Şimdi Ara

Benq-Siemens S88 CLUB (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.054
Cevap
1
Favori
104.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefonda ses kaydedici var ama görüşme esnasında ses kaydedilmiyor.. tarih koyamadım ben bir türlü fotoğrafa.. sonra bir de giden mesaj otomatik kaydediliyor ama ne zaman ne saatte gitmiş bu belli değil.sonra mesaj sesine mp3 atamıyorsun.bir de data kablosuyla video atamadım.. bunları bende yazdım benqsiemens'e. zaten yeni telefon.yazılım olayında pek problem çıkmaz gibi geliyor bana.Ama dile getirmekte fayda var yinede..
    ben bugün versiyon yükselttim başarı'da. 1.25di.1.32 yaptılar.. biraz hızlandı sanırım..pili de yavaş yavaş kendine geliyor 5.şarjım daha.. ama alıştım telefon..güzel telefon..
  • selam arkadasalr benım elıme bugun gectı tel gayet sık ve gusel sx1 kullanıcılarına zor gelecek ama bana basıt geldı kusurları hepsının olacak benq-simens yenı tasarımlarını yapıyo su an adamlar ısın basında nokıada oleydı :D
    ama tek kusur var anlamadım ekran neden kararıyo ben bunu anlamadım yaaa ben bulamadım kapayamadım ben o olayı anlayan arkadasalrınız varsa bı yardım edı versın
    bıde oyun yukleyemedım tema falan kendı sıtesınde var ama beceremedım :D kafayı yıyecem

1-gecısler harika kım derse
    2-muzık calar superrrr
    3-kullanısı kolay
    4-kamera hakkını verıyo

kım derse desın sımensten baskası yalan arkadaslar
  • arkadasalr bu paraya bulmusta bunamayın yaw :D allah askına o fıyata karnını doyaramayanlar var helal olsun benq fırmasına ımmkanlarını zorluyo zaten2.0 megapıksel kamera o kadar yaparama telefon bıras kusurlu kusursuz telefon yok arkadaslara dıkkat ettım makınaın kusurlarını tartısıyolar gereksız sadecetelefonu ıncelemesı yetter muzk caları su anda dınlıyom yeter sony telefonlarda hıc bı sey yok sadece kocaman hoperlor var ıcınde baska bı sey yok onunla kandırmaslar adamları :D bızım dukkanda var bı ane tasarım hırsızları dıyo :D
    cekemıyolar bende sx1 kullandım ıcım kaynadı bu tele cok tatlı kıslarda bayılacak
    artık programalrla ugrasmıyom sadece telefon olarak kullanıyom ben telefonu o kadar ozellıkmolmasını ıstemıyom artık son noktayı koyalım dıyom bence.bızım eleman 17 yasında 800 ytl telefon almıs yazık bıde bı seye benzese n70 ıkı kamera varmıs varda ne oluyo kardesım ses desen aynı fotomakınası aynı sadece ısletım sıstemı yokcıft kamerası yok goruntulu konusma radyoyok bunlar ıcın o kadar para verılmes:D zevkın tartısması olmas ama nokia resmen dolandırıyo mılletı resmen tıksınıyom nokıadan :d

• ya bıde arkadas lar ekran kararmasından zıyade ısımlerı cıft ekleme yapıyomu bu cıhaz onu bulamadım sadece alt alta kolay menu yapmammıslar ben bunu bulamadım bıde 2 numara alt alta cıkmıyo galıba yapanınız varmıvarsa omer@netkom.com.tr adresınden ualasabılırlerse sefınırım amaonce ekran kararmasına cozum pls
  • kardes son ddiğin olayı pek anliyamadım ama ekran kararma olayının asıl amacı su

telefonda 3 ton ışık var

bunlardan biri en az seviyede voltaj harciyan oluo.Bu ısık tonunu telefon kullanılmazken görebilirsin sönük bir sekilde durur biraz..
    ikinci ton ise normal seviyede bir ışık verir ve orta seviyeli bir enerji harcar.bunuda normal kullanımda fln görürsün..
    üçüncü yani son seviye ışık ise oled ekranın kalitesidir.ekranın bütün özelliğini güzelliğini ve inceligini kullanıcıya yansıtır.bu ışık tonunuda resimler menusunde resimlere vakarken kamera ile video ve resim cekimi yaparken video izlerken görebilirsin bu modları telefon kullanıcının kullanmıs oldugu bölüme göre otomatik atar.Eyerki ışık sabit kalsın diosan bi cözüm var.Ayarlarda enerji tassarufunu açık hale getir fakat 3, seviyedeki ışığı kullandırmaz telefon.Hem enerjiden tasarruf yapmıs olursun hemde değiken uşıgı kullanmassın.Fakat bence oled in özelliğini hisset s88 bu sekilde daha gzl oluo ;)

