Şimdi Ara

BenQ-Siemens >SL91< High-Design and High-Tech (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
0
Favori
16.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kaderine razı olmaktan başka birşey yapamazsın...
    garantili cihazlarımızı servis 30 iş günü dolmadan vermiyorsa, yurt dışı cihazların vay haline ...

quote:

Orjinalden alıntı: cx75

pardon arkadaslar yanlıs sormusum yurt dısından aldık bozuldu napcaz dıcektım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cx75
    pardon arkadaslar yanlıs sormusum yurt dısından aldık bozuldu napcaz dıcektım

Normalde yurtdışından satın alınan cihazlara servislerde fatura tarihinden itibaren ilk 1 yıl içinde hizmet verilebiliyor. 1 yıldan sonra servis almıyor. ücretli de onaramıyorsunuz. ama bu cihaz türkiye ye gelmeden servislere onarımı konusunda servis hizmeti verilemeyebilir. çünkü normalde cihazlar türkiyeye getirilirken servisler eğitilmeye başlanır ve parça dağıtımları gerçekleşir. iki durum olabilir. ya servis onarımını bilmediği için cihazı servise kabul etmeyip, benq-siemens genel merkezine cihazı göndermenizi isteyebilir.(merkez de yurtdışındaki servislerde onarttırbilir) yada servise cihaz alınır ama parça olmadığından, olsa da yapacak adam olmadığından cihaz 30 günden fazla serviste kalabilir. bunun sonu da ücret iadesi ile bitebilir.

bu benim tahminim. çünkü bugüne kadar hiç böyle bir durumla karşılaşılmadı. net bir prosedür yok.

• bu cihazın dokunmatik tuşlarının çok zor tepki verdigini duymuştum......
  • nerde? duymustun
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcebi001

bu cihazın dokunmatik tuşlarının çok zor tepki verdigini duymuştum......

Nerede ve kimden duydunuz acaba?Bitmek bilmeyen soylentiler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

quote:

Orjinalden alıntı: mcebi001

bu cihazın dokunmatik tuşlarının çok zor tepki verdigini duymuştum......

Nerede ve kimden duydunuz acaba?Bitmek bilmeyen soylentiler...

bir kaç ay önce stuf dergisiydi sanırım bir incelemesi ve başka markalarla kıyaslaması vardı ..ekranı ve kamerasını övüyorlardı ama dokunmatik tuşlarının sagır gibi oldugunu çok zor tepki verdigini söylüyorlardı hatta lg nin çukolatası varya onu örnek gösterip bu modelin onun yanından geçemeyecegi yazıyordu ..tabi sadece tuştakımı olarak
  • Su durumda 2008 de gelirse eger yeni versiyonlari gelecegine gore hassasiyet sorunlarini duzeltmislerdir kanimca.Yani bu konuda sorun olacagini sanmam ama oncelikle sl91 in gelmesi lazim tabi.
  • sl91 büyük ihtimalle iptal edildi. şu anda hiçbir ülkede satılmıyor. benq'in anavatanı dahil...
  • quote:

Su durumda 2008 de gelirse eger yeni versiyonlari gelecegine gore hassasiyet sorunlarini duzeltmislerdir kanimca.Yani bu konuda sorun olacagini sanmam ama oncelikle sl91 in gelmesi lazim tabi.

ben kesinlikle gelmeyeceğini düşünüyorum her ne kadar kahve geleceğini söylesede umarım gelir ve ben yanılmış olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ZuMaZuM_

quote:

Su durumda 2008 de gelirse eger yeni versiyonlari gelecegine gore hassasiyet sorunlarini duzeltmislerdir kanimca.Yani bu konuda sorun olacagini sanmam ama oncelikle sl91 in gelmesi lazim tabi.

ben kesinlikle gelmeyeceğini düşünüyorum her ne kadar kahve geleceğini söylesede umarım gelir ve ben yanılmış olurum

Umarim kahve hakli cikar.
  • bu telefondan bir haber varmı arkadaşlar
  • Ne haberi bekliyosun ki...
    Benq-Siemens bitti bu proje de bitti. Türkiye'de göremeden telefonu yalan oldu.
  • almanyada ebayda birkaçtane görmüştüm.
    tr de bir telefoncu arkadaşımadan tamire gelmiş. fakat yapamamış. boardında da not for sale yazıyormuş
  • Arkadaşlar Almanyadaki Benq-Siemens fabrikası kapandı, hatta içindeki telefonlarıda çok ucuz fiyattan satmışlar.Yanılmıyosam iki tane s68 50 euro'ya alınıyodu.SL91 yada herhangi bir benq-siemens ürünü(benq demiyorum)çıkmasını beklemek hakkaten artık gereksiz.(bu arada adı geçen s68 ler şahsım tarafından kurcalanmıştır , duyduğum birşeyi söylemiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müntekim -- 9 Mayıs 2008; 10:39:48 >
  • arkadaslar dedikleriniz dogru ..su an ben rusyadayim ve baya buyuk bir sehirdeyim...buradaki operatorlerden internet ayarlarını indirmek istedigimizde ef91 de dahil olmak uzere e71 e81 gibi siemens modellerine rastlamaktayim..ama ef71,ef51 gibi son modellere rastlamaktayım.....bu nedemek,,,avrupadan cekilmiş oldugunu anliyoruz...bu telefonlar bizzat uretici tarafından satılacak bolgelerdeki operatorlere verilip en uygun internet ayarlarını yapılanması için operator ofislerinde misafir kalmasi demek tir...bunu turkcell ,telsim,aveda yapmaktadır...ben ef71 ayarlatırken bizzat sormustum trcell'e...neyse sl91 hatta hiç uretilmediğini duydugumuz sg75 bile mevcut....

bir keresinde motorola e1060 bile gordum vitrin de arastırin iptal olmus bir telefon yani sg75 gibi...sfg75 gibi...bu telefonlar var yani anlayacagınız....trde satılmamasi buyuk sl91'in bence ama bekliyorum s7,m7 gibi modellerin satılmasını...

kolay gelsin....
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.