Selam Arkadaşlar Bugun Doğum Günüm Vesilesiyle Xperia Arc Sahibi Oldum :) BirKaç Sorum Olacak Yeni Xperia Ve Android Kullanıcısı Olarak.
Telefonu Aldım Şimdi Yapmam Gerekenler Neler Kurulması Gereken Uygulamalar Ve Bu Uygulamalar İçin Root Yapmalımıyım ? Telefonu İnternet Müzik Fotograf Ve Yaşantımı Kolaylaşştırması Ve Düzene Sokması Amacıyla Kullanıcağım. Büyükçe Bir Müzik Arşivim Var Fotograf Çekmeye Bayılıyorum İntenette Her An Aktif Olan Bazende Olması Gereken Biriyim. Bu Doğrultuda Uygulamalar Önerirseniz Sevinirim.
Telefon Hakkında KEndi Görüşüm. İlk Kendime Ait Telefonum Olarak Malzeme Kalitesi Oldukca İyi Görüntü Kalitesi Ve Kullanım Kolaylıgına Hayran Kaldım. Kendimce Verdiğim Puan 10 Üzerinden 9.9 :)
Zamanla Öğrendikce Burda Kendi Paylaşımlarım Olacaktır İnceleme Yapmaya Gerek Duymadım Bunla İlgili Yeterince Kaynak Mevcut. Genede Söylemek Gerekirse Kesinlikle Donma Yok Gelir Gelmez Sony 40inc Lcd'me Bagladım Takılmadan Full hd Performans alabiliyor Durdur ilerlet Devam Et Hiçbir Sorun Yok.
Telefon %50 Şarjla Geldi 2 Saattir Açık Senkronizasyon Açık Ayarlarını Yaptım Kurcaladım Ettim 5 Dakkada Bir Açtım Kapattım Ekranı Şuan Pil %35'te Geceye Şarja Takmayı Planlıyorum Şarj İçin Öneriniz Nelerdir? Nasıl Uzun Dayatabilirim?
Son Olarak Forumdaki Konularını Okudum Sayenizde Sahip Oldum Zaten Yalnız Orda Yorumla Karışık Paylaşımlar Olmuş O Yüzden Kendim Konu Açma Gereği Duydum.
Şimdiden Teşekkürler Saygılar Deniz SERT.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme