Şimdi Ara

BENQ SİEMENS CF61 KULLANICILARI BURAYA !! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
0
Favori
34.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: omega3

birincisi ben senin arkadaşın felan değilim, en gıcık olduğum hitap şekli. ikincisi herkes ağzına geleni söylerse ne olur? kakofoni olur (bkz: tdk dil sözlüğü), asıl önemli şeyler arada kaynar gider. üçüncüsü "arkadaşın" henüz almadı, alıcak. ona hayırlı olsun dedim zaten.

Dil kurumunun adresini öğrenmişsin ama cümleye büyük harfle başlanması gerektiğini idrak edememişsin daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: perspective

quote:

Orjinalden alıntı: omega3

birincisi ben senin arkadaşın felan değilim, en gıcık olduğum hitap şekli. ikincisi herkes ağzına geleni söylerse ne olur? kakofoni olur (bkz: tdk dil sözlüğü), asıl önemli şeyler arada kaynar gider. üçüncüsü "arkadaşın" henüz almadı, alıcak. ona hayırlı olsun dedim zaten.

Dil kurumunun adresini öğrenmişsin ama cümleye büyük harfle başlanması gerektiğini idrak edememişsin daha

Teşekkür ederim..

• Bİr de şunu hatırlatmak istiyorum genel olarak herkeze ... Yaşadığım bu kanera probleminden dolayı tekrar servise gittim ve halledebildiler sonunda. Bu telefonda özel bir program olduğunu lütfen unutmayın. Bu program sayesinde lisanssız hiçbir program çalışmıyor ya da ileride problem çıkartıyor. Biz Türkler bulduğumuz herşeyi tel. attığımız için yaşıyoruz bazen bu problemleri.Lisanslı programlar yüklerseniz sorun yaşamazsınız. En kısa methot tel.kartını biçimlendir komutudur. Format attığınız zaman karta dertlerinize çare olabilir. Ama tabi ki herşey silinecektir. Ayrıca bu telefonun süper olduğunu söylemeliyi. Şu tel.özellikler milyarlık telefonlarda var ancak. Özellikle mp3'teki ekolayzır, şarkı listesi, şarkı sözler i ve görüntü efektleri gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: perspective

ya git deli misin nesin, onca şeyin arasında bu mu gözüne battı!!! internette yazışanların %90'ı bu şekilde yazışır. cf 61'le ilgili yazacak birşeylerin varsa yaz, yoksa uza hadi.

noldu kaptan? hani orda vardı, burda vardı? bir tane bile alan çıkmadı şu kulaklığı!

sd kart ile ilgili sorunu ben de yaşıyorum. 1 gb'lık twinmos micro sd kart aldım. telefonu açıp kapatınca ilk açılışta tanımıyor. çıkarıp tekrar takmak gerekiyor. ama benim için sorun değil bu. çok sık açıp kapatan biri değilim. çift sim kullananlar için can sıkıcı olabilir tabi. bir de tam çıkarmak gerekmiyor sd kartı. yuvasından gevşetip tekrar itmek yeterli.

• procom da kulaklık var ama z2 kulaklığı yani radyo çalışmıyor.. ben danimarkadan getirtiyorum 20euro ya
  • 20 euro çok iyi fiyat. ebay yoluyla mı tanıdık yoluyla mı getirtiyorsun?
  • evet tanıdık yoluyla getirtiyorum.. bilmiyorum ya procomdan almak istemedim birincisi 40 ytl dediler hemde z2 kulaklığı yani radyo yok o kadar para vermek istemedim radyo olmayınca inşallah bi aksilik olmaz.. ebuy ben pek anlamıyorum.. arkadaş danımarkada..
  • omega

