Şimdi Ara

BenQ XL2411 mönitör AcİLLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BenQ XL2411 144hz monitörü almak istiyorum fakat okudugum bir forumda DVI-D girişine ihtiyacınız var yoksa 144hz alamazsınız diyor . Benim ekran kartım Zotac 1050Ti 4 gb arkasında dvı girişi var ama bu DVI-D girişi ile aynı şeymi kafama takıldı. Gerçekten hdmı ıle bağlarsam 144hz alamayabilir miyim ? Eğer boyle bir durum varsa napalırım kafamda bide msı optix G24C var bu monıtoru alsam boyle bır sorunla karsılasır mıyım ?

• Ekran kartınız daki dvi çıkışı aşağıdaki gibi ise (öyledir) 144hz kullanırsınız monitörü. Benq in xl2411 modeli ilk çıkan 144hz modellerden. Güncel DisplayPort girişi yok. İlerde ekran kartımızı yenileyip, dvi çıkışı olmayan bir model alırsanız monitörü de değişmek zorunda kalırsınız. O yüzden daha güncel bir model bakabilirsiniz.

BenQ XL2411 mönitör AcİLLLL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 144 hz 1 ms 1700 tl civarı iyi bir monitör önerir misin ? kafam gerçekten suan cok karıstı .Sence bu monitör nasıl Viewsonic XG2402 24" 1ms 144Hz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurCan1903 -- 24 Eylül 2018; 15:33:15 >
  • BenQ XL2411 mönitör AcİLLLL Elimdeki monitörün dvi girişi sizin attığınız ekran kartımda ki giriş benim attığım fotopğraf monitörüm xl2411 ekran kartım 980 ti.144 hz nasıl alabilirim kutudan çıkan kablolar elimde yok şuan.
  • OnurCan1903 kullanıcısına yanıt
    144 hz 1 ms monitörlerde benim tavsiyem asus vg248qe'dir benq kullandım beş para etmez ama asus baya iyiydi viewsonic hakkında bir fikrim yok ama asus'a bir bakmalısın
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    neden o zaman herkes benq kullanıyor .nerdeyse butun csgo yayıncıları benq monitör kullanıyor . Turnuvalar fılan hep benq monitör . ben özellikle cs için almak istiyorum . Bi de nesi kötü .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurCan1903 -- 25 Eylül 2018; 18:15:15 >
  • panelini beğenmedim ben renk olarak ve görüş olarak hoşuma gitmedi neden kullandıklarını bilemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • XL2411'de DVI-D girişi var. Display Port girişi yok. XL2411'de Dvi ile 144Hz alırsın. Display Port için XL2411p'ye bakman gerekiyor, arasında çok fiyat farkı yok zaten iki model arasındaki tek fark da XL2411'de Display Port olması. DP daha iyi bir Hz. performansı sağlıyor.

HDMI ile 100Hz üzeri performans alabilmek için HDMI' 1.4b ve üzeri olması gerekiyor. Fakat stabil bir performans için (yükseklikten daha önemlidir stabil Hz.) Display Port kullanmanı tavsiye ederim.

Neredeyse tüm Pubg yayıncı ve oyuncularının ayrıca turnuvaların bu modeli kullanmasının nedeni, her ne kadar bazı arkadaşlar beğenmese de TN panelin Hz stabilitesi ve performansı. Ayrıca sürücüsüz ve çok dayanıklı olması. Turnuvalarda büyük kullanım kolaylığı sağlıyor. Bunun dışında yükseklik ayarlama ve ergonomik diğer özellikleri üst düzey.

Tasarım konusunda evet biraz düz, fakat Zowie tasarım konusunda zaten hep performansa öncelik verir estetikten ziyade. Çerçeve ekrandaki yansımayı minimuma indirmek için açılı, mat ve ince.

CS:GO için 240Hz tercih edildiğinden XL2411 pek kullanılmıyor. CS:GO Turnuvalarında daha çok XL2546 240Hz kullanılıyor.

Bunların yanında Black eQualizer, DyAc ve Color Vibration gibi hem CS:GO oyuncularının hem de Pubg oyuncularının çok önem verdiği monitör ayarları var. Bu özellikler konusunda BenQ Zowie çok başarılı.

Umarım açıklayabilmişimdir.

• Ha Panel konusunda ise, TN panel olmadan gtg 1ms yalan. Farklı panellerde 1ms sağlayabilen (performansı tartışılır, genelde 1 ms'e kadar derler yani stabil değil 3 1 arası oynar) panel yok. En azından insani fiyatlarda yok. 30 bin TL monitör bütçen varsa 2 3 tane model var. FPS oyunlarında tepki süresi neredeyse Hz'den daha önemli. Dolayısı ile TN panel olmak zorunda o iş.

CS oynarken IPS panelli monitör ile karşıdaki teröristin burun kılınına kadar detaylı ama 5 ms gecikmeli mi görmeyi istersin? Yoksa TN panel kullanıp sivilcelerini seçemesen de rakibin karşına çıktığı anda mı görmek istersin? Olay bu. Seçim senin. Keyif için oynuyorsan farklı panelli monitörlere bakabilirsin ama rekabetçi oynuyorsan TN panel bakman lazım.
  • para varsa 144hz ips panel al, benq kullanicisiyim tn paneller akıcılık noktasında iyi fakat renk noktasında tatmin etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.