Şimdi Ara

Benim niye yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -OD-

Beynim niye yok diye okudum

• quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

quote:

Orijinalden alıntı: zmax

sen ona sevgini ilgini vereceksin
    oda sana trip atacak, yeri gelcek niye aramadın, niye gelmedin, niye geç yazıyorsun başka bir kızmı var diyecek
    ne zaman evleneceğiz diyecek
    buluşalım diyecek para lazım vakit lazım
    ama ecenin sevgilisi eceye bak şundan almış aşkım :S:S diyecek
    aşkım ben hastayım bugün diyecek ve agresif saldırgan olacak 1 hafta boyunca (regl)

VE EN KÖTÜSÜ ONA AYLAR YILLAR GEÇTİKÇE DAHA ÇOK BAĞLANACAKSIN, BİRGÜN GELECEK MESELA İLİŞKİNİN 3.YILI KIZ " SEVGİM BİTTİ " DİYEREK SENDEN AYRILACAK 1-2 YILA BAŞKASIYLA EVLENECEK
    SENİN DOKUNMAYA BAKMAYA KIYAMADIĞIN DELİ GİBİ SEVDİĞİN KIZ BAŞKASIYLA SEVİŞECEK HERGÜN

onun için iyi seç Sevgilim olsun diye değil ömürlük olsun diye

Senin mentalitet yanlış baştan bir kere. Bir kıza o ciddiyetle bakarsan yaşın kaç bilmiyorum ama 27-28 den aşağı ise, yanlış yoldasın, çıktığın kızlar şutlar yani sonunda. O yüzden takma fazla, 2-3 ay gez baktın sana trip yapıyor çekemiyeceğim seni de, gelirse gelir peşinden gelmezse de başkalarına bak, genç adamsın.

ben kendimden örnek vermedim ki
    geneli için konuştum gördüğüm duyduğum budur

ki sonunda yazdığım sevgiliniz olsun diye sevgili yapmayın ömürlük olsun yani güvenin o güvence varsa zaten sorun yok şimdiki hangi kıza güvenebilirsin orası tartışılır geneli böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheTurkAdam07

quote:

oda sana trip atacak, yeri gelcek niye aramadın, niye gelmedin, niye geç yazıyorsun başka bir kızmı var diyecek
    aşkım ben hastayım bugün diyecek ve agresif saldırgan olacak 1 hafta boyunca (regl)

VE EN KÖTÜSÜ ONA AYLAR YILLAR GEÇTİKÇE DAHA ÇOK BAĞLANACAKSIN, BİRGÜN GELECEK MESELA İLİŞKİNİN 3.YILI KIZ " SEVGİM BİTTİ " DİYEREK SENDEN AYRILACAK 1-2 YILA BAŞKASIYLA EVLENECEK
    SENİN DOKUNMAYA BAKMAYA KIYAMADIĞIN DELİ GİBİ SEVDİĞİN KIZ BAŞKASIYLA SEVİŞECEK HERGÜN

Kızlardan soğuttun

• quote:

Konu kapanabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -OD-

Beynim niye yok diye okudum

+1
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.