Şimdi Ara

Benim Matematik ve Geometrim kötü ne yapacağım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Siyasete ben mi cektim konuyu? Beni alintilayanlari gormuyor musun? Millet troll mroll diye laf atiyor sonra siyaset cikarma diyorsun kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin2nin Demircisi kullanıcısına yanıt
    Kimse sana beddua etmedi konuştukların normal değil Akp li olanbilirsin normal ama burda ilk saldıran sendin. Kendi görüşünü empoze etme amacı içine girme burası böyle bi ortam değil lütfen uzatma daha fazla ve yazma yoksa sonu gelmez.
  • RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    Ulan akpliler gavur mu ne bu düşmanlık . Kendinize gelin . Zor dönemlerden geçiyoruz dışarda savaş içerde kargaşa . Bırakın bu birilerini suçlama muhabbetlerini . Utanmadan birde beddua ediyosun adama ayıp ayıp .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolombiyar kullanıcısına yanıt
    Bu sana son mesajim, suraya konuya yazmis oldugum ilk mesaji birakiyorum

"Allah kahretsin ya! Ygs turkcenin ve sosyalin sonlarina gelmistim. Matematik gercekten yapamiyorum, yetenek sıfır yani. Ts ve dil sinavina girip iyi kotu ogretmenlik falan kazanirim diye hayal kuruyordum.

Matematikten sadece 3-5 soru yapabilsem, digerlerini yuksek tutsam gene olmaz mi bir seyler? Bir de dil bolumlerine neye gore girecegiz?"

Burada siyasetle ilgili bir sey goruyorsan hicbir diyemem sana. Zaten diger mesajlari hep birine karsilik olarak yazdim. Konuyu baltalamak hic istemedim. Her neyse umarim istedigin yerlere gelirsin, iyi forumlar.

Yazdıkların değil konuyu ateşleyen imzan boşver takıl kafana göre niye taktın bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: vikingr

kardeş senin şu imzanda bulunan şahıs 15 yıldır bir kez bile yüzümü güldürecek bir harekette bulunmadı

15 yıldır sen o şahısa hep önyargıyla baktığın için olabilir mi ? 15 yıldır o şahsın doğrusunda bile yanlış arama çabasında olduğun için olabilir mi :-) ? Herkesin doğrusu yanlışı olur . Elbette yanlış vardır olabilir . Ama yiğidi öldür hakkını yeme güzel kardeşim .

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin2nin Demircisi

İmzamda yanlis bir sey mi yaziyor acaba? Begenmediginiz yer neresi? Sirf siyasi gorusum yuzunden boyle terbiyesizce beddualar etmek ancak size yakisirdi.

Yuru kardesim yuru, boyle hakaret edip edip insanlara akpye oy attiriyorsunuz sonra secim gunu gelince agliyorsunuz.

Haha senden kaç yaş büyük adamım bir de kardeşim diyor. 3-5 net matematik yapıyormuş.

alıntılama mesajımı lise 1'e giden kardeşim 15 20 net yapıyor. 3-5 matematik neti ahahahahhaha
    Yasina hurmet ederim ama keske davranislariniz, insanlarla konusma sekliniz de yasiniz kadar olgun olsaydi.

• bak dostum kimsenin yanlışını ya da doğrusunu aramam ttuğum bir parti zaten yok benim için önemli olan o şahsın beni sevindirecek neler yaptığıdır.Bir kez bile çıkığ diyemedim oh be reis işte bu falan . Bir insanın icraatleri hep mi bir insanı strese boğar ? Bende rtenin yeri böyle işte
    Herkesin anlama kabiliyeti bir değildir . Sen sayısal zekaya sahipsindir o sözel zekaya. İnsanların netlerine gülüp dalga geçerek sen zaten karakterin ve yaşını belli ediyosun kardeş , caz yapma çok .

• quote:

Cumhurbaskanimiz bu karari halkin sikayetleri uzerine aldi, kafasina gore sinav kaldirmadi. Kesinlikle biz ogrencilerin iyi niyetini dusunuyor, kuskum yok ama sistem net oturmadigi icin kaygilarim var.

Evet haklısın ben tüm mahalleyle beraber tam 26 gündür her gün bimere yazdım sayın cumhurbaşkanım lütfen sınava 5 ay kala sistem değişikliği olsun hepimiz mağdur olalım diye. Bu arada sana zahmet teoga ve yabancı sınırlamasına da el at dedim. Sağolsun karşılıksız bırakmamış bu isteğimi. Sen de madem iyi olduğunu düşünüyorsun uygulamanın ağlamayı keser reis ne derse o hadi dersinin başına ;)

• quote:

Yasina hurmet ederim ama keske davranislariniz, insanlarla konusma sekliniz de yasiniz kadar olgun olsaydi.

helal reyiz herkeşz födöcü burda herkeş bunlar hizmetten anlamaz hepsi födöcü
  • Hocam adamin bir suru danismani var, yaninda bir suru uzman psikologlar var. Sence lap diye bir anlik hevesle degisiklik yapar mi? Bu sana mantikli geliyor mu? Kim bilir kac aydir bunun planlarink tartisiyorlardi...

Kardeşim istersen sabaha kadar anlat bi sonuca varamıcaksınız :-) maalesef bazı kardeşlerimiz ismini görünce bile tahammül edemiyorlar ki konuyla alakası yokken imzana kadar lafı getirdiler . Boşver yazma

• Dogru soyluyorsun hocam, tartisma yapmak hicbirimize fayda saglamiyor. 1940 yilinda bile egitim sistemi elestiri aliyordu ve 2040 yilinda da elestiri almaya devam edecek bunun sonu yok. Hukumet "biz peygamber kadar kusursuzuz" demiyor zaten, elbette hatalari olacak, elbette bazi insanlarin hosuna gitmeyen seyler olacak ama reis elinden gelenin en iyisini yapmaya calisiyor.

Beni asil uzen nokta bu kadar ayrismamiz. Beni gercek hayatta tanisalar cok severler, baya yardimsever guler yuzlu bir insanim. Ama su ön yargilar, insanlara tepeden bakmalar anlasmazlik yaratiyor.

• sözel puanı kalkıcak mı ki ?

http://www.sozcu.com.tr/2017/egitim/son-dakika-universiteye-giris-sisteminde-bir-degisilik-daha-2025841/

Bunlar çok az sayıda adayın girdiği dil puanı dışında temel olarak sayısal, sözel ve eşit ağırlık puan türleri olacaktır.

bunun anlamı sözelin kalcağı anlamına gelmiyor mu ? mf 1-2-3-4 = mf olur, tm-1-2-3 = tm olur, ts 1-2 de ts olarak geçmez mi

• quote:

Dogru soyluyorsun hocam, tartisma yapmak hicbirimize fayda saglamiyor. 1940 yilinda bile egitim sistemi elestiri aliyordu ve 2040 yilinda da elestiri almaya devam edecek bunun sonu yok. Hukumet "biz peygamber kadar kusursuzuz" demiyor zaten, elbette hatalari olacak, elbette bazi insanlarin hosuna gitmeyen seyler olacak ama reis elinden gelenin en iyisini yapmaya calisiyor.

Beni asil uzen nokta bu kadar ayrismamiz. Beni gercek hayatta tanisalar cok severler, baya yardimsever guler yuzlu bir insanim. Ama su ön yargilar, insanlara tepeden bakmalar anlasmazlik yaratiyor.

çok kaliteli trollsün ha helal olsun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.