Şimdi Ara

BENİ BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR KUSRA BAKMAYIN SIZE SACMA GELEBİLİR AMA BEN BU KONU HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM ! . . .

+8 SHARD İLE
    +5 REBİRT SHARD
    ARSINDAKİ FARK NEDİR?DAHA DOGRUSU HANGİSİ DAHA İYİ NEDEN?

• 2 side aynıdır fark yoktur sadece +5 rb shard daha parlak yanıp söner o kadar.+8 shardda sadece poison damage gözükür.+9 a zorlayacaklar +8 olarak bırakır
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuMMerMaN

2 side aynıdır fark yoktur sadece +5 rb shard daha parlak yanıp söner o kadar.+8 shardda sadece poison damage gözükür.+9 a zorlayacaklar +8 olarak bırakır

+5 REBİRT SHARD DA POİSON DAMAGE GOZUMEZMİ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lFeaRLesSKinGl

ARKADASLAR KUSRA BAKMAYIN SIZE SACMA GELEBİLİR AMA BEN BU KONU HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM ! . . .

+8 SHARD İLE
    +5 REBİRT SHARD
    ARSINDAKİ FARK NEDİR?DAHA DOGRUSU HANGİSİ DAHA İYİ NEDEN?

Gercek bi oyuncu..Şekilde Şekil diye tutturmayan yani...2Sininde bi farkı olmaz L.J'e sormusdum md +8 ile ilgili reb. reb degil fln, "reduce olsada fark etmez kullanırım" demişdi.Ki bencede bi farkyok öyle mallardan cok kar yapdım no reb. ds 7 verip reb +1 ds ve 80m almısdım 1 hafta sonra satıp ticaret yapıp geri no reb. aldım.Sattım vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ecstacy of Gold -- 6 Ağustos 2008; 12:44:44 >
  • +8 de pek olmasada +7 de rebirthsiz olması tercih edilir. Nedeni ise ilerde +8 e basabilirim düşüncesidir.
    Aradaki tek fark ise Rebirth'linin daha parlak olmasıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.