arkadaşlar bugün vatan computer'dan monitörümü aldım fakat pc'de hiçbir sorun yokken , xbox'ımı taktım . önce xbox 3kırmızı ışık verdi ( ya makina toptan gidince , yada görüntü vericek yere kablo tam uturmadıysa yada takmadıysan bu hatayı veriyor) neyse sonra bir daha taktım xboxı bu sefer yeşil ton ağırlıklı görüntü verdi ,arada kırmızı , pembe derken bir oyun açtım oyunun menüsünü geçtikden bir süre sonra düzeldi , 5-6 dakkika rahatça oynadım ama yine kırmızı ağırlıklı görüntü vermeye başladım . dedim acaba xbox mı gitti o yüzden tüplü tv'ye taktım orda 1 dakkika felan tuttum , normal görüntü verdi ancak vaktim olmadığı için fazla deniyemedim . sizce sorun niye olabilir , daha çok acemiyim monitörü pc'ye takalı 2 saat geçmedi .
sağol abide dediğim gibi 3 kırmızı xbox görüntü kablosuyla bağlanmadığındada veriyor , daha öncede bağlamadığım için vermişti bide xbox 09.2006 üretim . bence sorun monitörle uyumsuzluk diye düşünüyorum , o konuda naapabilirim diye sorucaktım ? şuan oynuyorum lotr 1 saattir neyseki normal görüntüler cevap içinde sağol :)
BENQ FP94VW de PS3 veya xbox da bir porblem yaşayan hiç görmedim.çok ilginç.xbox'ın bağlantı noktasında bir problem olabilir.umarım sorununu halledebilirsin.
sağol şuan sorun yok zaten hatırlarsan monitörü senin tavsiyen üzerine almıştım , şuan çok memnununm . inşallah en kısa zamanda resimleri foruma koyucam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme