseler +7 hornda werseler sen cok ıyı playersın cunku bı ara senı ızledım arenada 69 lwl charla 83 leri yarı cana ınmeden ındrıyrdun hll walla.kımse yerını tutamaz su USKOda.
saolasın. Wf basmayı denedim ama olmadı. cok yaktım +7 den 8 e, +6 dan 7 ye basarken. Artık yaza kdr elimi sürmeyecem wf işine. wf ye harcadıgım para ile takıları +3lerdim :) yaza kısmet artık
güzel ok....
10 numara karamurat :) helal ampullü halinide görürüz inşallah.
Artık akaraya gel.Legal okçu lazım
quote:
Orijinalden alıntı: efege
edana da bow u satarsam gelirim. bow u satarsam diger itemleride satışa cıkartacam. şuan pek oynamıyorum. priest kasmıstım 78e ,priestla ftlere felan giriyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: eurotrip
quote:
Orijinalden alıntı: efege
edana da bow u satarsam gelirim. bow u satarsam diger itemleride satışa cıkartacam. şuan pek oynamıyorum. priest kasmıstım 78e ,priestla ftlere felan giriyorum.
Hmm anladım
kıskandım bende resim eklicem şu warrior a bi gireyimde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme