Şimdi Ara

BenQ'dan oyunculara özel 27' yeni ekran modeli, 'XL2720T'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• BenQ'dan oyunculara özel 27' yeni ekran modeli, 'XL2720T'

Ürettiği başarılı elektronik ürünleri ile tanınan BenQ, oyuncular için özel olarak geliştirdiği yeni 27" monitör modelini tanıttı.

BenQ tarafından oyuncular için özel olarak geliştirilen ve BenQ XL ailesinin son üylerinden biri olan XL2720T teknik olarak, 27" 1920x1080P LED 16:9 geniş bir panele, 12,000,000:1 dinamik kontrast oranına, 300cd parlaklığa, 16.7 milyon renk desteğine, 1ms tepki ve 120hz yenileme hızına sahip. Oyuncular için sunduğu yüksek hızlar ile dikkatleri çeken model, Nvidia 3D Vision 1/2 desteği yanında VGA,D-Sub/DVI-DL/HDMI ve DisplayPort/USB 2.0/Kulaklık girişlerine de sahip.

548x642x269 boyutlara ve 7.5 kg net ağırlığa sahip olan BenQ XL2720T, yüksekliği, açısı değiştirilebilir ve duvara asılabilir ayak yapısına sahip. Yanında oyunlara özel ekran ayarları seçilmesini sağlayan ve çıkartılabilen yapıda bir kontrolcü de gelen model, oldukça başarılı bir yazılım kullanıyor.

Siyah ve kırmızı karşımı oldukça şık ve modern bir kasa yapısıyla Reddot tasarım ödülüne de sahip olan BenQ XL2720T resmi çıkış tarihi belli olmasa da, 400$ fiyat etiketi ile piyasada yer alacak.

http://gaming.benq.com/media/news/events-tournaments/benq-all-new-xl2720t-professional-gaming-monitor 

• TN panel olmasa çok güzel, alınası bir monitör.

• Harika
  • Çok güzel bir ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elektroterm

TN panel olmasa çok güzel, alınası bir monitör.

Oyunculara ozel diyor, ips olursa tepkime hizi ve input lag degerleri yuksek olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl oyunculara özel monitör 21:9'dur. Korkmayın da yapın.

• @Prequel

Sahi LGnin 21:9ları seri üretime geçmeyecek mi ki
  • benq monitör kulanıyorum şu anda 22" çok memnunum ama kinect oyunları için küçük kalıyor bunu araştırmak lazım...

• Benq kullanıyorum değiştürücek olsam yine aynı markayı alırım ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Prequel

Asıl oyunculara özel monitör 21:9'dur. Korkmayın da yapın.

Neden 21:9 monitörler oyuncular içindir? Öğrenmek istediğim için sordum...

Tesekkürler
  • ne zaman gelecek bilgisi olan varmı.
  • önundeki klavye gibi duran şey ne, daha ufak yada kumanda tarzında olsa daha iyi olurdu.

• 1ms 120hz isteyenler çoktu zaten

doğrudan 400 dolara kapış kapış gider ama bunun devesi düvesi derken 1000 liraya bile bulunmaz. 24" modeli için bile fiyat bulamadım yerli sitelerde.
  • 27 inç monitör almak yerine 32 inç tv bence daha iyi...

• çok güzel görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: agaydemir

quote:

Orijinalden alıntı: Prequel

Asıl oyunculara özel monitör 21:9'dur. Korkmayın da yapın.

Neden 21:9 monitörler oyuncular içindir? Öğrenmek istediğim için sordum...

Tesekkürler

Mesela açınız bir Far Cry 3'ü veya grafik kalitesi iyi ve manzarası bol bir oyunu, keşke şu monitör daha geniş olsaydı diyorsunuz. Çümkü o kadar çok manzara var ki o ekran oranı bunları görmeye yetmiyor. Geçen gün bizzat yaşadım bunu. Benim de monitörüm 16:10 orana sahip ama imkanım olsa anında 21:9 bir monitöre geçerim. Artık bana diğer çözünürlükler çok saçma geliyor. Zaten filmler de bu çözünürlükte siyah bantsız izlenebiliyor. Oyun ve film için ideal bana kalırsa.

• Benq XL2420T modelini kullanıyorum oldukça iyi bir monitör bununda 27" modeli de bir o kadar iyi olacağını düşünüyorum

• Güzel monitör

• ne zaman gelicek acaba? xl2420t gelmicekmiş artık tr ye

• 3D yok mu bunda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.