benim bilgisayar donuyor arkadşalar bilgisayarı açıyorum sonra bir bakıyom fareoynuyor sonra donmuş halde reset atmak zorunda kalıyom boyna böyle olyor napacam??? yardım edermisiniz???
Bilgisayarınızın özelliklerini ve içinde bulunan ağır yüklü (oyun,program ) vs. açıklarsanız yardımcı olmaya çalışırım.Bu sorundan önce herhangi bir virüs kaptıysanız bilgisayarınızı zedelemiştir.
klavyenin caps lock gibi tuşlarına bastığında da ışıklar yanıp sönmüyorsa hard disklerinin kablolarını bir kontrol etmeyi dene. Benim ide kablosunda bir problem vardı okuyamama yüzünden her şey kilitleniyordu. Kabloyu değiştirince problem klamadı
abi valla antivürüs programı vardı avast ama bilgisayarı çok yavaşlattı sonra sildim o yüzden donuyor sandım ama sorun hayla devam ediyor
yok abi sadece bilgisayar açılıyor oturumumagiriyom xp birde benim bilgisayar girerken bios chanel yazıyor giriyor sonra yükleniyor windows yükleniyor ardından oturumu açıyom ekran geliyor sonra bakıyom internete giriyom bir fareyi oynatıyom takıı kalış bir daha oynamıyor sonrada reset atmak zorunda kalıyom birdebana önerebileceğiniz bir virüs programı varmı şemşiyeli bri vürüs programı var onun adı neydi kasperski mi?
Virüs programını silmenle birlikte bilgisayarına virüs almış olabilirsin.Güncel bir virüs programı ve ComboFix ile taratmayı deneyin.
abilerimbana napacağımı dihil naapabileceğimi anlatın ben 14 yaşındayım adım ahmet
Ahmet napacağın ve ne yapabileceğin aynı anlama geliyor.Yapacağın şey bilgisayarını Teknik servise götürmek.Yapabileceğin şey iyi bir virüs programı kurup taratmak.
quote:
Orijinalden alıntı: *REAL*FIRTINA*
abi valla antivürüs programı vardı avast ama bilgisayarı çok yavaşlattı sonra sildim o yüzden donuyor sandım ama sorun hayla devam ediyor
Eğer problemi çözemediysen bir de güvenli modda açıp bitdefenderin online tarama servisiyle tarat belki virüs varsa temizlyebilirsin, ya da yükleyebilirsen bitdefenderin 2010 versiyon 30 günlük deneme sürümünü indirip tarat
arkadaşlar bana önerebileceğiniz bir antivirüs programı warmı ABG yi yüklüyorumda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme