Şimdi Ara

BenQ E72 ¦ WinMo 6.0 - WiFi - 2 MP » Ana Başlık « (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
971
Cevap
1
Favori
151.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellik ile fiyatı dengeli, bence gayet iyi bir SP. Ama Türkiye'de eskisi gibi smartphone kullanıcısı kalmadı.
  • Güzel cihaz, umarım bu modelin yazılım sorunları yoktur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Güzel cihaz, umarım bu modelin yazılım sorunları yoktur.

wm6 kullandığından yazılım sorunu olacağını zannetmem..
  • Yazılım sorunu olacağından değil de, ROM güncellemeleri ve yükseltmeleriyle cihazdan daha da güzel verim alınabilir. Hiç alıp, test eden yok mu?
  • Arkadaşlar buraya yazmayı unuttum. Cihaz bana aşırı yavaş geldi. Mpx 200 daha hızlı çalışıyor. Bir oyun yükledim çok yavaş açtı ama açtıktan sonra sorun yoktu. Bunun dışında tasarım gerçekten çok başarılı hem çok küçük hem şık. Kamera özellikleri ile ilgilenmiyorum pek ama bana yeterli gibi göründü. Daha önce kullandığım 3250 den iyi gibi. Bence en başarılı özelliği wi-fi si. E61e göre daha başarılı çok hızlı bağlanıyor ayrıca e61de aldığım bazı hata mesajları vardı bu cihazda hiç karşılaşmadım bu tür hatalarla. Her denediğimde bağlandı. Gayet iyi çekiyor. Sayfaları da hızlı açıyor. Ama cihaz genel olarak çok yavaş. Versiyon güncellemesi yaptıracağım servise verip. Şu an cihaz kardeşimde o yüzden foto çekip gönderemiyorum ama en yakın zamanda cihazın fotolarını göndereceğim.

• quote:

Orjinalden alıntı: orodyn

Arkadaşlar buraya yazmayı unuttum. Cihaz bana aşırı yavaş geldi. Mpx 200 daha hızlı çalışıyor. Bir oyun yükledim çok yavaş açtı ama açtıktan sonra sorun yoktu. Bunun dışında tasarım gerçekten çok başarılı hem çok küçük hem şık. Kamera özellikleri ile ilgilenmiyorum pek ama bana yeterli gibi göründü. Daha önce kullandığım 3250 den iyi gibi. Bence en başarılı özelliği wi-fi si. E61e göre daha başarılı çok hızlı bağlanıyor ayrıca e61de aldığım bazı hata mesajları vardı bu cihazda hiç karşılaşmadım bu tür hatalarla. Her denediğimde bağlandı. Gayet iyi çekiyor. Sayfaları da hızlı açıyor. Ama cihaz genel olarak çok yavaş. Versiyon güncellemesi yaptıracağım servise verip. Şu an cihaz kardeşimde o yüzden foto çekip gönderemiyorum ama en yakın zamanda cihazın fotolarını göndereceğim.

orodyn kardeş çok tuhaf çünkü bu cihazın değerleri hp ipaq 514 den daha iyi ama hp nin yorumlarında bayağı hızlı deniliyor.BENQ-SİEMENS E72 daha yavaş diyorsun rom güncellemesi yapıldığında düzelir diye düşünüyorum

• özellikleri iyi fakat markaya güven yok..
  • adigehalil in gönderdi video da yavaş oldugunu anlamıştım kullanıcı yorumu okumadan emin olunamıyor tabi......yavaş olması bir smartphone nun en çekilmez kusurudur ..................
  • tüh be gerçekten yavaşmı okadar benim anlamadıgım daha yeni 0 bi cihazın yazılım güncellemesine neden gerek duyuldugu yani işin yoksa malı al ondan sonra servise koş servislerde sürün...hergün yazılımmı çıkıyor en iyi mal alındığında bile en üstün performansı gösterendir .....
  • cihazı dün gördüm ve inceledim windows tabanlı olmasına rahmen masa üstü menüsü normal telefonuu andırıyor w6 işletim sitemi kullanılan telefon açılışta ve kapanışta bana yawaş geldi mpx200 mpx220 ipaq kulllanan biri olarak SMARTPHONE tabanlı telefonları severseniz alınabilir ama fiyatı ve özellikleri ile şiddetle tavsiyem Hp İpaq500 series Voice Mesenger Eee dersenizki yok kardeşim benq Hp den daha iyi services verir onada güleri işte.Bu smartphonede Motorola bile rakipleri ile yarışamazken benQ bir deneyim yapmıştır Hele ülkemizde bartipi birde smartphone kullananların sayısna bakarsan 2.elinin beklemek mantıklı.Konuşmamın başındada dediğim gibi fiyat ve performans açısından şuan piayasa HP İPAQ VOICE MESENGER varken bu alınmaz Nacizane Fikrim.
  • birumut HP güzel sp ama hız olarak 200 ghz benq ise 260ghz bana çok tuhaf geliyor bunun yavaş olması birde menüsü benimde dikkatimi çekti windows tabanlı sp lerinki gibi değil gerçekten ama sonuçta bundada wm6 yüklü ve tüm vm6 lar aynı değil mi sonuçta yazılım aynı yazılım.Bu sp hp den tasarım olarak çok daha güzel görünüyor ikincisi 320 ye 240 çözünürlük ve 2mp kamera bunlar bu fiyata çok iyi değerler bence...
  • açıkcası bu cihaz hakkında bir çok bilinmeyen var ....alan arkadaşlardan ayrıntılı bir inceleme bekliyoruz,
    hızı,,,,(kendi hafızasını boş bıraksak yine yavaşmı)
    kamera kabiliyeti(video dahil)
    iradyo uygulaması(varmı yokmu)
    ses kalitesi(mpx220 kadar varmı)
    2kademeli barkod okuyucu nasıl bişey...
    yüklenen dökümaları düzenlemek kolaymı,zormu
    flas destegi(iyimi kötümü)
    wm6 lar iyi kalitede film izlettirir( bu nasıl)
    vs...vs....................
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcebi001

