Şimdi Ara

Beni Öldürmek Yürek İSter !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Niye sen ölümsüz müsün bende Belamustayım sne le kapışak gel barman
  • Buna pusu party denmez çünkü alan geniş. Pusu party dar alanda yapılır. Pusu ya düşersende kurtulmak kolay olmaz. +60 ortalama pusu party de 6 tane mage bulunur. 80 FR kullansanız bile ortalama 700 - 800 damage alırsınız. ( Nova + Inferno ) 750 damage desek ve 6 mage desek 4500 hp ancak sizi kurtarır ki işi bilen mageler birde yaklaşanlara 51 ve 57 ile iyice yaklaşanlarada staff la saldırır.

CZ de pusuya düşmemeniz dileği ile.
  • bende var o yürek
    ama item ve lvl yok noolcek şimdi
  • hp in çok az bence.

İlginç pekte birşey göremedim.
    Her pusuya düşemende böyle ss ler yakalayabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: JETLER_12

evet harbıden senı oldurmek yurek ıster adama 29 vurmussun.

dostu msanırım hayatında hiç mage ile cz yapmadın resme dikkatli bakarsan yatan arkadaş bir nova atmış yatmadan önce novayı yiyen kişilerin gücü sürekli azalır üzerinden nova etkisi geçende kadar. örnek olarak novayı ilk yediğin de 500 - 600 lerde bi damage yersin (atağı az olan bir mage için konuşuyorum paper mage ve full mp verilmişse ve itemin atağı yüksek ise bu atak artar ) ve sonrayukarda sağ tarafa ta bi nova simgesi çıkar op kaybolana kadar gücün turuncu bi renk olur ve sürekli azalır o 29 damgenin a.ıklamasıda bu. bu arada yatan arkadaş gerçekten güzel dayanmışsın sanırım klavye hızın yüksek çünkü o novaların arasından o kadar dayana bilmen çok hızlı np basman ve novaların alanlarından çıkmana bakar. ama senin hiç bi şansın kalmamış çünkü novalar aynı anda kafana düşmüşler..

• ne de olsa org sun geberrrrrrrrrrrrr :D
  • arkadaşlar bu topiği okuduktan sonra oyunu bırakma aşamasına geldim allah rızası için bu resimdeki ilginçliği biri çıkıpta söylesin,yalvarıyorum
    sakın bana enerjisinin 3000 olduğunu söylemeyin,forumuda bırakırım valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: uA_JennyMcCharty

GEREKSİZ TOPİC...

gerksız olduğunu dusunduğun topıclere gırmemenı onerırım.
    ıstemedığın cevaplar alabılırsın
  • sen paşa torunumusun da senı yatırmak yurek ıstesin ?
  • Bu Forumda Çok Çocuk War Sadece Abuk Subuk Şeyler Yazanlara Cevabım Bu

Gereksiz Topic Oldugu Düşünenler Weya Sizi İlgilendirmeyen Konulara Lütfen Mesaj Atmayınız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLTa_tr -- 22 Mayıs 2006; 15:22:30 >
  • harbi seni öldürmenin neresi yürek istiyor ben anlamış değilim. anlatırsan memnun kalırım. 2 nowa 1 meteor yemişsin.Yanı resmen ortada kalmışsın ve yürekten bahsediyorsun. TP TP TP TP TP demek varken

Nowalar 600 ila 750 arası vursa meteorda 800-900 vursa normalde yatmaman gerek yanı kaçabilecek zamanın varmış. az daha seri olmalısın derim.TOWN PLS
  • ya bisiyi anlamadım sen ac siz cz mi yapıyosun?
    bana neden oynarken ac siz mage rast gelmiodu anlamıom ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: dermeyans

harbi seni öldürmenin neresi yürek istiyor ben anlamış değilim. anlatırsan memnun kalırım. 2 nowa 1 meteor yemişsin.Yanı resmen ortada kalmışsın ve yürekten bahsediyorsun. TP TP TP TP TP demek varken

Nowalar 600 ila 750 arası vursa meteorda 800-900 vursa normalde yatmaman gerek yanı kaçabilecek zamanın varmış. az daha seri olmalısın derim.TOWN PLS

zaten adamlar yürekliymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLTa_tr -- 22 Mayıs 2006; 17:13:59 >

• diklenırsen humana gelir koyar kafana şimdi buldum
  • Bunda şaşılacak bir şey yok yeri geldiğinde ben cz de 3 nova yediğimde ölmüyorum 2 flame 1 meteor yediğmde cok oldu ama olmedim ama sen ölmüşşün ölmesen neyse helal derim.Güzel resim almışsın ama
  • iide ben seyi anlamadım 3k can cokmu bi mageye bnde 1500 bflı tabi 3400 can var ve bende gayet ölüyorum mesela forumdan arkadas lady martha ondada 4k civarı var pek öldrmek yürek istemes bnce
  • helal sana ii dayanmisin 2 nova 1 metaor muhahaha ressist de herelde 80 dir
  •  Beni Öldürmek Yürek İSter !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLTa_tr -- 22 Mayıs 2006; 21:13:20 >
  • ya arkadaslar konu ile hic bi alakasi yok ama sinir oldum topik de acmak istemiyorum sunu soylermisiniz tum pachlerin bulundugu fttp adresli bi link vardi onu lutfen acil yazarmisiniz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.