indirme linki:tıkla,minnoşun oyunu oyna! resimler: gereksinim:hamachi programı,ayrıca rakibinizin İP adresini bilmeniz gerekiyor.
seni kim çağırdı buraya minnoş_97 işin gücün yalan walla tüm yugiohculara allah sabır versin senden korusun olm oyun senin değil bare şaka yaptım amacıyla mesaja benim değil ben öneriyorum yaz yada benim oyunum gibi seviyom yaz yoksa yalan sölemiş olun seninse titleye ing yazmazdın oyunu ing yapmazdın herkez tr yugioh arıyo çünki seninse söle nerden yaptın tabi bilmion ALLAH BU FORUMA TAKILANLARA VE YUGİOHCULARA SABIR VERSİN!!!
quote:Orjinalden alıntı: KingOfTheKing seni kim çağırdı buraya minnoş_97 işin gücün yalan walla tüm yugiohculara allah sabır versin senden korusun olm oyun senin değil bare şaka yaptım amacıyla mesaja benim değil ben öneriyorum yaz yada benim oyunum gibi seviyom yaz yoksa yalan sölemiş olun seninse titleye ing yazmazdın oyunu ing yapmazdın herkez tr yugioh arıyo çünki seninse söle nerden yaptın tabi bilmion ALLAH BU FORUMA TAKILANLARA VE YUGİOHCULARA SABIR VERSİN!!! Sana katılıyorum!!
quote:Orjinalden alıntı: crazy_alex arkadaşlar minnoş yugiohturktken atıldıktan sonra yalnızlığa düştü bu resimde ordan çalıntı bukadar gülceğim yoktu oyüzdenmi bunları yapıyor (nasıl becermiş atılmayı) bana pm atsana