Şimdi Ara

BenQ T60 (8,9mm inceliğinde)... Çiziksiz, Temiz, Kutulu, Faturalı ve Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    BenQ T60

forumdan daha yeni aldım telefonu ancak yeni Motorola Razr2 V8 aldığımdan ötürü kullanmamaya karar verdim. ürünün kutusu faturası garantisi mevcut. sıfırdan farksız hiçbir çiziği yok, tertemiz. istediğim fiyat ise PAZARLIKSIZ ve TAKASSIZ 100 TL. takas ve pazarlık içeren PM'lere yanıt vermeyeceğim boşuna uğraşmayın

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mene -- 20 Şubat 2010; 13:58:08 >

• Durumu nedir? Orj. fotoları var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgboy

Durumu nedir? Orj. fotoları var mı?

durumu nedir derken? satılık çalışan telefon işte durumu ne olsun sıfırdan farkı yok tertemiz. o yüzden org. foto koyma gereği duymadım
  • ne kadar sıfırda Olsa Kendi resimlerini Koyarsan içimizdeki Şüpe gider tabiki Mümkünse Birde PTT kargo ile kapıda Ödeme şeklinde Alabilirmiyiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

ne kadar sıfırda Olsa Kendi resimlerini Koyarsan içimizdeki Şüpe gider tabiki Mümkünse Birde PTT kargo ile kapıda Ödeme şeklinde Alabilirmiyiz...

üzgünüm önce para hesabıma geçer sonra kargolarım. hep bu şekilde çalıştım. resim diyorsunuz da anlatamıyorum galiba. ürünün kasası sıfır. ben arkadaştan teslim aldığımda daha jelatinleri üzerindeydi kasanın. garantiden yeni değişmiş. ben de o jelatinleri aldığım gibi kaldırdım. doğal olarak sıfırdan farkı olmadığı için resim koyma gereği görmüyorum.
  • ama madem bu kadar resim için talep var sizleri kırmayayım yalnız en erken yarın koyabilirim resimleri
  • tamam bekliyoruz....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • resimleri ekledim
  • ürün satılmıştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.