Şimdi Ara

Benim Gibi Mezuna Kalıp Hayatı Berbat Hale Gelen Yok Mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
2.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mezuna kalan arkadaşlar sosyal hayatı kesinlikle çıkarmayın hayatınızdan. En azından dershaneye gidin bakın faydası olur olmaz ancak evde sı kı lır sı nız. Tecrübeyle sabit, geçti gitti o lanetli sene de kurtuldum çok şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 24 Şubat 2018; 6:36:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Universite bir kisinin hayatinda cikabilcegi en uzun tatildir. -Dayim.

Sene 2008 ben mezun olup kazanamamisim.Beni motive etmek ve ders calismami saglamak icin memleketten gelip beni bir avm nin restoranina cikartip nasihat verirken soyledigi soz.Beynime ok gibi girip halen daha cikmamistir ve o sene Ege Universitesi Konaklama İsletmeciligini kazandim.Tatilimde kralini yasadim tabiki ama hersey calismakla oldu.Motivasyonla oldu.

• Benim ruh hali de iyi degil ama dişimi sıkıp çalışıyorum. Acaba bu sene YGS olmadığından mı böyle oldu?

• Mezuna kalmadım ama üniversite daha fazla yoruyor adamı bu kadar çalışsam daha iyi yer kazanırdım dediğim çok oldu :) final dönemi hayattan bezdiriyor insanı

• Cozumunuzu soyluyorum: kafede ya da kutuphanede calismak. Ayni durumu ben de yasadim. Evde olmuyorsa disari cikacaksiniz. Aksama kadar kafede ya da kutuphanede ders calisin. Eve de uyumaya gidin. Cafe maddi durumu zorluyorsa evde kahvenizi termosa koyun gidin kutuphaneye. Dershaneniz varsa orada calisin. Aciktiginizda da cikin tavuk durum yiyin.

Ailenize de laf anlatmaya calismayin. Anlamazlar. Bu yastan sonra degismezler.

• Kardeşim seneni geciktirmemen lazımdı ben de geçen sene kalsam mı acaba diyodum çünkü istediğim üniversite gelmemişti. Ama dedim bu milli eğitim bakanlığı yök fln rahat durmazlar hocalarım da sürekli diyodu bak mezuna kalmak riskli iştir fln. Ben bunun sonucunda mezuna kalmaktan vazgeçtim zaten beklediğim netin altında gelmişti istediğim üniversite de gelmemişti ama istediğim bölüm gelmişti ben de dedim seneye kadar çalışamam evde olucam zaten hem belli de olmaz sınav sistemi fln değişir kararımdan vazgeçtim nere gelirse gittim. Hatta arkadaşım da benim gibi mezuna kalacaktı onu da vazgeçirdim ve hayatımda aldığım en iyi kararlardan biriymiş diyorum şuan . Yani sana diyeceğim çalış ve tekrar mezuna asla kalma çünkü ne olacağı belli olmuyo.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.