• n 70 ile kıyaslamıssın kardes bu arada ben de bi iki bişiler eklemek istiorum

Bu telefonun en büyük özelliği olan OLED ekran,
    bunun yanı sıra s88 kadar ismi konulmuş bir otomatik netleme,
    macro modu,16* zoom,s88 kadr gücçlü çift flash,3b ses özelliği,ve kullanım artıları(resimcekmede tanınan özel ayarlar gibi) n70 de yok.

sunu da söliyim taraf tutmus gibi olmasın :D sistem ztn o parayı coğaltan faktör fakat video cekimi 640*480 die biliorum mpeg4 formatında
    ben bu sikayeti siemens e bildirdim bence s88 in kamerası bu özelliği desteklicek cekilde kameranın belleğide güçlü ki 2 mp cekimde bile ekranda yawaslama ve donma yok bence bu yazılımla düzeltilebilecek bir durum ama siemens bu yazılımı bize sunucakmı bakalım...
  • Arkadaşlar bende mustea_mg nin verdiğihttp://www.benq-siemens.com/cds/frontdoor/0,2241,tr_tr_0_131013_0_xcp%253A130872,00.html linki tıklayıp kulaklığını şikayet ettim. Eski bri SX1 kullanıcısıyım ve simens i seviyorum sizde mp3 kulaklık çıkışını benim gibi beğenmiyorsanız mp3 için özel kualklık üretmelerini istiyorsanız bu linke şikayetlerinizi belirtin lütfen.
  • saolasınız arkadaslar yaw o ekran cozumunu ıyı geldı ama adamlar dıyolar ne tel kapalı gene dıye :D bı yandan da oynamıyolar bu yonu ıyı bı eksıklık daha var tus kılıdı kodu onuda kesfettım oda yok kılıtlerde eksıklık var bıras ama olsun ınsallah yazılım yuklendıkce duzelır bu seyler benq-sımens denemelerınde su an basarılı olacaktır.arkadaslar sıklıkla maıl atarsak adamlar kesın versıyon yenıleyecektır sx1 de de ole olmustu avrupa versıyonları degısık turkıye versıyonları degısık o telefon super bı seyde bu da ole bence yanılmayın eksıklıklerden dolayı :D sımenscıler kesın bu sorunları onaracaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustea_mg

n 70 ile kıyaslamıssın kardes bu arada ben de bi iki bişiler eklemek istiorum

Bu telefonun en büyük özelliği olan OLED ekran,
    bunun yanı sıra s88 kadar ismi konulmuş bir otomatik netleme,
    macro modu,16* zoom,s88 kadr gücçlü çift flash,3b ses özelliği,ve kullanım artıları(resimcekmede tanınan özel ayarlar gibi) n70 de yok.

sunu da söliyim taraf tutmus gibi olmasın :D sistem ztn o parayı coğaltan faktör fakat video cekimi 640*480 die biliorum mpeg4 formatında
    ben bu sikayeti siemens e bildirdim bence s88 in kamerası bu özelliği desteklicek cekilde kameranın belleğide güçlü ki 2 mp cekimde bile ekranda yawaslama ve donma yok bence bu yazılımla düzeltilebilecek bir durum ama siemens bu yazılımı bize sunucakmı bakalım...

bana bedava n70 verseler almam kardesım neden bılıyomusun 2 ay sonra bedava oluyoda ondan ben bu telı 400 ytl altım o paraya takas yapıyolar sordum :D alanda 750 alıyobu kadar pıyasada kazıklanılmas ınsan yazık yaaa :D bende benq-sımens derım sx1 deoleydı benım ıcın ona yapmadıgım kalmadı buna daha yapamadım pc sekronızasyon yapan varmı ben bı sey yukleyemedım :D denedım 2 saat ondan bı seyler yujleyebılen varsa yada anlayan bı yazıverırse sefınecem :D

