Şimdi Ara

BenQ-Siemens C31 & E71 ::.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: killnOd
    quote:

Orjinalden alıntı: caneryolal
    quote:

Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa
    Benq-Siemens Ortaklığı Bitmedi mi yaw?

bittiyse SL91,P51,EF71 gibi yeni telefonlar nasıl çıkıyor.

bitmedi hocam. devam ediyor.

iyi guzelde peki hala sl91 neden gelemedi TR ye ve gelip gelmeyecegide bellimi acaba?

valla bu soruna şimdilik yanıt veremeyeceğim killnOd

ben de bilmiyorum
  • E71 çıkacak mı?Bilgisi olan var mı?
  • bu cihazı kullanan insanlar var. ama Türkiye'de satışa sunulması için henüz bir çalışma gözükmüyor. çıkış tarihi belli değil. yani yukarıda 11 nisanda yaptığım yorum hala geçerli.
  • C31 ve E71 in Türkiye'de satışa sunulmayacağı benq tarafından resmi olarak açıklanmıştır. hepimize geçmiş olsun.
  • sallama mı mallamamı bilmem ama c31 cok hoş duruyor görüntü olarak süper bi telefon
    zaten s75ten cok memnundum bence siemens kaliteli telefonlar yapıyor ama kamerası iyi degildir tipi icin alınacak bi telefon
  • ne oluyor böyle ya ... her modelde aynı yazıyı görür olduk.tamda elimdeki cihazı satmış yeni siemenslere göz atarken bu yazıları görüyorum

özellike e71 in gelmesini çok istiyordum

quote:

Orjinalden alıntı: kahve

C31 ve E71 in Türkiye'de satışa sunulmayacağı benq tarafından resmi olarak açıklanmıştır. hepimize geçmiş olsun.
  • Maalesef coşku sadece E72, T33, C30 modelleri satışa sunulacak.

t33 ve c30 ile ilgili forumda başlık yok. onu da buradan duyurayım bari. 3 modelin de çıkış tarihi aralık ayı başı olarak belirlenmiş durumda.

quote:

Orjinalden alıntı: cmert
    ne oluyor böyle ya ... her modelde aynı yazıyı görür olduk.tamda elimdeki cihazı satmış yeni siemenslere göz atarken bu yazıları görüyorum

özellike e71 in gelmesini çok istiyordum

quote:

Orjinalden alıntı: kahve

C31 ve E71 in Türkiye'de satışa sunulmayacağı benq tarafından resmi olarak açıklanmıştır. hepimize geçmiş olsun.

• şu fotoğrafı görünce nasılda umutlanmıştım, hatta çağrı merkezini aramıştım ya ...

BenQ-Siemens C31 & E71 ::..
  • bundan sonra artık yurtdışından alacağınız demek ki telefonları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adigehalil -- 19 Ekim 2007; 17:03:14 >
  • EF91,EF51,e71,SL91,SL98,c31 bunlar ne zaman gelecek haberi olan varmı acaba ??
  • Hiç gelmeyecek kardeş umudu kes benq-siemens modellerini bırak benq söz verdiği modelleri bile getirtmedi Türkiye'ye
  • neden gelmesin digitallife dergisini aldınmı sen bu aykini ben bugün aldım neler yazıyor neler dostum
  • Dostum keşke gelse bende bekliyorum sıkıldım EF-51 den ama Benq battı(kapandı) söylentilerinden sonra piyasaya girmekten mi korkuyo ne tekrardan hiç ses seda yok gelmesi gereken modellerden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

Dostum keşke gelse bende bekliyorum sıkıldım EF-51 den ama Benq battı(kapandı) söylentilerinden sonra piyasaya girmekten mi korkuyo ne tekrardan hiç ses seda yok gelmesi gereken modellerden.

gelir
  • Bilemiyoruz gelecek gibi kaç zaman sonra sitede telefonu koymuşlar listeye ama ne zaman satışa çıkar 620ytl ye mi çıkar bilemem
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.