Şimdi Ara

Benim boyum sizce uzarmı ya :( çok sıkıldım artık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 17 ye gircem.Boy 168 aynı dertten muzdaribim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İncee

quote:

Orijinalden alıntı: f.donanımx5

quote:

quote:

Arkadaşlar yaşım 18 boyum 1.68 fakat artık ben çok sıkıldım bu hayattan. Çocuk gibi gözüküyorum. Millete bakıyorum boyu 1.78. Şükretmesi gerekirken yaptıklarını görünce üzülüyorum. 1 ay sonra 19 a gireceğim. Keşke boyum 1.73 olsa keşke vallahi çok mutlu olurdum. Sizce ne yapmalıyım. Uzarmiyim o kadar. Arkadaşlar ne havuza gitme durumum var ne bady ye ne spora anca evde yapabildiklerimi yaparim. Çalışıyorum çünkü mecburen. Lütfen dalga gecmeyelim rica ediyorum. Teşekkürler

Benim yas 17 boy 1.83 hayatimda hic spor yapmadim.Babamin zoruyla hergun sabah kahvaltida ve yatarken sut ictim hala iciyorum, sana tavsiye sabah kahvaltini duzenli ve sıkı yap

Hocam kahvaltıda çok pasifim. İştahım olmuyor. Eskiden süt içerdim ama baktım bi işe yaramıyor. Ne kadar süt icerdiniz. Yani kaç bardak

Gunde en az iki bardak sabah kahvaltisinda ve kesinlikle yatarken icmeyi unutma, büyüme hormonları gece salgilanır.boy uzamaz diyen arkadaş ;Benim abim 18 yaşinda iken 175 civari idi şuan 20 yaşında 179 boyu var,4 cm 4 cm'dir begenmemezlik olmaz

Hocam sabahleyin tok ken mi iceyim sütü. Bide ben saat 12 1 de yatıyorum 8 9 da kalkarim. Sizce kaçta uyuyayim

• Boyun bayağı kısaymış, üzüldüm senin adına.
  • Dedem 1.90'nı geçik, ben 1.79 falanım. Uzar mıyım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Boyun bayağı kısaymış, üzüldüm senin adına.

:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f.donanımx5 -- 18 Haziran 2014; 13:49:29 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar yaşım 18 boyum 1.68 fakat artık ben çok sıkıldım bu hayattan. Çocuk gibi gözüküyorum. Millete bakıyorum boyu 1.78. Şükretmesi gerekirken yaptıklarını görünce üzülüyorum. 1 ay sonra 19 a gireceğim. Keşke boyum 1.73 olsa keşke vallahi çok mutlu olurdum. Sizce ne yapmalıyım. Uzarmiyim o kadar. Arkadaşlar ne havuza gitme durumum var ne bady ye ne spora anca evde yapabildiklerimi yaparim. Çalışıyorum çünkü mecburen. Lütfen dalga gecmeyelim rica ediyorum. Teşekkürler

Benim yas 17 boy 1.83 hayatimda hic spor yapmadim.Babamin zoruyla hergun sabah kahvaltida ve yatarken sut ictim hala iciyorum, sana tavsiye sabah kahvaltini duzenli ve sıkı yap

Hocam kahvaltıda çok pasifim. İştahım olmuyor. Eskiden süt içerdim ama baktım bi işe yaramıyor. Ne kadar süt icerdiniz. Yani kaç bardak

Gunde en az iki bardak sabah kahvaltisinda ve kesinlikle yatarken icmeyi unutma, büyüme hormonları gece salgilanır.boy uzamaz diyen arkadaş ;Benim abim 18 yaşinda iken 175 civari idi şuan 20 yaşında 179 boyu var,4 cm 4 cm'dir begenmemezlik olmaz

Hocam sabahleyin tok ken mi iceyim sütü. Bide ben saat 12 1 de yatıyorum 8 9 da kalkarim. Sizce kaçta uyuyayim

Kahvaltiyla beraber iç yatma saatini 12 yi gecirmezsen yararına olur ama biraz sabir gerek,Oyle 1-2ayda uzamaz boyun

Evet anladım. Yani boyum 1.73 bile olsa çok mutlu olurum gerçekten. Teşekkür ederim ilginiz icin.

• Benim de yaş 18, bu sene ağustos 8'de 19'dan gün alacam. Boyum neredeyse 1 senedir sabit 1.68
  • Kahvaltı , süt falan filan hikaye bunlar 1-2 senede olacak şeyler değil

3-5 yaşından itibaren basket - yüzme - süt alışkanlığın olsaydı belki durum değişirdi.

