Şimdi Ara

BENQ-SIEMENS S88 FİYAT DÜŞTÜÜÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Giresun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Garantiden gelmiş bir telefon açmadım geldiği gibi satıyorum 320 istiyorum. özelliklerini anlatmama gerek yok bu telefonu arayan arkadaşlar zaten biliyolar.çok şık ve kullanışlı telefon almak isteyen arkadaşlara duyrulur (ciddi düşünenlere küçük pazarlık yaparım)duyrulurrr
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sendeki de sıfır ama bu daha ucuz gibi

http://www.teknosepet.com/site/page.asp?dsy_id=41338&ref=nekadar
  • kardeş 4 ytl ben daha uygunum dedimya ciddi düşünenlerle pazarlık yapıcam diye

• senini cihaz ordakiyle aynı değil ordaki 2 sene garantili seninki kimbilir cihaz değişiminden gelen sıfır cihazlar eski cihaz ın süresi üzerinden garantilendirilir yani senin eski ciahz ın garantisi 4 ay kalmışken değiştirdilerse bu s88 de 2 sene değil 4 ay garantilidir örnek veriyorum.......yani 4 ytl ye 2 senelik garanti almış oluyoruz
  • anoxor kardeş bunu bilen tek kişi sizsiniz herkesi aydınlattınız için bu telefonu size 300ytl satıyorum şimdi kaçyıllık garanti almış oluyonuz 4 ytlye 2 yıl aldınıza 24 ytlye kac yıl almış oluyonuz.neyse sizede ii yorumlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: _sabutay_

anoxor kardeş bunu bilen tek kişi sizsiniz herkesi aydınlattınız için bu telefonu size 300ytl satıyorum şimdi kaçyıllık garanti almış oluyonuz 4 ytlye 2 yıl aldınıza 24 ytlye kac yıl almış oluyonuz.neyse sizede ii yorumlar.

beyler sakın olun tamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY ERICSSON W610İ SATILIK !!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.