Şimdi Ara

Benim adımı kullananlara dikkat edin lütfen... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vay vay vay.Alayı feyk onların.Abi senin site süper yanlız tebrik
  • TROYDA BİR KILAN VR ODA İSTANBUL KILANI SEN Nİ KILANDAKİLER BEŞ PARA ETMEZ BİR ZAMAN LAR BENİ BOT KULANIYOR DİYE ÇEKEMİYERERK ATIN KILANDAN
    quote:

Orjinalden alıntı: DiKMeN_

quote:

Orjinalden alıntı: xcarkox

DİKMEN ABİ BU ARALAR TROY COK KARISTI KIM KIME DUM DUMA WALLA ANLAMADIM GITTI BIRILERIIN G...... kalkmis . sana bile kafa tutuyolar .

Boşver takma onları, doktor kendi haline bırakın dedi onlar için.

Onlar kafa tuttuklarını zannederler ama tuttukları şeyler de bellidir

Benim kimseden gizlim saklım yoktur, millet kendilerine fazla gelen mokları bana atmaya çalışıyor işte

• tibettede tı covery tı tı tı bilmeme ne hep ks yapıolar kesin botlar hep aynı skili kullanıolar
  • sahtekarlığı ne kadarda seviyor bu adamlar yaaa
    daha neler göreceğiz acaba

eee bu adama inanıp para veren varmıymış????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: xbabax

TROYDA BİR KILAN VR ODA İSTANBUL KILANI SEN Nİ KILANDAKİLER BEŞ PARA ETMEZ BİR ZAMAN LAR BENİ BOT KULANIYOR DİYE ÇEKEMİYERERK ATIN KILANDAN
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: xcarkox

DİKMEN ABİ BU ARALAR TROY COK KARISTI KIM KIME DUM DUMA WALLA ANLAMADIM GITTI BIRILERIIN G...... kalkmis . sana bile kafa tutuyolar .

Boşver takma onları, doktor kendi haline bırakın dedi onlar için.

Onlar kafa tuttuklarını zannederler ama tuttukları şeyler de bellidir

Benim kimseden gizlim saklım yoktur, millet kendilerine fazla gelen mokları bana atmaya çalışıyor işte

Hemen düzelteyim, bütün gün online olup da hiçbir mesaja cevap vermeyen adamlar otomatik olarak bot olarak algılanırlar. Sen de bu kategori içerisinde epey uzun bir süre kaldın :)

Bu arada ben seni niye çekemeyeyim orasını da bir açıkla istersen Kimin kimi çekemediği gayet açık belli oluyor

Sana kaç kere online iken pm attım ve millet senin için bot diyor dedim ama birine bile cevap vermedin, oyunda yanına geldim sen yaratık keserken yine cevap vermedin, e daha ne yapacağız, bu kadar şey bir insanın bot olarak algılanması için yeterli sebepler değil mi

Kimin beş para etmediğini de herkes biliyor sen merak etme, oyun boyunca tepende bir ton guildin ismini gördük ama nedense durmadan o guild isimleri değişip durdu, hiçbir guild seni çekemedi değil mi

Bu arada bir ekleme daha yapayım, daha atıldığın Guildin (Clan değil, daha oyunda Clan diye birşey olmadığını öğrenecek kadar bilgisayar başında oynamamışsın demekki) ismini bile bilmiyorsun ki bu da oyunu senin yerine başka şeylerin oynadığını gösterebilir. Eğer o kadar oyunu kendin oynuyor olsaydın atıldığın guildin isminin ISTANBUL değil ISTANBUL1453 olduğunu bilebilirdin (ISTANBUL başka bir guild) . Daha hangi guildden atıldığını bile bilemiyorsan inan yapabileceğimiz birşey yok

Tabi bu arada bütün guildlerden atıldıysan ve isimlerini karıştırıyorsan orasını da bilemeyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiKMeN_ -- 16 Ekim 2006; 10:49:48 >

• İNSANLAR NE OLACAK AÇ BU İNSANLAR VE ŞEREFSİZ HER ŞEY BEKLENİR SAYGISI OLMAYAN SEN DEN BENDEN HERKESDEN YAPIŞAN YAPIŞKAN SÜLÜK BÖCEK GİBİ SIĞINTILAR BUNLAR HİÇ Bİ ŞEKİLDE TEDAVİSİ OLMAYAN AHMAKLAR BUNLARRR KUSURA BAKMAYIN BOYLE EMEĞE SAYGI DUYMAYANLARA KARŞI TEPKİM SAYGILAR
    quote:

Evet arkadaşlar, Greece benim ismimde karakter açıp para toplayan bir vatandaş varmış, üstüne üstlük kendisinin ben olduğumu da söylüyormuş. Diğer forumda olayı yaşayan arkadaşın yazdıklarını buraya aktarıyorum.