Ancak bugüne kadar bir şey yapmadıysan geçmiş olsun ayrıca bunların çoğu genetik istersen hiç bir şey yapma anne baba uzunsa sende uzun olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Dedem 1.90'nı geçik, ben 1.79 falanım. Uzar mıyım acaba?

Yas?

• Yapmayin yaw :(

• Up

• quote:

quote:

Ya he he
    Bol karbonhidrat alın sabah, sıkı kahvaltı edin, kaloriyle kemikleriniz gelişsin

edit: bak 17 yaşındaki lise öğrencisi sana bu konuda yardım edemez, lütfen ciddiye alma yazılanları, bu yaşından sonra yapabileceğin pek bişey yok ama bi endokronoloji bölümüne uğra devlet hastanesinde testlerini yaparlar.
    Kahvaltıyla boy uzamasının doğru düzgün alakası yok, istersen 10 yumurta 1 tavuk ye kemik gelişimiyle alakası yok protein karbonhidrat ve yağların doğru düzgün, fark yaratmaz yani.
    Arkadaş genetiğinden dolayı 1.83 olmuş, diploması yok hayatında spor yapmamış tek sahip olduğu şey boyu.
    Ben daha uzunum ve diyorum ki saçmalıyor.
    Bide sütü kahvaltıyla birlikte içiceksin falan yazmış, ne olacak dans mı edecek yumurtayla süt adamın midesinde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroSystem -- 18 Haziran 2014; 14:26:20 >

• Başka varmı?

• quote:

Başka varmı?

Editledim mesajımı bu saatten sonra çok fark bekleme ama endokronoloji de el rontgenini çekip kemik aralığına bakarlar(elden belli olur kapanıp kapanmadığı kemik uçlarının) ne kadar uzarsın yada uzar mısın yaklaşık olarak söylerler.

İnsanlara yaşlarını falan soruyorsun ama her insanda farklı bu gelişim, kendininkini öğrenmen için rontgen şart, aynı bölüme gitmişken kan şekerine falan da baktır ihmal etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroSystem -- 18 Haziran 2014; 14:31:00 >
  • BAsketbol yüzme falan yap benim gibi 17 yaşında 1.90 boyunda olursun
  • 17 yasindayim 1.65 boyum var ablam benden daha uzun babam 1.78 boyunda hic buyumemis gibi hissediyorum ve hareketlerim boyum yuzunden akrabalarimin arasinda hep cocuk muammelesi goruyorum beni dinlemiyolar bile.Doktora gittim elime bakip kemiklerin gelismis daha uzamazsin filan dedi bide pat diye soyledi hayallerimi yikti bende o zamandan beri barfiksi, sutu biraktim.ama dislerimi fircaliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SytKsm

BAsketbol yüzme falan yap benim gibi 17 yaşında 1.90 boyunda olursun

Adam 19'una girecekmiş

Dostum 1.68 bildiğin sürüngen grubuna giriyor ama uzayacağını sanmam kafayı takma dezavantaj olarak da görme. Pozitif ol.
  • f.donanımx5 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar benim boyum 1.65 idi gecen lise 3 tam bitince.hic unutmuyorum artik biktim yazin kardesim ziplada zipla ziplada zipla artik o 3 ay varya ... Sonra Eylul felan oldu artik her gece agrilarla kalkar oldum . Nende biraktim . Hocam Eylül boy 1.66 Aha ben bittim dedim Hocam sonra seneye girdik 3 ay boyunca gunde 23-4 bardak sut 2 kase yogurt yedim . Biraktim artik kendi haline ki Hocam emek karsiligimi bilmem ama o 6 ay icinde lys sinavina kadar boyum elhamdürüllah uzadi 1.75 oldu yas 18 suan

Hocam gunde 1 saat araliklarla 50 kere zipla yani toplamda 5 kere yap ama hocam aralikli olsun yoksa acayip ayak ve bacaklarda agri .
    Birde ziplarken elerini yukari dogru potaya smac basar gibi yap

• sen polis asker memur gardiyan güvenlik falan hiçbişey olamazsın.

hayata 5-0 başlamışsın

git önce babanı vur neden evlendin diye
    sonra ananı vur neden doğurdun diye.
    sonra kardeşlerini bur öksüz yetim kalmasın diye
    sonra intihar et
  • hocam sormak istediğim ufak bir şey var. neden 1.75 değil de 1.73?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.