Merhaba arkadaşlar, ekranın sol tarafında 2cm'lik alanda normal görüntü var. 2 cm dışında kalan diğer kısım masaüstü gelene kadar simsiyah daha sonra ise masaüstündeki resmin renklerinde çizgi çizgi. 2cm'lik alandan zorla aygıt yöneticisne girdim ekran kartı devre dışı. Harici monitör girişinden masaüstü bilgisayarımın monitörünü bağladım görüntü vermedi monitöre.2 tane farklı bilgisayarcıya götürdüm birisi ekran kartı chipseti, diğeri ise monitör arızalı dedi. Ekran kartı modeli Nvidia 8400M G. Bana kalırsa ekran kartında bi problem var siz nedersiniz?
Uygun fiyatlı ve güvenilir tamirini nerede yaptırabilirim? Ya da ekran kartı chipsetini uygun fiyatlı nerden bulablirim? Hadi buldum diyelim ben takabilirmiyim? (Masaüstünü söküp takarım donanım bilgim az da olsa var :) )
ekran kartın slotluysa sen takabilirsin o bile zorlar seni. ama yüksek olasılık slotlu değildir. Chip sökülür yenisi takılır. doalr yüksek oldugu için chip fiyatlarıda dogrudan yüksek. İstanbulda oturuyorsan adres verebilirim. direk bayi fiyatının az üstünde sana yaparlar 3 ayda garanti verirler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme