yeni kasam yolda geldiginde yeni moduma basliyacagim :) bu haftaya olur gibime geliyor.
hocam ne yapmışsın sen yav
baştan sona sıkılmadan okudum gerçekden verdiğin paraya deymiş yeni fotoları bekliyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: 3rCHiN
hocam ne yapmışsın sen yav
baştan sona sıkılmadan okudum gerçekden verdiğin paraya deymiş yeni fotoları bekliyoruz
Tsk ederim :).
Bu daha birsey degil bu ilk modum yeni yapacagim mod agziniz acik takip edeceksiniz :).
adamda para var huzur var güzel olmuş
Birşeyi itiraf etmeliyim ki böyle birşey yapacak olsam bırak bu kadar çalışmayı beceriyi sadece o resimleri foruma update etmeye üşenirdim vazgeçerdim
Pek anlamam ama arkadaşın çok çok çok emek verdiği apaçık ortada.
Apple üreticileri seni görmesinler tasarım hakkında yakanı bırakmazlar
apple teknik servisinde çalışan birisi olarak ve kasa mod. u ile uğraşan bir insan olarak söylüyorum.. tasarımlık bir şey yok ortada sonuçta hazır corsair d800 kasası.. appleın macpro larına imac yada macbook larına bir mod yapsa tamam eyvallah ama bence apple dan önce görecek birileri varsa sıvı soğurma için bileşen üreten firmalar görmeli
bu arada yeni kasam geldi :) simdiki yaptigim mod bitsin benim kendi moduma basliyacagim.
quote:
Orijinalden alıntı: weast60
apple teknik servisinde çalışan birisi olarak ve kasa mod. u ile uğraşan bir insan olarak söylüyorum.. tasarımlık bir şey yok ortada sonuçta hazır corsair d800 kasası.. appleın macpro larına imac yada macbook larına bir mod yapsa tamam eyvallah ama bence apple dan önce görecek birileri varsa sıvı soğurma için bileşen üreten firmalar görmeli
Bi ara apple g5 kasa açmıştım iç tasarımı oldukta karışıktı o yuzden benzetme olarak söyledim sadece.Ama haklı olabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Legendary1985
Fişini ters takmışsın
Şaka bir yana hayırlı olsun şimdiden başarılar
quote:
Orijinalden alıntı: borma61
quote:
Orijinalden alıntı: weast60
Bi ara apple g5 kasa açmıştım iç tasarımı oldukta karışıktı o yuzden benzetme olarak söyledim sadece.Ama haklı olabilirsin
sadece stock hali karışık.. anakartı falan sökünce bir şey kalmıyor.. yarın sabah foto çekerim 2 3 model G5 ve macpro var dükkanda.. fotolardan sonra ne söylemek istediğimi daha net bir şekilde anlayacaksınız
quote:
Orijinalden alıntı: Vipracing
Merhaba,
Güzel işçilik,özenli&detaylı çalışma (ki şeytan hakikaten detaylarda gizlidir) çok güzel oluyor emeğinize sağlık
bunun için geldim
cool project bro.
quote:
bunun için geldim
quote:
cool project bro.
tsk ederim arkadaslar
ilgi çekici daha iyilerini yapmanı bekliyorum. Takip edicem :) Tasarım konusunda da farklı şeyler yapacağını düşünmekteyim, artık iyi tecrube ettin :)
quote:
Orijinalden alıntı: Amedra
quote:
Fişini ters takmışsın
Şaka bir yana hayırlı olsun şimdiden başarılar
hocam su lıanlıden artık vaz gec :D
quote:
bu kasayi secmemin sebebi hemi alumunium olmasi bide 2 tane 480 radlarimi icine yerlestirmekte zorluk cektirmez :).
quote:
quote:
bu kasayi secmemin sebebi hemi alumunium olmasi bide 2 tane 480 radlarimi icine yerlestirmekte zorluk cektirmez :).
hocam senın modların genellıkle sıyah tonlarında allah askına sanat eserıgıbı bır kasa cıkarda bakalım artık delı gıbı para harcıyorsun dhde 800 d mod var mesela bak harıka bır mod oda sıyah oyle bırsey yapsan
quote:
Orijinalden alıntı: kudretozbay
quote:
quote:
hocam senın modların genellıkle sıyah tonlarında allah askına sanat eserıgıbı bır kasa cıkarda bakalım artık delı gıbı para harcıyorsun dhde 800 d mod var mesela bak harıka bır mod oda sıyah oyle bırsey yapsan
heheh merak etmeyin bu modum cok guzel ve yaratici olacak :). gene siyah olacak ama sade yapmiyacagimm bu kez :).
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kudretozbay
quote:
quote:
heheh merak etmeyin bu modum cok guzel ve yaratici olacak :). gene siyah olacak ama sade yapmiyacagimm bu kez :).
Hocam aslında fanları renkli boyarsan çok güzel olur bence.