Şimdi Ara

Benfica forumunda dönen muhabbetler... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: antares07

adamlar krasiç ve stoch tan korkuyorlar

• Türkleri Arap,Faslı,İranlılarla karıştırıyorlar hatta karıştırmayı geç direk bunları diyorlar. Tabi bunlar başka bahaneler tarihe dayalı bu kuyruk acıları...
  • portekiz forumlarına giren olursa ve özel olarak yazacakları şeyler varsa bana pm ile gönderin ben portekizceye çevireyim dostlar bu arada size bazı hazır cümleler yazayımda girerseniz oraya yazın gıcık olsunlar siber maç başlasın
    vila equipa benfica : köy takımı benfica
    agradavel para nos nesta partida, sera doloroso para voce . : bu eşleşme bizim için zevkli, sizin için ise acı verici olacak.
    voce vai ser o estatuto eo resultado da Lazio. : siz de lazio'nun akibetine uğrayacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Lazio da sevmiyordu Türkleri ve müslümanları. Ben anlamıyorum bu incilde hiç mi olumlu bir şey yazmıyor bu Portekiz İtalyan Sırplar bu öfkeyi nereden alıyor?

Kuran da hepsini dost edinin yazıyor değil mi...

Tarihe biraz bakarsan en azından basitce sırpların nefretinide anlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

portekiz forumlarına giren olursa ve özel olarak yazacakları şeyler varsa bana pm ile gönderin ben portekizceye çevireyim dostlar bu arada size bazı hazır cümleler yazayımda girerseniz oraya yazın gıcık olsunlar siber maç başlasın
    agradavel para nos nesta partida, sera doloroso para voce . : bu eşleşme bizim için zevkli, sizin için ise acı verici olacak.
    voce vai ser o estatuto eo resultado da Lazio. : siz de lazio'nun akibetine uğrayacaksınız.

Şu mesajı görünce aklıma direk "cobarde gallina Ortega" olayı geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Flavis Ruber

quote:

portekiz forumlarına giren olursa ve özel olarak yazacakları şeyler varsa bana pm ile gönderin ben portekizceye çevireyim dostlar bu arada size bazı hazır cümleler yazayımda girerseniz oraya yazın gıcık olsunlar siber maç başlasın

Şu mesajı görünce aklıma direk "cobarde gallina Ortega" olayı geldi.

Aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende yabancılardan hiç haz etmem çoğunu çok bilmiş ukela, agresif olarak görüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O ilk sayfalarda napmışlar öyle ya? Aynı listeden 50 tane var.
  • Yahu bu kadar gaza gelmeyin yok Müslüman yok Türk !!! Ne alakası var ... Avrupada kimse birbriini sevmez ..Adamlar dötlerinin dibindeki Katalanlardan nefret ediyolar...Seni mi sevecekler ?

Senin yerine rakip Alman daolsa İtalyan da olsa aynı tepkiyi koyacaklar.
  • quote:

Lazio da sevmiyordu Türkleri ve müslümanları. Ben anlamıyorum bu incilde hiç mi olumlu bir şey yazmıyor bu Portekiz İtalyan Sırplar bu öfkeyi nereden alıyor?

incil isa nın hayatı la onda baska bısey yazmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mujdat.Celik

quote:

incil isa nın hayatı la onda baska bısey yazmıyo

Arkadaş bilmediğiniz şeylerde yorum yapmayı ne çok biliyorsunuz ya
  • quote:

Şu serbenfiquistea gibisinden bir forumları var bir türlü üye olamadım. Sportinge 6 attıkları yıla 1994 yazıyorum ama hata veriyor. Kayıt olması işkence bir çözümü yok mu ?

• Asıl geri kalmış kültürsü insanlar Türkiye'de deve ve çöl olduğunu düşünenlerdir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.