Bildirim
BenQ QDataTrove Programı elinde olan varmı????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
BenQ QData Trove XP
BenQ QDataTrove Vista
gelen linkte resimde farenin göründüğü yere tıkla bekle inmeye başlayacaktır deneme şansım olmadı sonucu yazarsanız memnun oluruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprice -- 12 Ocak 2009; 22:44:44 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: caprice
BenQ QData Trove XP
BenQ QDataTrove Vista
gelen linkte resimde farenin göründüğü yere tıkla bekle inmeye başlayacaktır deneme şansım olmadı sonucu yazarsanız memnun oluruz.
İlgin için çok sağol daha önceden bulmuştum her ikisinide bulmak bayağı zor olmuştu.Neyse sonuç olarak her ikisinide denedim ikiside gayet güzel çalışıyor çalıştıramayanlar için açıklama yapabilirim.Hatta vista için olanı daha yeni sürümü ve daha güzel ama benim s41 deki datatrove xp versiyonu onu kurdum çünkü fabrika ayarları datası xp için olanda çalıştı.Gerçekten güzel program Ghost dan daha güzel desem yeridir.Hatta masaüstü pc ye kurmayı denedim ama başlangıçta F10 ile açmayı beceremedim.Galiba sadece Benq lar için diğer laptoplarda deneme şansım olmadı..
-
quote:
benim s41 deki datatrove xp versiyonu onu kurdum çünkü fabrika ayarları datası xp için olanda çalıştı
sendeki ni siteye upload yapabilirmisin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprice -- 13 Ocak 2009; 19:37:17 > -
Senin verdiğin linkdekinin aynısı. -
ok teşekkürler benim P52 de kuruluydu format atıktan sonra gitti serviste bidaha kuramazsın demişti ama oluyormuş neyse zaten hdd de bölüm felanda kalmadı -
Lazımsa o bölüm kalmasa bile yapabilirsin gerçekten işine yarayacaksa anlatayım bilgin varsa kolayca yapabilirsin.
Servis pek bşey anlamıyor :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sentin -- 13 Ocak 2009; 19:52:02 > -
quote:
Orjinalden alıntı: sentin
Lazımsa o bölüm kalmasa bile yapabilirsin gerçekten işine yarayacaksa anlatayım bilgin varsa kolayca yapabilirsin.
Servis pek bşey anlamıyor :(
teşekkürler ilgin için ama resimdede gördüğün gibi ubuntu ve diğer 2 işletim sistemi daha yüklü o yüzden gerek yok ama alttaki linke yaparsan açıklamayı tüm forum kullanıcılarınada faydamız olur inşallah.
http://forum.donanimhaber.com/m_12636642/mpage_12/key_/tm.htm -
verdiğiniz siteden dosyayı indiremiyorum indirdiğimde de hata alıyorum elinde mevcut olan bi arkadaş upload edebilir mi ?
ayrıca nasıl kullanacağımızdan da biraz bahsedebilirmisiniz
cd den yükleme yaptığımız için qdata artık calışmıyor yeniden nasıl kurucaz calısır hale getiricez + program ekliyebilicekmiyiz (sp3+msn+PS vb.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unruly1907 -- 24 Mayıs 2009; 6:08:14 > -
Ben de windows 7 deneyim derken Qdata yı silmiş bulundum. Şimdi nasıl geri getireceğim bu özelliği. Üstteki linkten indirilmiyor. Elinde olan bu programı upload edebilir mi? -
valla ben de uzun süredir bu programı ve imajını arıyordum. Benq servisiyle görüştüm cevap veren bayan ne istediğimi bile anlamadı deli etti beni...ilk defa bu bilgisayarı aldığıma pişman oldum hiç değilse işten anlayan birini telefona oturtsalar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X