• arkadaşlar telefon açık olacak şekilde yani "bağlı" yazısı çıkmadan pcye bağlayan varmı aranızda. MSC, Modem/PC Sync. ve yazıcı bu üçündede telefon fonksiyonları kesiliyo pc ye bağladığında.bluetooth ile serial port olarak bağlantı yapıyorum ama buseferde dosya transferi yapamıyorum.
  • kardesım yapıyo tranfer ama pc sekronızasyonunda ben programı cozemedım dosyalırı
    mıcrosd kartta atmıyo onun altına atıyo anlamadım bende jar.yada sıtesınden ındırdıgım seyı kuramadım programlarını banada acayıp geldı :d dosyaları attı yerı buldum calıstırmıyo yuklemıyo yanı..
    usb kablosundan dırek baglanıyo ıcınede scronızasyon programına kurarsan balanıyo ama baglı kısmı cıkıyor hep onun bı baska yolu yok galıba :D
  • kardeş ben o programı kullanmıyorum.oyun ve program için MSC şeklinde bağlan f diskin yani hafıza kartındaki javanın içine atmak istediğin jar uzantılı dosya ile bu dosyanın jad uzantısı bi klasörün içine atıp yapıştırıyorsun. jad nasıl yapıcaz dersen jad gen exe diye bi program var arattır bulursun nette.bu arada çekilen resimler telin ekranda sıfır ama pc de 10 numara
  • evet arkadasalr telefon 2. gun klıtlendı benq-sımens acılen bı seyler yapması laısm yazılım konusunda sınır oldum sımdı yaaa kafamda takılıyo sımdı ne zaman kılıtlenecek ne zaman klıtlenecek dıye
  • arkadaslar bıde benım ekranda L1 dıye mavı bı sey var bunun anlamını cozen arkadasımız varmı? Ne Yaptıysam onu yok edemedım yaw bılen varsa solerse sefınırım.... ayrıca acc calmıyo bu yaw yukledım calmadı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abbasia -- 10 Aralık 2006; 2:03:49 >
  • vallah yakında sımenscıler benı dofecek ne bu sıkayet dıye :d aranızda fark eden oldumu en buyuk eksıklık arkadasalr
    bana gelen aramada sessı acıksa telefonun sesıs yapamıyom yapamadım yapamayacasda galıbı kendı kendınıze aradıgınızda dıkkat edın sessız al butonu cıkmıyo yanlarında yada hıc bı sey cıkıyo desem ıyı olur arkadasalar acılen sısteme ıhtıyacı var telefonun cok acıl :D
  • L1 yazısı line 1 anlamına geliyor yani kullandığın hattı gösteriyo.ayarlarda 1. ve 2. hat muhabbeti varya onunla ilgili.hafıza kartı simgesi gibi buda gereksiz bişey yani anlıcan.gelen çağrıyı bende alamadım sessize büyük olasılık yok gibi.benim versiyon 1.25 ama kilitlenme yapmıyo ama yazılım konusunda haklısın.acil bi güncelleme yapılması lazım.
  • yaaa olmadık yerdegıs karıstırmadıgım tus kalmadı arastırdım genel sorun var dıyolar telefonda yazılım sorunu var bazı fonsksıyonlar cok eksık yapımlar bu ıse bakmadan mı surmusler oıyasaya bence bu telefon denenmeden verılmıs pıyasaya ben 10 tane maıl attım her gunde atacam adamlar bıkana kadar yapıyosun barı arkasında dur wap mms ayarları bıle yok turkcellde baktım oofff offf neden bole ugrastırıyo sımens benq aldı dıye cok sefınmıstım ama versıyonlarla ugrascaksak sybion 6.0 yapsınlar daha ıyı en azından basları agırmazdı cok eksık telefon cokkkkkk sx1 cı olarak gene basa donuyos galıba :D
  • doğru söylüyorsun kardeş.menüler o kadar yetersizki beni en çok bu üzdü zaten.neyse madem aldık biraz savaşıcaz.yoksa elimizde patlar cihaz bende mail sallıyorum hergün.eninde sonunda yeni yazılım yazacaklar ama beklemekte bi yerde bunaltıyo adamı
  • merhabalar bu maıllerı dıkkate alırsanız sevınırız aksı tektırde benq-simens kullanıcılarını cok uzmus olursunuz telefonu 2.gun ve cokeksıklerı var bunun ıcın hemen bı yazılım yazılması gerekmektedır aksı takdırde urununuz cok sıkayet alacak almayada devam edıyodur bazı yerlerde herkesaynı sıkayette
    yazılım hatalarınız cok bunlardan en kucuk ornegı
    1-msj yazarken buyuk kucuk harf yerını secmelı yapmısınız
    2-sıstem cok yawas
    3-rehber menusunde aynı kısıye 2 numara kayıt yok
    4-sorrand ses denmıs ses cok azcıkıyor vede ses yukseklıgı dusuk
    5-Arama geldıgınde sessız almabutonu cıkmıyor ekranda
    6-kamera cekımlerınde ekranda resımler cok kotu gozukuyor
    7-oled ekran olmasına ragmen kararma yapıyo kullanıcıya degıl sızın kararrınız gıbı bunu onlucek menu de yok ?Kararmasını Istemıyom
    7-ne temanede resımler yuklenebılıyo
    8-vede pc secronızasyonunda telefonun ıcıne gırılmıyo ?IlemlerımıKablomu Cıkarıptamı yapacam her seferınde.
    9-bluetooth cok yawas bıdosyada en az 10dk beklıyos
    10-gprs bazı operotorlere uyumlu degıl mms gonderılmıyo vedetelsım turkceldesteklemıyor daha ?
    11-Kamera cek dugmesıne bastıgımda duraklama yapıyor ?
    12-cekım sısarında sagasolagecırırken cok yawas kalıyo?
    13-mp3 player menusu sarkılarda ılerı gerı sarımyok vede lıste her seferınde basa gecıyo ?
    14-hattımı telefona taktıgımda sımdekı ısımlerı kopyala deddıgımde sım karttakılerıde aynısını goruyo ve hepsınden 2 yada 3 kısı oluyp?
    kısacası ben sx1 kullanıcısı olarak bu telefon ondan daha ıyıdır dıye aldım ama hıc bı sey yukleyemıyom daha vedecogu seyı yanlıs bana gore yada sızın testlerınız dısında ama acılen bı sıstem yada verısyon yapılmassa telefonlar gerı verılır yada ben kıracam cunku benım hıc memnunıyetıme gıtmedı kımsenınde ole ? Tasarım sık gusel harıka ama bu kadar detayın atlanılması goz ardı edemem bu konuları lutfen cıddıye alın. Sıkayetler Devam Edecek Sorunlarımız Duzelene Kaadar İlgileriniz İçin Teşk....

