Şimdi Ara

BENQ XL2420T

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bugün vatan bilgisayardan bu monitoru aldım ve eve geldim. Daha sonra monitoru kurup yaptığım testlerde desktopta 1920x1080 çözünürlük 120 hz'de ekranda pütürlenmeler başlıyor. Gerçekten sinir olmuş durumdayım. 60 hz aldığımdaysa monitoru bir sıkıntı yaşamıyorum. Bu ürünü kullanan arkadaşlar sizde durum nedir bir bilgilendirirmisiniz?

• Ekran kartın nedir? Daha önce böyle bir şikayet hiç olmadı hatta forumda alanlar 120 hz de oyun oynadığında çok başarılı falan diyorlar.

Sıkıntı ekran kartındanda olabilir. Şansın varsa başka bir bilgisayara bağlayıp dene bence. Sorun hala devam ediyorsa o zaman aldığın yere götür bence.
  • Kendi bilgisayarımda zaten acer 120 hz bulunmaktaydı. Onda bir sıkıntı yaşamamıştım. Galiba bir sıkıntı var. Gerçi sıfır aldım ama 120 hz 1920 x 1080 de gerçekten cızır cızır oluyor goruntu. Titreme ve görüntüde bozulma var. İlk defa böyle bir sorun yaşadım bir mönitörde. Tuhaf olansa 60 hzye alınca duzelmesi bu durumun...
  • Sorun hala devam etmekte. 1920 X 1080 gamer mod yada diğer modlarda masaüstünde kullanmaya çalıştığım zaman ekranda titremeler yada blurlanmalar başlıyor. Benim dışımda böyle bir sorun yaşayan yok gibi heralde. Oda bizim şansımız galiba :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avalonn -- 3 Ekim 2012; 5:26:03 >
  • biraz ekran kartı problemi gibi duruyor.
    DVI bağlantı ve DVI dual link kablo kullanıyorsunuz değil mi ?
    Birde farklı bir versiyon driver denemediniz mi ?

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casparza -- 3 Ekim 2012; 10:07:04 >
  • Pütürlenme derken? Bende yeni aldım bu monitörü ve hiç bir sorun yok 120 hzde. Kutudan çıkan dual link kabloyu taktın mı?
  • Evet o kabloyu taktım.Acer 120hz monitor ve yaklaşık diğer 3 monitörlede denedim ekran kartının durumunu. Hiçbir sorun yok ztn alalı 20 gün oldu. Arkadaşlar acaba profil modundan gamer moda aldığınızda sizdede oluyomu böyle bir sorun? Standart moda aldığımda sanki geçiyor gibi bu blurlanma. Bu arada dual link kablo kullanıyorum. Hem acer ile gelen hemde benq ile gelen dual dvi kabloları kullandım. Farklı versiyon driver olarakta 301 ile 306 yı denedim. İkisindede aynı sorunla karşılaştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Viewsonic XG2405 İzlenimlerim
    5 yıl önce açıldı
    Asus ML239H IPS Monitör
    13 yıl önce açıldı
    Viewsonic vx2476 tertemiz
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avalonn

Evet o kabloyu taktım.Acer 120hz monitor ve yaklaşık diğer 3 monitörlede denedim ekran kartının durumunu. Hiçbir sorun yok ztn alalı 20 gün oldu. Arkadaşlar acaba profil modundan gamer moda aldığınızda sizdede oluyomu böyle bir sorun? Standart moda aldığımda sanki geçiyor gibi bu blurlanma. Bu arada dual link kablo kullanıyorum. Hem acer ile gelen hemde benq ile gelen dual dvi kabloları kullandım. Farklı versiyon driver olarakta 301 ile 306 yı denedim. İkisindede aynı sorunla karşılaştım.

Ben photo modu ve bazen standart modunu kullanıyorum. Bir sorun yok. Brightnessı azaltmayı dene diyeceğim ama sorununu tam olarak anlayamadım.
  • Neyse arkadaşlar ürünü iade ettim. Yapıcak birşey kalmadı :)
  • Bugün vatanbilgisayardan ürünü değiştirdim ve problem bitti arkadaşlar :). Fabrikasyon hatası bir monitörle karşılaştım galiba :)
  • quote:

Bugün vatanbilgisayardan ürünü değiştirdim ve problem bitti arkadaşlar :). Fabrikasyon hatası bir monitörle karşılaştım galiba :)

En iyisini yapmışın, yerine hangi monitörü aldınmı peki?
  • Gene aynı monitörü üstad :D
  • quote:

Gene aynı monitörü üstad :D

Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar ACER 23.6 GN245HQBMID 3D LED monitörümü kızım bir güzel çizince bozuldu
    artık 3d olarak çalışmıyor
    şimdi yeni bir 3d monitör düşünüyorum
    bu monitörü tavsiye eder misiniz?
  • bende o monitörü xbox 360 için alacağım bir sorun yaşarmıyım benim emektar 7 yaşına girdi artık netten başka iş görmüyor
  • Arkadaşlar bu monitör sanırım şu anda piyasada yok. Fiyatı neydi siz aldığınızda ? PS kullanmak için önereceğiniz başka bir monitör varmıdır ? Limit maalesef 500-600 TL.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.