arkadaşlar bu tura katılmayı düşünüyoruz totalde 3 kişi ailemle birlikte deliler gibi araştırıyorum bakmadığım yer kalmadı fiyatlar 500€ dan aşağı düşmüyor (eylül ayı için) düşerse de atıyorum x şirketi, o şirketi bir araştırıyorum millet hep mağdur olmuş
bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mıdır aranızda fırsat yakalayan vs ?
Hocam turu eğer elit bir firmadan almıyorsanız ki bunu galiba sadece ETS kendi organize ediyor (bu bilgiden emin değilim, hiç ETS müşterisi de olmadım, sorumluluk kabul etmem :) diğer tüm firmalar yani jolly, pronto, tatilbudur vs. vs. hepsi zaten size aynı turu satıyor, aynı dan kastım benzer değil, aynı rehber, aynı otel, aynı otobüs, çünkü aslında turu organize edenler bunlar değil, dolayısıyla ucuz olanı almanızda sıkıntı yok, tabi gidip dolandırıcılardan da almayın... alttaki konuyu okuyun bence...
SLM LAR BENDE EŞİMLE BİRLİKTE GELECEK HAFTA BENALUX PARİS TURUNA KATILACAGIZ. BİLET, JOLLUY TURDAN ALDIM.TURUMUZ PARİSTEN BAŞLAYIP AMSTERDAM DA BİTECEK.BİZİM SIKINTIMIZ YABANCI DİLİMİZ OLMAMASI VE HİÇ YURT DIŞI TEÇRÜBEMİZ OLMAMASI.BUNUN YANINDA BÜTÇEMİZ KISITLI OLMASI SEBEBİYLE EKTRA TURLARA KATILMAYI PLANLAMIYORUZ. AMA BU DURUMDA BU GEZİNİN YETERİNCE ZEVKLİ OLACAGINDAN ŞÜPHE DUYUYORUM.BUNDAN DOLAYI BANA ORDA YAPMAM GEREKENLER VE BÜTÇEMİ SARSMADAN GÜZEL BİR GEZİ OLMASI İÇİN BANA YAPMAM GEREKENLER HAKKINDA BİLGİ VEREBİLECEK ARKADAŞLAR VE YENİ GİTMİŞ OLAN ARKADAŞLARDAN TECRÜBELERİ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUZ.BİZE YARDIMCI OLURSANIZ COK MEMNUM OLURUM.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Arkadaşlar Otobüslü turlar için ne düşünüyorsunuz 17 -20 gece otobüsle büyük avrupa turu için bir yandan aklıma yatıyor daha çok yer görüyorsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme