Bende s88 aldım araştırmadan yarın götürcem bakalım ne diyecekler....
Servis noktalarında değişim varmı uzun zamandır araştıramadım.
Elimde garantisi bitmemis BenQ-Siemens EF-71 var. Ben bu telefonu 2.el olarak almistim. Hepsiburada dan alinmis,faturasi var. 4 ay garantisi kalmis, telefon hic acilmyor artik. Simdi bunu servise gonderirken kendi ismimlemi yoksa satin aldigim kisinin ismiylemi gondereyim. Kargo parasini odeyeyimmi? Birde son olarak bu telefona hangi servis bakiyor? Basina gelen arkadaslar bir yardimci olursa memnun olacagim.
quote:
Orijinalden alıntı: selamivural
Elimde garantisi bitmemis BenQ-Siemens EF-71 var. Ben bu telefonu 2.el olarak almistim. Hepsiburada dan alinmis,faturasi var. 4 ay garantisi kalmis, telefon hic acilmyor artik. Simdi bunu servise gonderirken kendi ismimlemi yoksa satin aldigim kisinin ismiylemi gondereyim. Kargo parasini odeyeyimmi? Birde son olarak bu telefona hangi servis bakiyor? Basina gelen arkadaslar bir yardimci olursa memnun olacagim.
ARAS kargo ile karşı ödemeli olarak teleservice maltepe şubesine gönderebilirsin
garanti belgenin fotokopisi ve arızanı açıklayan bilgileri ad,soyad adres bilgilerini bir kagıda yazıp göndereceksin
son olarak kendi isminle gönderebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: ismett01
quote:
Orijinalden alıntı: selamivural
ARAS kargo ile karşı ödemeli olarak teleservice maltepe şubesine gönderebilirsin
garanti belgenin fotokopisi ve arızanı açıklayan bilgileri ad,soyad adres bilgilerini bir kagıda yazıp göndereceksin
son olarak kendi isminle gönderebilirsin
Cevap icin tesekkurler, bu sekilde gonul rahatligiyla gonderebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Phileo Sophia
Servis noktalarında değişim varmı uzun zamandır araştıramadım.
Bende yarın s88'i teknik servise götürcem garantisi devam ediyor.. teknik servislerde değişme var mı ?
bir değişme yoq hala teleservice bakıyor
İstanbul - Maltepe
Adres : Bağlarbaşı Mah. Atatürk Cad. Çağla Sok. No:9 Maltepe TR-34848 İstanbul / Türkiye Telefon : +90 (0) 216 458 97 97 Faks : +90 (0) 216 442 65 55 E-Mail : mhmaltepe@teleservice.com
İstanbul - Altunizade
Adres : Dr. Fahrettin Kerim Gökay Cad. No:31-1 Altunizade Üsküdar TR-34662 İstanbul Türkiye Telefon : +90 216 458 97 97 Faks : +90 216 545 04 54 E-Mail : mhaltunizade@teleservice.com
İstanbul - Ataşehir
Adres : Atilla İlhan Caddesi, No: 20 / A, Küçükbakkalköy / İstanbul Telefon : +90 216 574 06 07 Faks : +90 216 574 06 27 E-Mail : mhatasehir@teleservice.com