Şimdi Ara

BENİ GALATASARAY'A TRANSFER ETSELER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Reis hoş geldin. Dediklerinin hepsine katılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selçuk a sırf izlanda ya attığı frikik golü için saygı duyulur. net...eleştir ama eleştirirken saygılı ol..

selçuğun kötü bir takımda oynadığını unutmayın. iyi bir kadromuz olsa aselçuk daha iyi işler yapardı. oyuncular etraflarında iyi oyuncular olduğu zaman parlar.

selçuk a haksızlık yapıyorsunuz..mükemmel değil elbette hataları var ama selçuk olmadığında bu takım duruyor lan..bunu göremiyormusunuz ?

selçuk u eleştirenler objektif ise sneijder i bayrak direğine oturtup göndere çekmesi lazım. yapmayın ayıptır.
  • Selçuk yerine umutu yok. Yazı cuk oturmuş.

• Eskiden takım iyiydi asadece Selçuk'u eleştiriyordun. Acaba Selçuk yanındaki adamlar sayesinde mi gözümüze iyi geliyordu imajı bırakıyordu yazdıkların.

Şimdi takım leşin leşi; Galatasaray kalibresinde olmayan adamları saymaya başlasak kaç tane isim saydığımızı unuturuz ve sen hala çıkmış sadece Selçuk'u eleştiriyorsun. Ben bunda art niyet ararım.

Şuanda Muslera, Sneijder, Poldi, Chedjou, Selçuk'tan başka elle tutulur adamımız yok. Sabri, Semih, Yasin, Umut, Burak değilde hala Selçuk diye bik bik ötmenin sebebi nedir?

BJK maçından beri forumu takip ediyorum kimse Sabri'nin Gomez'e karşı kaleyi kapatması lazımken AUT alanını kapatıp kaleyi kabak gibi açtığı pozisyonu belirtmedi. Hatta ikinci golde Gökhan'a yapışması lazımken herkes Semih'ten seken topa takıldı. Semih orda hamlesini zaten yaptı asıl suç Sabri'de.
  • Bayern barça'ya yakın kadromuz var gerçekten yazık Selçuk'a şu muhteşem kadroda tek sırıtan oyuncumuz.

• Umut deseydin olurdu selçuk olmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: Butterflyman

Eskiden takım iyiydi asadece Selçuk'u eleştiriyordun. Acaba Selçuk yanındaki adamlar sayesinde mi gözümüze iyi geliyordu imajı bırakıyordu yazdıkların.

Şimdi takım leşin leşi; Galatasaray kalibresinde olmayan adamları saymaya başlasak kaç tane isim saydığımızı unuturuz ve sen hala çıkmış sadece Selçuk'u eleştiriyorsun. Ben bunda art niyet ararım.

Şuanda Muslera, Sneijder, Poldi, Chedjou, Selçuk'tan başka elle tutulur adamımız yok. Sabri, Semih, Yasin, Umut, Burak değilde hala Selçuk diye bik bik ötmenin sebebi nedir?

BJK maçından beri forumu takip ediyorum kimse Sabri'nin Gomez'e karşı kaleyi kapatması lazımken AUT alanını kapatıp kaleyi kabak gibi açtığı pozisyonu belirtmedi. Hatta ikinci golde Gökhan'a yapışması lazımken herkes Semih'ten seken topa takıldı. Semih orda hamlesini zaten yaptı asıl suç Sabri'de.

güzel yazmışsın. malesef gs taraftarı saplantılı bir karaktere sahip...bazı oyunculara bir taktı mı eleştirmekten vazgeçmiyor. objektif eleştiri yok bizde.

takım rezilken, elle tutulur bir selçuk varken hala selçuk eleştiriliyorsa eğer bende derimki selçuk sende saplantı haline gelmiş..doğru düşünemiyorsun

• siz selçuktan hem oyun kursun hem defansa yardım hücuma yardım etsin gol atsın assist yapsın koşsun pres yapsın şut çeksin onu yapsın şunu yapsın bunu yapsın derseniz bu adam da böyle formsuzlaşır. selçuk oyun kurucudur. yanına veli kavlak gibi her yere koşan basan bir oyuncu koyun bak selçuk nasıl oynuyor. melo vardı demeyin melo 2 senedir 9.5 10 km'den fazla koşmuyordu istatistiklere bakın görürsünüz. ben selçuğun ne ilk sezonun'daki gibi abartıldığı kadar iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum nede bu kadar yerden yere vuruluacak kadar kötü olduğunu. ayrıca her futbolcu teknik olucak yetenekli oluca diye kaide yok mesela kuyt da çok yeteneksiz ama çok iyi pozisyon alıyor yorulmak bilmiyor hücuma yardım ettiği kadar defansa yardım ediyor ilerde takımının baskı yememesini sağlıyor. hollanda gibi bir ülke de eğitim aldığı için yeteneksiz bile olsa buralara kadar gelebeliyor. daha basit anlatayım quaresma v kuyt quaresma çok yetenekli bu bariz kuyt da yeteneksiz quaresmanın özellikleri nelerdir. çok iyi içe kat eder,iyi orta yapar,dribblingleri iyidir göze hoş gelen futbol oynar. kuyt ise yeteneksiz ama quaresmanın yapamadığı şeyleri de o yapabiliyor nedir bunlar. mücadele,takım oyunu,takım savunması,pres,çalışkanlık,dayanıklılık vs vs.

• Galatasarayda oynayacak adamın mücadele etmekten daha fazlasını yapabilmesi lazım .

Mesela Yasin . Çok mu iyi top sürüyor ? Hayır . Çok mu hızlı ? Hayır . Çok mu iyi şut çekiyor ? Hayır . Çok mu iyi orta kesiyor ? Hayır .

veya Semih . Çok mu kafaya çıkıyor ? Hayır . Pozisyon bilgisi mi iyi ? Hayır . 10 numara kademeye mi giriyor ? Hayır

yani bu adamları başka takıma satacak olsan şunu çok iyi yapar diye pazarlayabileceğin bir özellikleri yok .

Temizlik şart .

• ☁🌞 ☁ ☁ ☁
    ☁ 🚁 ☁

__🏬_🏨______🏦🏢_____
    / | \
    🌴 /🚔 \ 🌴
    / | \
    🌴 /🚖 🚔 \ 🌴
    / | 🚘\
    ⛽ / 🚔 🚔 \
    🌴/ 🚘 \ 🚦 🚲 🏃🏿
    __/ 🚧🚧🚧 🚧 \____________ __ 🚗__ __ 🚙 __ __ 🚕 __ __ 🚌
    _________________________________🚒
    🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.