açıkcası bu cihaz hakkında bir çok bilinmeyen var ....alan arkadaşlardan ayrıntılı bir inceleme bekliyoruz,
    hızı,,,,(kendi hafızasını boş bıraksak yine yavaşmı)
    kamera kabiliyeti(video dahil)
    iradyo uygulaması(varmı yokmu)
    ses kalitesi(mpx220 kadar varmı)
    2kademeli barkod okuyucu nasıl bişey...
    yüklenen dökümaları düzenlemek kolaymı,zormu
    flas destegi(iyimi kötümü)
    wm6 lar iyi kalitede film izlettirir( bu nasıl)
    vs...vs....................

evet alan arkadaşlardan ayrıntılı bir paylaşım bekliyoruz
    hız ben kutudan açtım hiçbişey yoktu baktım evet yavaştı
    kamera iyi görüntüsü güzel beyendim
    iradio görmedim ama yüklenir.
    ses kalitesi düşük geldi mpx200 bilen bilir. 220 de ahım şahım deyil ama sorun deyil core playerle bu aşılır
    barkot okuyucu hakkında bilgim yok
    hp voice mesengerda doküman düzenlem yoktu orjinalinde ama programla mümkün.
    flaş tabiki iyi .
    işletim sitemi aynı olduğu için bata yada core playerde izlemek güzel olur ekranda iyi Güzel izlenir.
    inceliyip dönücem.

• quote:

Orjinalden alıntı: aykanoglu

tüh be gerçekten yavaşmı okadar benim anlamadıgım daha yeni 0 bi cihazın yazılım güncellemesine neden gerek duyuldugu yani işin yoksa malı al ondan sonra servise koş servislerde sürün...hergün yazılımmı çıkıyor en iyi mal alındığında bile en üstün performansı gösterendir .....

yazılım güncellemek kötü bişey deyildir istersen aynı gün olsun mühim olan yazılımın çıkması hp voice mesengerin üstüne 5 yada 6 tane yazılım çıktı batarya için+versiyon için+en sonda msn + için hatırlıyorum yazılım çıktı Bu kullanıcıların ve uzmanların Gördükleri eksikler yada eklmek istedikleri yenilikler demek kötü yanı yok bu + demek .
  • Bu tip WM tabanlı cihazların ilk kullanıma başlanmasıda yaşanan yavaşlığın normal olduğunu düşünüyorum. Bu cihazların alındıktan sonra mutlaka hard reset(ya da master) atılması gerektiğini Modeksan servisinde söylemişlerdi. Bu benim ahsettiğim, Motorola için elbette. Ancak PPC'lerde de ilk kulanımdaki ağırlığın (sıfır cihazlardan bahsediyorum) hard resetle aşıldığını biliyorum. 260MHz lik bir alet ne kadar ağır olabilir? Benchmark skorlarını kullanıcılar bir araştırsınlar bakalım
  • Ben cihazi birkaç gün önce satın aldım. Öncelikle daha önce HP6915 kullanmış birisi olarak makina bana cok yavaş gelmedi.
    Görünümü çok şık, ve hafif.
    Kamerası ortalamnın üstünde.
    Wi fi si gayet hızlı. Sayfaları tıkır tıkır acıyor.
    Sesli komut olayı cok eglenceli. Konuşarak anlaşabiliyosunuz cihazla :)
    içresinde mundu IM ve windows live yüklü geliyor. Skype yok, yuklemeyi denemedim.
    içresinde ofis yok. handango.com da 50 dolara satın alınabiliyor. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum :)
    ekran cok buyuk değil fakat cozunurluk yuksek olduğu için cok net.
    Edge mevcut.
    Radyo yok, radyo programı var. Netten radyo dinlenebiliyor.
    Bu alete güzel programlar bulmak için bildiğiniz bir forum varmıdır?
    Başka sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
  • bilgi için teşekkürler....bir kaç sorum olacak
    iradio çok kontör yiyormu
    28fps video kaydediyormu (hangi boyutta)
    sesli komutla mesj okuyabilgini biliyorum peki başka hangi bölümde işe yarıyor
    telefonun resimlerini ve çektigin resimleri paylaşırsan memnun oluruz........
  • Bilmiyorum, kontor kullanmıyorum. Wifi olan yerde tercih ediyorum
    320*240 video kaydı var ama kac fps de bilmiyorum
    sesli komutla rehberden birini çağırabiliyorsun, program çalıştırabiliyorsun, telefon edebiliyorsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: caco2

Bilmiyorum, kontor kullanmıyorum. Wifi olan yerde tercih ediyorum
    320*240 video kaydı var ama kac fps de bilmiyorum
    sesli komutla rehberden birini çağırabiliyorsun, program çalıştırabiliyorsun, telefon edebiliyorsun...

caco2 öncelikle telefonun hayırlı olsun ;

1) Telefonla birlikte kutu içersinde gelenler neler (usb kablosu,kulaklık vs..)

2) Telefonun kulaklık çıkışı(jack) normal walkmanların kulaklık çıkışı gibi mi?
  • Arıza durumu nasıl, onun hakkında da bilgi verebilirmisiniz
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.