İşletim sistemi versiyon Microsoft Windows Pocket PC 2003 Phone edition Genel Özellikler Ağırlık 170 Gr Genişlik 60 mm Yükseklik 122 mm Kalınlık 20 mm Şebeke frekansı GSM850 - GSM900 - GSM1800 - GSM1900 Titreşim Var Handsfree Var Kızılötesi Var Bluetooth Var Sesle arama Var Ses kaydı Var Pil Tipi Li-Ion Bekleme süresi 120 saat Konuşma süresi 4 saat Wireless LAN Var
Ekran Özellikleri Renkli Ekran Var Renk Sayısı 65536 Ekran Boyutları 42 x 57 mm Ekran Çözünürlüğü 240 x 320 px Dokunmatik ekran Var
Hafıza Özellikleri Telefon Hafızası 64 MB Harici Hafıza Yuvası Var Harici Hafıza Kartı Boyutu 64 MB
Harici Hafıza Kartı Tipi SD Internet Özellikleri Wap Var Wap versiyonu WAP 2.0 Gprs Var Gprs slot 4+1/3+2 Gprs class 10 XHTML Tarayıcı Var HTML tarayıcı Var E-posta okuyucu Var Ekstra internet özellikleri Pocket Internet Explorer Multimedya Özellikleri Polifonik melodiler Var Mms Var Ekran koruyucu Var Java desteği Var Mp3 çalar Var Dahili kamera Var Video Çekebilme Var Video Oynatabilme Var Eksta multimedya özellikleri Dokunmatik Ekran QWERTY Klavye Kamera Özellikleri Çözünürlük 1.3 MP Yazılım Özellikleri Kullanıcı profilleri Var Hesap makinesi Var Takvim Var Senkronizasyon Var İşletim sistemi Microsoft Pocket PC İşletim Sistemi versiyon Microsoft Windows Pocket PC 2003 Phone edition Java Oyunlar Var Ekstra Uygulamalar ve Ofis Uygulamaları
Herşeyi pm ile sormak zorunda değiliz sanırım, ilanlarınızın hiçbirinde neredeyse ürünle ilgili bilgi yok resim yok. Fiziksel durumu ne batarya durumu ne gibi alacak kişinin mutlak bilmek isteyeceği bilgilerin en azından ilanda olması lâzım diye düşünüyorum. Satılık a, satılık b vs nasıl bir ilan tarzı anlamadım. Eksiği fazlası garantisi hiçbir bilgi yok :)