Arkadaslar 100 lerce maıl yolladım sızler ıcın bole bı sey yaptım ne kadar gusel dımı adamlar rahat yerınde dururken bız ugrasalım yok kardesım verdıgım paranın hakkını ıstıyom herkesın ıyı bızım aldıklarımız mı kotu olsun o zaman yazmasınlar su gusel bu guselyılın telefonu kım demıs avrupada yapsınlar bakalım bu kadar sorunlu telefon goreyım anında mahkkemeye verırler bızde ses cıkaran yok
    ben hergun atacam benı versınler mahkeemeye cokta tın paramızlarmı resıl olacas yazık yaa bu paraylakım bılır ne hayallerı olan ınsanlar vardır bı heves ıcın bu kadar para verıyolar yazık yanı oynan mas kımsenın gururyla ben karsıyım kardesım benı destekleyenler varsa her gun atsınlar maıl...Ben bu Durumu Bole gordumu dayanamıyom sınır oluyom.Hıcmı denemedıler ellerıne aldılar kullanmadılar yaa bu kadarda olmaskı baskılarımızı surdurusek kesın bu tellerı ya pıyasadan toplarlar yada sıtemıbastan yaparlar ben bunu yaptırcak ınsanlardan bırıyım sızlerıde sorunlarınızı yaarsanız sevınırım.Bı sımencı Olarak Uzulerek Soluyom Bu Telefon CokKotu Sısıtemlerle Yapılmıs.Uzulerek Hemde

• aynen katılıyorum kardeş.bende her gün yazıyorum en az 3 kere.s88 kullanan arkadaşlar lütfen sizde bastırın biraz.eminim sizinde zorunuza gidiyordur.bi dünya para verip aldık.unutmayınki ağlamayan çocuğa mama vermezler. ne yapalım bi kere aldık işte böyle kullanacaz zihniyetini silin aklınızdan ve fırsat buldukça mail atın ve hatta bu yazılım sorunu düzelene kadar eşinize dostunuza herkese anlatınki benq siemens prestij kaybettiğini anlasın aldığı maillerle.15 ocağa kadar yeni bi yazılım olmazsa yok fiyatına satıcam telefonu.alırım bi nokia kafam rahat olur hiç olmazsa.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.