Bak kim alır kim almaz beni ilgilendirmez. Ben sadece duyduğumu söylerim ve sende buna karışamazsın. Ben BENQ-SIEMENS müşteri hizmetlerinin var dediği yerleri söylüyorum. Gitmeden önce telefon açarsın varmı diye yoksa gitmezsin. 2.si bi derdin varsa git müşteri hizmetlerine anlat bana değil. ben kulaklık satıyorum demiyorum gidin burada var da demiyorum. Sadece duyduklarımı burada paylaşıyorum. Ama senin gibi insanlar olduğu sürece forumlarda kalite kalmıyor. Bulamazsan almazsın müşteri hizmetlerine şikayetini bildirirsin burada abuk konuşma yapmana gerek yok. Alan olur olmaz o beni ilgilendirmez, bence sen birşeyler paylaşacaksan paylaş, ortalığı velveleye vermekten başka hiçbirşey yapmıyorsun. C5 te var dedik bir kere aradın mı acaba? Şimdi aradım yok diyeceksin. O zaman bize laf atacağına git müşteri hizmetlerini ara kavga dövüş aldığımız C5 te neden yok ne biçim adamsınız de. Burada millete sataşmana gerek yok.

• Ya hakkattan ben bu foruma yeni katıldım. Geçmiş mesajlara bakıyorum da forum sayfasını chat odası ile karıştıranlar var. Burada sadece dertlere çare, beklentilere yanıt ve isteklere karşılık buluması gerekiyor dostluk ve nezaket içinde...
  • Keşke herkes böyle olsa da adam akıllı birşeyler paylaşılsa
  • kusura bakma ama milleti yanlış yönlendirmekten başka hiçbir şey yapmadın.
  • Ne yapacağımı senden mi öğrenicem. Bırak o zaman benim söylediklerimi dinleme sen. Uza...
  • aayca sana derken kediyi kendim aldım bu arada
  • tavsiyem hiçkimse bu telefondan almasın. 3 ay kadar önce genpatech'den almıştım. bazı sorunlardan dolayı 2 defa servise gitti. tabi bununla da kalmadı. 3 hafta kadar önce telefon tamamen kapandı. 3. defa servise gitti telefon su almış garanti dışı kaldı dediler. ondan sonra hatırladımki 2 gün önce yağmurda kalmuştım ve de telefon cebimdeydi. ıslak pantolondan nem almış ve bozulmuş.
    ,,

ilk defa bu kadar saçma bişeyle karşılaştım ç bi telefonun daha önce ıslak pantolondan su alıp da bozulacağı hiç aklıma gelmemişti...

ona değilde bi halta yaramayan bozuk telefona hala taksit ödüyorum ya ona yanıyorum....

hatırlatayım bu konuyu da ben açmış olmama rağmen diyorumki İLLALLAH!!!!

• Bu telefon için herhangi bir program var mı ki kamera çekimi yapabilsin ya da video oynatabilsin? Böyle bir imkan var mı yoksa boşalda semerini ye pozisyonunda mıyım? Bunun yanında sonuçta bunlar teknolojik alet... Yağmur yağmasına bile gerek yok . Benim bir telefonum yazın sırf cebimde durduğu için terden nem kapmış ve bozuldu. Normal olarak yapılması gereken tek şey basit bir telefon kılıfı alıp belde taşımak. Sonuçta para ödüyoruz. Yazık olmasın boş yere.Sevgiler...
  • Bir de sormak istediğim bir şey var... Bu işin makyaj tarafıyla alakalı. Bu telefonun harika özelliklerinden biri de ön kapağının değiştirilebilinmesi. Acaba bu tarz kapakları heryerde bulabiliyor muyuz? Demek istediğim siyah ve grinin dışında daha özgün kapaklar...Pil arka kapağı da değiştirilebilse ön kapağa göre gayet güzel olurdu.
  • ARKADAŞLAR bozulan cf61 telefonumun bütün parçalarını tektek veya işine yarayacak olana telefonu öylece de satabilirim.

ihtiyacı olanlara duyurulur:

PARÇALAR: hepsi orjinal. pil, şarj cihazı, data kablosu, orjinal kulaklık(özellikle buna ihtiyaç olacağını düşünüyorum. fiyatı: 25 ytl ), kapaklar, 256 mb hafıza kartı, kutum yok diyorsanız kutu, ayrıca hiçbi işe yaramayan faturası ve garanti belgesi
  • surgeon84 kulaklığa talibim satmadıysan hala.. ben istanbuldayım ama afyon ve ankardanda elden alabilrim.. radyo çalıştırıyor dimi.. kargoyu filanda ayarlarız ben telimi veriyom sana 05378452485 bi mesaj at ararım seni..
  • eeeee ne var ne yok ?
  • hala satılık!!!!
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.