Şimdi Ara

Benq-Siemens EL 71 (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.406
Cevap
2
Favori
175.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ahmetasla

Arkadaşlar üzülerek SATTIM ve bunu aldım . İşçilik mükemmel. bilmiyorum. belki link vermek yasak ama,
    Buda link.http://goodleader.en.alibaba.com/product/200042691/201002679/Dual_Tri_SIM_mobile_phone/Dual_SIM_CDMA_GSM_Dual_working_mobile_phone.html[/link]
    1) Frequency: GSM(900/1800) + CDMA(2000) MHZ
    2) 3.0 QVGA Screen (Touch Panel, 240 x 320 pixels)
    3) 3.0 Mega pixel Dual Camera
    4) Multimedia: MP3/MP4 Player
    5) FM Radio (with outer speaker)
    6) Bluetooth: Yes, Dual Bluetooth
    7) MMS,SMS,GPRS
    8) T-Flash Support, attach a 256M free card
    9) Long standby Battery: 3800mAh ( 2 battery)
    10) Language: English + Chinese + (türkçe yüklendi);
    11) Color: Silver/Black[link]

Benq-Siemens EL 71

Benq-Siemens EL 71

bu çin malı telefonlarda mp3 playerler gibi girdi piyasaya aynı mp3 playerler gibi hepside birbirini andırıyo..

• quote:

Orjinalden alıntı: IdontKnoWw
    bu çin malı telefonlarda mp3 playerler gibi girdi piyasaya aynı mp3 playerler gibi hepside birbirini andırıyo..

bu konunun yeri burası değil, ama arkadaşlar; keşke elimde olsada telefonu yakından inceletsem size. Garantisi yok tamam. Geçenlerde garantiye yolladığım bir Samsung E250 parça değişiminden 52 gün sonra geldi. telefondan soğudukdan sonra garantisi 10 yıl olsa ne olur. fiyat 190 ytl (direk geldi buradan değil) 600 700 ytl verip aldığımız telefonlar 6 ay sonra yarıyarıya düşmüyormu. Bu arada EL 71'imide geri aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetasla -- 3 Mart 2008; 13:00:31 >
  • 190 ytl ye çok ii :)ozaman canavar gibi hatta...:)bu arada el71de wma çalmaya çalışıyorum soru işareti çıkıyo desteklemesi gerekmiyomu ??
  • @ahmetasla

hayırlı olsun. birkaç fotoğrafıı eklermisiniz...?

@ıdontknoww

wma çalmıyor maalesef...
  • bu kotu oldu ama bisürü sitede destekliyor diyodu ya okardarda uğraşmıştım wma donuşümü ile işe bak ...
    bunun pacth i falan yokmudur acaba..
  • HEPSİBURADA

EL71=193.03 (Havale ile)

Son 3 Gün
  • quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil
    @ahmetasla
    hayırlı olsun. birkaç fotoğrafıı eklermisiniz...?

Teşekkür ederim. Şu anda ekleyemem salı günü inşallah.
  • arkadaslar dca 140 driver azım cok acil....config gorunmuyor yoksa...t9 dosyasının calıştırıcısı dosyasını yukleyemiyorum...tel e71...
  • quote:

Orjinalden alıntı: malkooklam

arkadaslar dca 140 driver azım cok acil....config gorunmuyor yoksa...t9 dosyasının calıştırıcısı dosyasını yukleyemiyorum...tel e71...

Burdan indirebilirsin.
    http://www.jp-shaw.de/s25/service/setupSiemens-DCA-140-540v1.0.7.exe
  • COK saol tesekkur ederim .....ama gene sorunyasamaktayıom....e71 için kullandıgım cofig dosyasını gosteren iki programdada configleri goremedim baska bir pro tavsiyeniz varmı acaba....ilk kullandım x65 de uyguladagım opendisc...diğeride mmp gerektirmeden kullanılan VSFE024 prosu...baska varsa eklermısınız...tesekkurler...
  • ustteki guzel mesajdan sonra bu mesaj nasil gider bilemiyorum....

48-49 sayfalarda anlatılıyor...t9 yukleme islemi ama normal dosya atılmasıyla olmuyor....zirasi config klasorune ulasabilen bir pro bulamadim....data kablomda sorun olacagını sanmiyorum...versiyon atmada sorun yok...ama kullandıgım prolarla config dosyasina ulasamıyorum....comport da da sorun yok bagli....simdi arkadaslar config dosyasini acabilecegim pro bulmak istiyorum...simdiden tesekkurler....
  • papuautils programıyla telefonu customer moddan factory moda getirince config klasörü gözüküyor. önceki sayfalarda görmüşsündür nasıl yapıldığı anlatılıyor. Bluetooth programıyla da diskleri görebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zead

made in turkey

Benq-Siemens EL 71

zead el 71 de yeni gelişmeler mi var??açıklama yazmamışsın..

• kendi yaptığım yeni bir arayüz sadece. arayüz dosyalarına resmin üzerindeki made in turkey yazısına tıklayarak ulaşabilirsiniz.
  • indireceğiniz dosyadaki resimleri ilgili yerlere kopyalayıp gerekli koordinat ayarlamalarını yapmanız gerekecek. uygulamak isteyen varsa ayarlamalar yapılmış halde de upload edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zead -- 12 Mart 2008; 15:40:59 >
  • zead ustad bir el atıp şu işe upload edersen gerçekten iyi olacak.
    bir de anlatım yazarsan sevinirim.
    gerçekten harika olmuş görüntüsü.
    sorum olacak bu görüntü ile şarj süresinde bir değişim oluyor mu acaba?
  • EF81 yazılımı EL71 yazılımına benziyor gibi. EF81 ede patch felan yapılıyormu acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zead

Benim başıma da gelmişti. Fullflash yüklemen veya yükletmen lazım. bunun için de bataryanın biraz dolu olması lazım.

Slm.. ee peki sürekli 1 gün şarjı bittiğinde 1 gün bile geçmeden şarj etmek şart mı yani... diyelim beklenmeyen bi durum oldu 1 gün eve gidemedim şarj edemedim yine mi aynısı olucak ?? bu resmen hatalı üretim telefon o zaman.. ki yazılımında zaten problem var...

*bu arada servise verdim EL71 i .. Ankaradayım.. İstanbula gitti 3-5 güne kadar gelir heralde... bu teli aldığıma pişmanım yaa.. aslında bazı yönlerden çok iyi tipi de çok güzel.. ama bazen böyle baş ağroıtabiliyo.. bu arada oyuncak gibi kızağını açıp kapıyorum oynuyorum defalarca yapıyorum bunu elime her aldığımda daha bişi olmadı... kızağını çok kaliteli yapmışlar EL71 in ama ...

• sadece görsel açıdan benzerlik sözkonusu...
    EL71 x85 tabalı bir cihaz, bu sayede birçok patch uygulanabiliyor.ef81 ise brew tabanlı; bu nedenle görsel menü öğelerinin değişimden öte gidemiyor maalesef

quote:

Orjinalden alıntı: kartanem01

EF81 yazılımı EL71 yazılımına benziyor gibi. EF81 ede patch felan yapılıyormu acaba?

@Darkchild

@zead ın da yazdığı gibi cihazın sadece temiz bir full flasha ihtiyacı var, serviste fazladan bekletmezlerse daha kısa sürede onarımı tamamlanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 13 Mart 2008; 22:52:51 >
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.