Şimdi Ara

benden bukadar çıkıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben artık forumdan çıkıyorum.aslında ben ve benim gibi profesyonel arkadaşlar donanım haberin ses sistemleri bölümünü türkiyedeki tüm forumlar içinde kaliteyi baz aldığınızda ilk sıraya yerleştirebilirdi.ama kıymetimiz bilinemedi.bize layık görülen yer sık kullanılanlar bölümü oldu.oysa ki ustalar bölümü yada ona benzer isimli bu işten gerçekten anlayanlara özel bir alan açılsa ve bu bölüme giren herkes karşısında bu işi bilen biri olduğunu bilerek güvenle ve rahatça sorusunu sorsa idi tam süper olacaktı.ama şu anki durumumuza bir bakın.vatandaş sorusunu soruyor.tam cevaplayacakken zırt diye birisi giriyor araya anlasa bari tüm yazılan yazıları allak bullak ediyor.biz sorulan soruya en iyi nasıl cevap yazarız diye kafa patlatıyoruz.oradan biri giriyor araya ortalığı darmadağın ediyor.ne soruyu soranda kafa kalıyor nede cevaplamaya çalışanda.biz diyoruz profesyonel sistemde ovalin işi olmaz.başkası diyor arkaya iki tane sony oval taktım.yıkıyor arabayı.sonrada soruyu soran abi bak yıkıyormuş arabayı sen ne diyorsun diyor.sonra soruya abuk subuk cevap veren arkadaşın tezini çürütmeye gelior sıra derken kafamız kazana dönüyor.işi hallediyorsun ikiside ikna oluyor ertesigün yine ona benzer bir soru ve abuk subuk yanıt veren birisi.burada amaç meraklı insanları bilgilendirmek.vatandaşın kafasına bir sorumu takıldı.interneti karıştırdı bulamadımı.forumdaki herkesin fikrini sordu anlayamadımı.girecek ustalar bölümüne şak cevabı alcak stres kalmayacak......tı ama olmadı.artı forumun nekadar çok izleyicisi olursa forum okadar çok prim yapar.okadar çok reklam alır.biz bu forum yöneticilerinde maaşmı istiyoruz.hayır.ama malesef yöneticilerimiz bizi sık kullanılanlar yada ona benzer yerleri layık görüyorlar.bizim bu anlattıklarımızdan donanım haber kazanıyor daha bize teşekkür edeceklerine bizi soğutuyorlar.keşke daha farklı olsa idi.keşke yetkilile ilgilense idi.ben bildiğim herşeyi herkese teker teker saatlerce anlatabilirdim.ben gideceğim o gidecek derken forum bir gurup amatörün eline kalacak. ve millet başka forumlara geçecek.kendi çabalarımızla meraklı arkadaşları bilinçlendirmeye çalışıyoruz.ve benim gibi bir çok arkadaş forumdan çıktı gitti.çünkü soğudu.çok az iş bilir kaldı.çok az usta kaldı.herkes soğudu.artık ne diyeyim kalın sağlıcakla.

• Elveda
  • GÜLE GÜLE...
  • sen yaz alan alıyor doğrusunu.soruyu soran hepsini okuyor zaten doğru olanı çıkarıyordur kızma bır kaç kişi ters yazıyor dıye.zaten forumda yazan sayısı iyice azaldı durgunlaştı kanımca
  • Birkaç bebe yüzünden gitmesen iyi olurdu. Bu kadar çabuk mu pes etmek. İmzan gibi kal
  • Bencede Musas Kardeş Sen Yaz ANlayan Anlıyo Zaten. Onları da Boşver....
  • güle güle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • musas seni beklerdik be TuninGTeaM e bu gidişle bende grubu dağıtıp gideceğim
  • abi sen yazını yine yazsaydın ya.
    senin ismin zaten belli iki tane çapulcunın lafı senin söylediklerini bastırmazdı.
  • Üç beş çoluk çocuğun lafıyla hareket etmeyin. Verilen cevapları ayıklayan ayıklıyor nasıl olsa. Sadece mesaj sayısı artsın diye mesaj yazanları, ilkokul talebelerini, geyik yapanları, dalga geçenleri, çok şey bildiğini zannedip hiç bir şey bilmeyenleri, hayatında kitap, gazete okumamışları, baba parasıyla pahalı araba kullanarak hava atanları... bu millet ayıklar merak etmeyin.
  • Güle güle,kimler geldi,kimler geçti,seni unutamadık aktemur geri dön.
  • giden selametle gitsin kalan sağlar bizimdir.
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

• çıkan adam çıkıyorum dememeli ne spl ler kaybetti bu forumhiçbiride ben çıkıyorum diye topic açmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DG00 -- 27 Mart 2007; 23:24:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: meganehb

Güle güle,kimler geldi,kimler geçti,seni unutamadık aktemur geri dön.

• quote:

Orjinalden alıntı: musas
    ...vatandaş sorusunu soruyor.tam cevaplayacakken zırt diye birisi giriyor araya anlasa bari tüm yazılan yazıları allak bullak ediyor.biz sorulan soruya en iyi nasıl cevap yazarız diye kafa patlatıyoruz.oradan biri giriyor araya ortalığı darmadağın ediyor.ne soruyu soranda kafa kalıyor nede cevaplamaya çalışanda.biz diyoruz profesyonel sistemde ovalin işi olmaz.başkası diyor arkaya iki tane sony oval taktım.yıkıyor arabayı.sonrada soruyu soran abi bak yıkıyormuş arabayı sen ne diyorsun diyor.sonra soruya abuk subuk cevap veren arkadaşın tezini çürütmeye gelior sıra derken kafamız kazana dönüyor...

Ben herhangi bir alanda uzman dolmadığım gibi foruma katkım olsun diye çaba içinde olan birisi de değilim.Sadece yeri geldikçe bildiğim kadarıyla bir şeyler yazarım...(Bazen de post kasayım diye bir şeyler yazarım.) Ama şu alıntı yaptığın kısımda çok haklısın... Boş tenekeden çok ses çıkıyor. Bunun farkına varamıyor herkes her zaman. Şahsen ben bile "acaba" diyorum.

• birader sen giderse o giderse su giderse sizin gibi işi bilenler giderse o laf kalabalığı yapanların eline bırakırsanız bizi bilincli kullanıcılara haksızlık olmazmı siz işi bilenler bir topik açın biz ordan soralım size soruları daha iyi olmazmı?
  • Gitmesen iyi olurdu bilge kişi her zaman bilgedir. Ama genede sen bilitsin. Ama unutma kimse yeri doldurulamaz değildir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.