Şimdi Ara

Benq w1070 yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi gunler diliyorum.arkadaslar 2 gun once vatan computerden bu urunu aldim ve duvara yansitmama ragmen beklentilerimin cok ustunde bir performans aliyorum yalniz siyah fonda 3 adet yildiz gibi nokta var lensi ayarlayinca bu 3 nokta beyaz saydam buyuk beneklere donusuyor.ama kumandadaki test tusuna basinca bunlar gozukmuyor.normal film izlerken de belli olmuyorlar.bu kafama takildi sizce bu bir problem mi arkadaslar ilerde cogalirlar mi yoksa kafama takmamali miyim saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• maksom M kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada dan sipariş vermiştim bende aynı sorun ne yazıkki bende de çıktı bugün kargoya verip iade işlemi başlattım tavsiyem geri vermeniz o şekilde ilerde sorun çıkabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _traveler_88 -- 19 Ağustos 2015; 22:06:48 >
  • maksom M kullanıcısına yanıt
    yabanci bir kac sitede arastirdim soylenenlere gore lensin uzerinde toz zerrecikleri var. bunlarin temizlenmesi gerekiyor.

http://www.hifivision.com/home-theatre-projectors-screens/56177-bright-spots-one-side-benq-w1070.html
  • DLP cihazların klasik sorunu, yeni aldıysanız iade edip yeniden sipariş verin derim.
  • casparza C kullanıcısına yanıt
    Hocam vatan servise yolladi 20 is gunude sure verdi umarim parca degistirip yollamazlar urun 2 gunluk cunku

• Beyler servis 0 urun yolladi konu kilit :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.