Şimdi Ara

Benq-Siemens S88 CLUB (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.054
Cevap
1
Favori
104.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • keşke ayrılmasalardı benq-siemens markası çok karizma duruyodu bence piyasadaki en şık telefonları yaptılar devam etselerdi iyi olurdu birazda yazılım iyileştirmesi yapıldı mı tamamdır..
  • evet tasarımları çok güzel hatta S88ile 2006yılı tasarım ödülü almışlardı. Fakat yazılımsal olarak ve telefon özellikleri olarak çok zayıflardı. Benq-Siemens in üretiği en iyi tel S88 daha ileri gidemediler. Hatta diyebilirmki Siemens mobileın işletim sistemi Benq-Siemensinkinden daha iyiydi. Pek çok özellik Siemens mobile satılınca Benq tarafından değiştirildi veya erişilemez hale getirildi.
  • nerde s88 ciler benimkisi sms yollamıyor ne yapmam lazım ayarları nelerdir acaba?
  • Öyle bir problem içim ayar mevcut olduğunu sanmıyorum
  • acaba bu telefonun kapak veya kasa değişimi mümkün mü?
  • Hayır sanmıyorum, hiç görmedim.
  • s88 ciler çoğalmış baya.
  • arkadaşlar t60 nasıl güzel bişeye benziyor

bu arada siemens artık tarih kitaplarına koydular sanırım

acaba bir gün geri döner mi dersiniz ?
  • Bence T60 beş para etmez tek özelliği ince olması S88 hala benqnün yaptığı en iyi telefon E72yi saymazsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garen Yöndem -- 12 Ağustos 2008; 12:17:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pascal24

nerde s88 ciler benimkisi sms yollamıyor ne yapmam lazım ayarları nelerdir acaba?

kim cevap vercek acaba sms yollayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • Sms yollamıyorsa fabrika ayarlarına dön olmazsa bütün aktarmaları iptal et de gene olmazsa gsm operatörünü ara...
  • arkadaslar 200 mp3'ten sonrası müzik çalarda çalmıyor bunun çözümü varmı??
  • walla ben tam 238 şarkı attığımı çok iyi hatırlıyorum. Sadece şarkı listesini açarken biraz kasıyordu o da ilk açmaya mahsus ikinci açışımda takılmıyordu, bunun dışında hiçbir kasılma yoktu bende.
  • Telefonun yazılımını sadece servisi mi güncelleyebiliyor mesela herhangi bir telefon tamircisine gitsek güncelleyebilirmi..
  • benq bu cihazın bi üst seviye modelini hala üretmedi .......bu yavaşlık neden?
  • quote:

Orjinalden alıntı: openline

Telefonun yazılımını sadece servisi mi güncelleyebiliyor mesela herhangi bir telefon tamircisine gitsek güncelleyebilirmi..

Ben denedim bazı telefoncuları bırak güncellemeyi telefonun kasası bile bulunmuyor. Servise gitmek zorundasın.
  • Hayırlı Olsun.
  • selam s88ciler bende w810 varda 2 senesi bugun doldu satıp 200 liraya s88 almayı düşünüyorum 0 telefon sizce değermi yoksa w810 u kullanmaya devam etsemmi ama arıza çıkarır diye korkuyorum
  • bence arada çok fark olmiyacaktır çok benzer telefonlar ikisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Garen Yöndem

quote:

Orjinalden alıntı: openline

Telefonun yazılımını sadece servisi mi güncelleyebiliyor mesela herhangi bir telefon tamircisine gitsek güncelleyebilirmi..

Ben denedim bazı telefoncuları bırak güncellemeyi telefonun kasası bile bulunmuyor. Servise gitmek zorundasın.

Servisinde telefonun kasası varmıdır benim tel yere düşe düşe çizikler oluştu kasa bulsam hemen değiştiricem..
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.