64MB 128-bit DDR Frame Buffer MemoryDelivers up to 5.4GB per second of memory bandwidth to ensure peak performance and the smoothest frame rates. Integrated TV Encoder Supporting 1024x768 Resolution Provides best-in-class TV-out functionality.
Bu yazı için nediyeceksin.Bu adresi daha önce 100 kez yazdım. www.xfxgraphics.com
Keşke ilk forumda açtığın konuda "O kart ddr olmaması lazım...Çünkü nvidia SDr olarak duyurmuştu" demeseydim...Bu .öt olmak filan değil :) Yani böyle .oktan bişeyi uzatmak...Tamam firma 128 Bit DDR üretmiş olsun.Ne olacak...Bana mantıksız bir davranış geliyor bu...Bunuda yazdım...Hala da yazarım.Mx420'nin mx440 dan ne kadar maliyet ve fiyat farkı kalacak??? Senin kart 128 bit ddr olsun...Bu kadar insan sana yardımcı olmak istemişti başta..Şimdi işe .öt etme gibi bişey girmiş. :)
Beyler ben sıkıldım artık.Bu tartışmaya burada son vermeyi öneriyorum. Benim kimseyi .öt etmek gibi bir derdim yok ve hiç olmadı.Ben sadece Hemen herşeye yargı koymayın diye uğraşıyordum.Sitenin giriş sayfasında Radeon 9500 ün tanıtımı vardı.Herkes o kart için D.X9.0 yok diyodu bakın var.Anlata biliyormuyum.İstemedende olsa sizlere karşı kullanmış olduğum tüm kötü sözler ve ithamlar için hepinizden özür diliyorum.
Police birşey daha söylemek istiyorum ama tartışma yaratmak için değil.Vermiş olduğun adreslerdeki Mx420 Kartları daha önce hiç görmedim.Benim Kartımın 1-Kendi fanı var. 2-Dış yüzey rengi mavi 3-Kutularıda Farklı 4-Garip Bir Durum
AMA SENDE SUÇ HERŞEYİ TAM YAZMALIYDIN MAİL EKSİK BULUŞMAYA GİTMEMİŞSİN
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme