Şimdi Ara

Benq vw2424h yada Asus ml248h (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gelelim benim sorunumun nasıl çözüldüğüne.Digital trend Benq servisine göndermemi istedi. Bende uğraşamam siz gönderin bana yeni monitör gönderin dedim. Tamam dediler. Dün gönderdim monitörümü. Bugün yenisini gönderecekler. Digital trend yetkilisi ilker bey çok yardımcı oldu.
    Hatta yeni monitörümü göndermeden deneyelim dedi. Bende olur dedim. Daha garanti olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdush42

Benq nun resmi sitesinden garanti koşulları.
     Benq vw2424h yada Asus ml248h

Sonrada ölü piksel çıkarsa garanti koşulları hiç iyi değilmiş.
  • quote:

gelelim benim sorunumun nasıl çözüldüğüne.Digital trend Benq servisine göndermemi istedi. Bende uğraşamam siz gönderin bana yeni monitör gönderin dedim. Tamam dediler. Dün gönderdim monitörümü. Bugün yenisini gönderecekler. Digital trend yetkilisi ilker bey çok yardımcı oldu.
    Hatta yeni monitörümü göndermeden deneyelim dedi. Bende olur dedim. Daha garanti olur.

Dedim sana %100 değişirler , Hadi yine iyisin

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman
    Sonrada ölü piksel çıkarsa garanti koşulları hiç iyi değilmiş.

Doğru garanti koşulları , servisi iyi değil. Daha doğrusu yaygın servis ağı yok. Konya da servisi yok düşünün. 1 milyon merkez nüfuslu bir yerde nasıl servis olmaz şaşırdım...!
    Yalnız süper monitör yapıyor BenQ. LG yanından bile geçmez.
  • Servisin böyle güven verici olması harika
  • Bencede servis iyi ve hızlı hizmet vermiş. Zaten kaç markanın her şehirde servisi var. Önemli olan her şehirde olması değil bence her şartta garanti vermesi.

Benimde içim rahatladı servis konusundan. başımıza birşey gelse arkasında duracaklar yani. Tebrikler BenQ ve Dijital Trend'e.
  • Yeni monitörüm geldi. Çok memnum .Sıfır ölü piksel. Teşekkürler Dijital trend.
    Arkadaşlar boşuna TN panellerle uğraşmayın , gözünü yormayın,günahtır...
  • quote:

Yeni monitörüm geldi. Çok memnum .Sıfır ölü piksel. Teşekkürler Dijital trend.
    Arkadaşlar boşuna TN panellerle uğraşmayın , gözünü yormayın,günahtır...

+1
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.