Şimdi Ara

BENQ P50 CEP TELEFONU (Forum dışı satıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdan @Çözüm bilgisayar nickli kişi sahibinden ilanı açın oradan alayım demesine rağmen alım yapmamıştır. Bu nedenle tekrar satıştadır.

http://www.sahibinden.com/benq_p50_cep_bilgisayari-35WQQaXQQ20817380WQQpXQQdisplayitem

TEMİZ DURUMDAKİ BENQ P50 CEP TELEFONUM SATILIKTIR. CİHAZ SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMAKTADIR.

Ana Özellikler
    Türü : PDA Cep Telefonu İşletim Sistemi : Windows 2003 İşletim Sistemi İşlemci : Intel PXA272 - 416 MHz Bellek : 64 MB RAM - 64 MB ROM Hafıza Kartı Desteği : SDIO - MMC Bekleme Süresi : 120 Saat Konuşma Süresi : 240 Dakika Ekran
    Ekran Tipi : TFT Dokunmatik Ekran - 65K Renk Ekran Çözünürlüğü : 240 x 320 Piksel Multimedya Özellikleri
    Bağlantı Tipleri : Bluetooth - Gprs - Wlan - Kızılötesi - Usb - Wap Dijital Kamera Çözünürlüğü : 1.3 MP MP3 : Var Diğer Multimedya Özellikleri : Medya Oynatıcı - Döküman Görüntüleyici Telefon Özellikleri
    Eller Serbest : Var Titreşim : Var Ses Kaydı : Var Sesli Arama : Var Qwerty Klavye : Var Organizer Özellikler : Alarm - Ajanda - Notlar - Takvim - Hesap Makinesi - Ofis Uygulamaları Görünüm
    Boyutlar : 122 x 60 x 20 mm Ağırlık : 170 gr

Telefon - 512 MB SDKART-Dokunmatik kalem ve Adaptör olarak verilecektir.
    Türkçe İşletim sistemi kuruludur.

110 TL

Forum dışına satılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufocu -- 28 Ocak 2010; 21:25:32 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.