Şimdi Ara

benim 20+4 değil 24

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim anakartın 24 pini var ve birleşik ikisi de.4 pinli kabloyu takmaya çalışıyorum birleşik olduğu için sığmıyo.takmalı mıyım 4 pinli kabloyu da şimdi sadece 20 pin takılı.ne yapmalıyım.

anakartım:asus M2N-MX

• 20 pin ile sistem çalışıyor ise sanırım gerek yok , bende takmayınca açılmıyordu sistem
  • ama sende de birleşik miydi ilk defa böyle birleşik gördüm.
  • dostum senin anakartın e-atx formunda ise 24 pin olur ve 20 pin çalışabilir (eğer 20 pin kullanılacaksa anakartın minimum amper değerlerine bakılmalı)
    birde ayrıca 4 pin atx(sanırım adı bu idi) girişi olması lazım
  • O zaman güç kaynağı kablosunu biraz törpüleyim ben öyle takayım.

saol
  • ama bak sokete girmiyorsa sakın zorlama veya uydurmaya çalışma bilgisayarından olabilirsin

benim 20+4 değil 24

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@z!X -- 24 Ağustos 2007; 22:39:59 >
  • soketlerin karesi yuvarlakları falan oluyo da kablonun yanında soketin dışında ek bi çıkıntı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2,5 üstü ile 2,75 üstü fark ne
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ha alttaki işaretli 24 olanın bende 20si dolu o kalan 4 e öteki ayrı 4 pini taksam olur mu yukarı mı takmalıyım.
    bende yukarısı takılı ama alttakinin 4 ü boş yani.boş ya kıl oldum temizlerken kafaya taktım.
  • bilgisayar açılıyorsa sorun yok takma
  • benim şu resimdeki altta olan 24 pin bitişik kabloyu takarken 20+4 yapmışlar bitişik ama 4 ü çıkarıp ayırabiliyosun diğer 4 pin bağlantıda anakartın farklı yerinde duruyor onu takmayınca açılmıyordu
  • Bende de öel bişe var ben sadece 20 pin i takıyorum 4 pin boşta duruyor. Sizce öbür 4 pinide takmalımıyım?
  • sorun yaratmaz.Sadece son dizayn edilen anakartlar 24 pin istiyor.
  • ben 8800gts alıcam ya bunu kaldırmassa 20 pinle.yüksek donanımlar için 24 pin gerekirse.
  • vista premium desteklymiş yani.20 pinle nasıl olucak bu iş?
  • 8800gts de zaten harici güç girişi war.. kaldırır merak etme..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.