--------------------------------------------------------------------------------

hani dün tanıştıkya 200 k verdim

Şu Tarihte Gönderildi: 08 Ekim 2006, 12:35:39 ÖS
    --------------------------------------------------------------------------------
    ee senin adın dikmen yazıodu ve benim dedi o zman o kim?

Şu Tarihte Gönderildi: 08 Ekim 2006, 12:36:14 ÖS
    ee ben dikmen sitesi olan dedi 200 k aldı benden ozaman kim ki o adı DİKmEn di ana:D
    Şu Tarihte Gönderildi: 08 Ekim 2006, 12:37:07 ÖS
    abi ben oyunamı geldim o kim ozman ki istanbul 2453 guild kurak die 200 k aldı benden dün de sabahladı 19 lvl dı 32 olcam dedin sen değilmisin abi yani?

Bunların haricinde daha önce yazmış olduğum bazı uyarılardan da eklemek istiyorum

quote:

Bu arada ekleme gereği gördüğümden ekleyeyim, oyunda veya başka biryerde benim ismimi vererek birşeyler yapan olursa, bana sormadan kesinlikle riayet etmemenizi tavsiye ederim.

Son zamanlarda birçok şerefsiz benim adımla birşeyler yapmaya çalışıyor mağdur olan kişiler de gelip e senin ismini söylediler diyorlar. Şimdi bazı şeyler yazacağım dikkatlice okuyun lütfen.

1. Kimsenin Char takasına, alışverişine aracılık yapmam.
    2. İtem alışverişlerinde direk olarak aracılık yapmam.
    3. Kimseye silk almam, alım işlemlerine aracılık yapmam.
    4. Troy dışında karakterim yoktur. (Tibette bi tane 2 lvl mi ne var ölesine bakmak için açtıydım )

Bazı durumlarda sıkışık arkadaşların item vs. sıkıntıları için arkadaşlardan ödünç item isteyip ilgili kişiye verilmesinde aracılık yapabilirim fakat böyle durumlar için de ilgili iteme ihtiyaç duyan kişinin beyanı değil benim beyanım gereklidir.

Dolayısıyla benim beyanım olmadan yapılan işlerde eğer şüphe duyuyorsanız direk olarak bana söylemeniz daha yerinde olacaktır. Çok kere benim haberim olmadan yapılan işlerle karşılaşıyorum.

Yok neymiş,

DiKMeN demiş,
    DiKMeN yapmış vs.vs.

Son günlerde çekemeyen insanların çamur at izi kalsın hareketlere giriştikleri aşikardır bu nedenle duyarlı olmanızı tavsiye ederim.

Eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız kesinlikle itibar etmeyiniz. Eğer çok tereddütte kaldıysanız Donanımhaber deki bu nickimden veya kendi sitemdeki DiKMeN nickinden bana ulaşıp sorabilirsiniz.

İyi forumlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: ___mua___

sahtekarlığı ne kadarda seviyor bu adamlar yaaa
    daha neler göreceğiz acaba

eee bu adama inanıp para veren varmıymış????????

200k kaptırmış ilk mesajda yazdığım arkadaş. Bi kaç vak'a daha olmuş ama onlar birşeyler kaptırmamış bu konuyu gördükten sonra.

Birisi ben DiKMeN'im ver karakterini kasayım falan demiş birilerine, hatta buraya da yazılmış bir konu olarak ama sanırım silinmiş

• abicim güçlüysen vede güçlü bir guildin masterıysan işin çooooooook zoorrr
    Türk milletinde sahtekar işe yaramaz nerden geldiği belirsiz gpleri 0 adam çooooook
    yaparlar inanırım çünkü yeni açılan her serverda mua diye bir char var
    artık server lar açıldığı andan ismimi alıyorum mua diye bir char açıyorum :DDDD
    hıı bundan sonra hiç bir oyunda Türküm demem çünkü artık bu oyunu cıvıtarak türklüğü rezil eden adamlar yüzünden utanıyorum...
    greece de bir hata yaptık Türküz dedik Türkleri savunacağız dedik Türkleri soydurmayacağız dedik...
    ama boooooooooooş eywallahhhhhhh

ThE_HuNTeRs ___mua___ in greeceeeeeeeee 70x

• hey troyda guilde alsana gerçi lvl 32 ama türk türktür union felan varsa yani iyi olur
  • __mua_ doru söliyorsun snin isminde cok özenti war heee bu arada snin charda çok güzel hll olsun sna eksiksiz bi char kasmıssın heee şuna gelınce snın hakkın bot kullanıoo dıolar bnım servarım aege ama yunanistan servarında bnımde karektar wear sni görüorm ama hiç pm atmadm botlada kasıosn kesin bilgisayarın başındasındır

Çok Pardon Yaaaa
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.