yaw amma doluymussun be arkadaş iyiki topik açmıs kaotika. içini boşalttın resmen
Eksa sen karışma bu işe çekil kenara, bu konu seni, beni, hatta tüm gereksizleri külliyen siler süpürür...
baytar saçların kabarmıs
quote:
Orjinalden alıntı: egzantirig
quote:
Orjinalden alıntı: baytar
quote:
yaw amma doluymussun be arkadaş iyiki topik açmıs kaotika. içini boşalttın resmen
Eksa sen karışma bu işe çekil kenara, bu konu seni, beni, hatta tüm gereksizleri külliyen siler süpürür...
baytar saçların kabarmıs
böyle nasıl eksa?
buda koyun yalamıs gibi az daha cool bi model yokmu
daha da değiştirmem saçımı, ne o öyle depresif kadınlar gibi iki de bir model değiştir.
Beni tanıyan, tanımayan arkadaşlar massaimassai isimli üyenin neden böyle yazdığını kolaylıkla anlamışlardır. Kendisini kültür ve bilim bölümünde fikir olarak çok ezmişliğim vardır bu kendisinin ağırına gitmiştir bunu hazmedememiştir. Böyle uzun uzun yazması, post üstüne post atması bunun çok güzel kanıtıdır. Saygılarımla arkadaşım.
quote:
/>
daha da değiştirmem saçımı, ne o öyle depresif kadınlar gibi iki de bir model değiştir.
tm bu harika olmuss.. benım sacım da şöyle
quote:
quote:
/>
tm bu harika olmuss.. benım sacım da şöyle
Kafan alev almış, git söndür, kel kalırsın mazallah eski galatasaraylı altan gibi olursun... Gecen gün kırmızı kafalı bir kız gördüm, ürktüm, o ne lan öyle firefox gibi.
olsun benım sacım öyle yanıyor senden güsel oldugum kesin ama
quote:
olsun benım sacım öyle yanıyor senden güsel oldugum kesin ama